NBA 2K14

NBA-2k14-featured-1.jpg

در جريان E3 امسال نسخه ي جديد سري بازي هاي NBA 2K يعني 2K14 معرفي شد .در تريلري از بازي كه با موتور جديد 2K ساخته شده بود ،تصوير موشن كپچر شده اي از Lebron James ستاره ي ميامي هيت نشان داده شد كه به تصوير واقعي خيلي نزديك بود و اين نويد گرافيك بهتر و بالاتر بر روي كنسول هاي نسل بعد را ميدهد . همچنين ورزشگاه و بافت ها بسيار با كيفيت تر و بهتر شده اند . 2K14 علاوه بر پلتفرم هاي نسل حاضر بر روي PS4 و Xbox One نيز منتشر ميشود . البته Wii U از پلتفرم هاي بازي حذف شده است .
همچنين اگر بازي را پيش خريد كنيد از محتويات بسته King James Pack بهره خواهيد برد كه شامل موارد زير است :

• محتويات اضافه براي قسمت Greatness Mode
  • آزاد بودن Lebron James در Blacktop
  • مهارت هاي اختصاصي Lebron James
  • دادن 10.000 VC براي خريد در حاالت آنلاين
آپديت : امروز خبري مبني بر وجود تيم هاي Euroleague در بازي منتشر شد . طي اين خبر قراردادي بين Euroleague و Turkish Airline بسته شده كه موجب حضور 14 تيم از بهترين تيم هاي اروپايي در اين بازي شد .اين اولين باري است كه Euroleague در بازي هاي بسكتبال حضور دارد .

nba2k14_euroleague600.jpg

ليست تيم هاي حاضر :​
  • Alba Berlin
  • FC Barcelona
  • Real Madrid
  • CSKA Moscow
  • EA7 Emporio Armani Milano
  • Montepaschi Siena
  • Fenerbahçe Ülker Istanbul
  • Anadolu Efes Istanbul
  • Olympiacos Piraeus
  • Panathinaikos Athens
  • Maccabi Electra Tel Aviv
  • Zalgiris Kaunas
  • Unicaja Málaga
  • Laboral Kutxa Vitoria
اخبـــــــــــار :
2K Sports لیست ترانه‌های موجود در عنوان NBA 2K14 را منتشر کرد.

این استودیو در حرکتی جالب، انتخاب ترانه‌های این بازی را به ستاره‌‌ی تیم میامی هیت، یعنی LeBron James واگذار کرده است و لبرون نیز با سلیقه‌ای خوب مجموعه‌ای از ترانه‌های راک، پاپ و هیپ هاپ را انتخاب کرده است.
2K Sports اعلام کرد این لیست در همه‌ی نسخه‌های بازی یکسان می‌باشد. ترانه ها عبارتند از:

Big Krit, Cool 2 be Southern
Cris Cab, Paradise (On Earth)
Coldplay, Lost!
Daft Punk (feat. Pharrell Williams), Get Lucky
Drake, Started From The Bottom
Eminem, Not Afraid
Fly Union, Long Run
Gorillaz, Clint Eastwood
Imagine Dragons, Radioactive
Jada Kiss (feat. Ayanna Irish), Can’t Stop Me
Jay Z, The Ruler’s Back
John Legend (feat. Rick Ross), Who Do We Think We Are
Kanye West, All Of The Lights
Kendrick Lamar, Now Or Never
Macklemore & Ryan Lewis (feat. Ray Dalton), Can’t Hold Us
Nas (feat. Puff Daddy), Hate Me Now
Phil Collins, In The Air Tonight
Robin Thicke (feat. Pharrell), Blurred Lines
The Black Keys, Elevator
The Black Keys, Howlin For You
دفاع یکی از مهم‌ترین عواملی است که در بازی بسکتبال باعث برد یا باخت یک تیم می‌شود. اکنون سازندگان عنوان NBA 2K14 سیستم دفاعی جدیدی معرفی کرده‌اند که به شما در دفاع هر چه بهتر کمک می‌کند.
در این سیستم جدید شما می‌توانید دانک‌های بازیکنان را، قبل از اینکه به حلقه برسند، بلاک کنید. هنوز نحوه‌ی عملکرد این سیستم جدید توسط 2K Sports توضیح داده نشده است اما احتمال می‌رود فقط بازیکنان خاصی چنین قابلیتی را داشته باشند.
توانایی بلاک کردن دانک، یکی از ویژگی‌هایی بود که طرفداران مدت‌ها از 2K Sports درخواست می‌کرده‌اند و اکنون این درخواست عملی شده است.

به جرئت میتونم بگم که بدون شک بهترین بازی ورزشی ساله ! b-)

جزء معدود بازی هاییه که یه سال کامل من رو سرگرم میکنه ... , مخصوصا حالت تکنفرش که باید خودتو بسازی و پیش بری !!!

دوستان بنظرتون ارزش داره دانلود کنم ؟ :دی
نمراتش که خوب بوده!

من کلا تنها بازی ورزشی که میکنم فیفا ـه! کلا اهل بسکتبال نیستم! NBA2K 12 رو گرفتم واسم خیلی چیز معمولیی بود و زیاد منو سرگرم نکرد! این خیلی پیشرفت کرده نسبت به اون نسخه؟ اگه مثل همون نسخه که دانلود نکنم :دی

دوستان بنظرتون ارزش داره دانلود کنم ؟ :دی
نمراتش که خوب بوده!

من کلا تنها بازی ورزشی که میکنم فیفا ـه! کلا اهل بسکتبال نیستم! NBA2K 12 رو گرفتم واسم خیلی چیز معمولیی بود و زیاد منو سرگرم نکرد! این خیلی پیشرفت کرده نسبت به اون نسخه؟ اگه مثل همون نسخه که دانلود نکنم :دی

پرسیدن داره آخه ؟ :d
تو پست اولم جوابه سوالتو دادم ! :| محشره ... موتورش تغییر کرده ! ( گرچه تغییرم نمیکرد بازم خوب بود اما حالا بهترم شده !!! :bighug: )

پرسیدن داره آخه ؟ :d
تو پست اولم جوابه سوالتو دادم ! :| محشره ... موتورش تغییر کرده ! ( گرچه تغییرم نمیکرد بازم خوب بود اما حالا بهترم شده !!! :bighug: )
خوب این نظر یک نفره :دی
دنبال تحولم :دی
یعنی مثلا تحولش در حد PES 2013 تا 2014 بوده با تغییر انجین ؟ :دی

انجین بازی تغییر نکرده، همونه که سال قبل بود. فقط واسه نسل بعد از انجین جدید استفاده کردن. نسخه PC مثل همون نسخه 360/PS3 هست، فقط رزولوشن و AA و چند تا آپشن گرافیکی اضافه داره.
بازی هم نسبت به سال قبل تغییر خاصی نکرده، فقط گیم‎‌پلی کمی بهتر شده. مکانیزم بلاک کردن بهتر شده، پاس دادن کمی بهتر شده و ... .
اگه با نسخه 12 حال نکردی، با اینم حال نمی‌کنی. بازیش که به راحتی بهترین بازی ورزشی نسل بوده، ولی خب کسی که بسکتبال دوست نداره و بازیکنای NBA رو نمی‎شناسه، با بازیش هم حال نمی‎کنه دیگه. گرچه من افراد زیادی رو دیدم که با همین بازی عاشق بسکتبال شدن و کلاً NBAـبین شدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or