NBA 2K14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يكي كه بازي رو خوب بلد لطفا به دو سوال من جواب بده :

١- ريباند كردن چجوريه؟؟خودش اتوماتيك انجام ميده يا ما بايد y بزنيم يا اول بازيكنو سريع سوييچ كنيم و بعد yبزنيم ؟؟چون اكثر اوقات تو ريباند ناموفق ميشم
٢-تو پرتابا يا سه گام و ...خيلي اوقات توپم نمي افته تو سبد در صورتي حريف تقريبا اكثرشو ميندازه تو سبد.....شدت و جهت خاصي بايد به دكمه ها داد؟؟؟

.

يكي كه بازي رو خوب بلد لطفا به دو سوال من جواب بده :

١- ريباند كردن چجوريه؟؟خودش اتوماتيك انجام ميده يا ما بايد y بزنيم يا اول بازيكنو سريع سوييچ كنيم و بعد yبزنيم ؟؟چون اكثر اوقات تو ريباند ناموفق ميشم
٢-تو پرتابا يا سه گام و ...خيلي اوقات توپم نمي افته تو سبد در صورتي حريف تقريبا اكثرشو ميندازه تو سبد.....شدت و جهت خاصي بايد به دكمه ها داد؟؟؟

.
1- ريباند كردن معمولا چون اتفاق سريعى اتوماتيك انجام ميشه اما خودتم ميتونى سويچ كنى و y بزنى ريباند كنى.
2- شوت زدن بايد x يكم نگه دارى كه نميشه گفت دقيقا با تجربه و تمرين ميتونى شوتاى خوبى بزنى

آقا من بازی رو گرفتم روی هارد نصب نمیشه. بازی اول هم Q4 هنگ کرد ! کس دیگه این مشکلهارو داره ؟

مشکل از دیسک بازیته باید عوضش کنی. چه دیسک بازیت بصورت برنرمکس باشه چه بصورت 97% اگه درست رایت شده باشه باید روی هارد نصب بشه اگه نشود مشکل از دیسک بازی.

اقا يكي به من بگه چجوري درست و خوب دفاع كنم ؟ تيم حريف خيلي خوب راه رو ميبنده . البته ترينينگ رو هن رفتما
همچنين چجوري هي پنالت ندم ؟! :d هرچي امتياز گرفتن با پنالتي بود . در چه صورت پنالتي ميشه كلا ؟
اما خيلي بازي خوبيه از نظر گرافيك و انيميشن گيم پلي هم خيلي عاليه قطعا ياد بگيرم لذتبخش تر ميشه

خيلي حال ميده لعنتي از فيفا بيشتر ميچسبه بعد سال ها بازي نكردن nba الان خيلي تازگي داره واسم فقط خيلي بد اچيومنت ميده :d

خيلي حال ميده لعنتي از فيفا بيشتر ميچسبه بعد سال ها بازي نكردن nba الان خيلي تازگي داره واسم فقط خيلي بد اچيومنت ميده :d
دقيقا نويد
منم با اينكه زياد بسكتبال بازي مي كردم يه زماني لامصب گيمش بيشتر از خودش حال ميده:d مخصوصا چون اولين بارمه كه بازيشو مي گيرم...لبران جيمز رو هم كه با ميامي هيت برداري يك وحشي بازي دربياره تو سه گاما كه فوق العادس:d

یه دو سه تا بلاک شات دیدم تو بازی مخم سوت کشید
عین بازی واقعی دفاع از عقب همچین مهاجمو با تخته یکی کرد که توپ وسط زمین پایین اومد.خیلی رو بلاک کار کردن.
حتما باید قبل بازی چند ساعت کمپ تمرین رفت تا بازی حال بده.

ولی واقعا من نمیفهمم این سیستم ک تیمای قوی خیلی خیلی راحت بقیه رو میبرن و بعضی بازیکنا ۹۰٪ پرتاباشون گل میشه چرا اینقد روی مخ منه!!؟؟شماها هم اینطوری هستین؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or