sms.moosavi
کاربر سایت
سلام بچه ها این کریر مود با چه دکمه ای برام الی اوپ میندازن؟
و من میتونم بندازم
من هم این سوالو داشتم. آخه کنترل های بازی خیلی پیچیدن.
و من میتونم بندازم
و من میتونم بندازم
توی صفحه قبل یه فایل PDF گذاشتم، همه ی کنترل های بازی توش هستمن هم این سوالو داشتم. آخه کنترل های بازی خیلی پیچیدن.
دقیقا منم مشکلات شما رو داشتم دیسکتو عوض کن حل میشه مال من که حل شدمن دیروز بازی رو گرفتم . بازی نصب نمیشه همون روی 0 % Error میده که دیسک رو نمیتونه بخونه ! برای دوستان که همچین مشکلی رو ندارن ؟
بعد همینطوری که میرم توی بازی موسیقی منو و جاهای دیگه پخش نمیشه !
در مورد خود بازی باید بگم که خیلییییییییییی بعتر شده . برای من مهمترین چیز این سر خوردن بازیکنها روی زمین بود که راحت از کنار هم سر میخوردن و نمیشد دفاع کرد . ولی الان خیلی بهتر شده و تازه دفاع معنی میده !
آقا یه جوان مردی بگه اگه برا الی اپ
شوت و پاس رو باس بزنیم پس چرا نمیندازه
تازه نمیدونم تو مای پلیر چطور باس برام الی اوپ بندازن
اون لیست نوشته شوت + پاس اما نمیشه
اما نمیشه تنظیات دکمه ها رو عوض کرد شما برواحتمالا شما تنظیمات کنترلر رو برگردوندی به حالت قدیمی ، مثل 2K12 ، توی 2K12 با ترکیب LT+B میتونستی Alley-Oop بزنی . B همون دکمه ی Pump Fake ـه ، LT هم تریگر Dribble Moves ـه .
در واقع تغییری نکرده . تو 12 پوینت بیشتری میداد ولی در عوض پوینت بیشتری هم برای آپگرید کردن میخواست .
راستی این کریر پارسال بعد هر بازی پوینت های بیشتری میداد
برای تقویت
کریر آدم اما الان خیلی کم پوینت میده
چرا اینطوری شده؟
در واقع تغییری نکرده . تو 12 پوینت بیشتری میداد ولی در عوض پوینت بیشتری هم برای آپگرید کردن میخواست .
در حالیکه تو 13 پوینت کمتر میده ولی پوینت کمتری هم واسه آپگرید کردن میخواد .
من با دورانت فقط یه حالت میتونم دانک بزنم.کسی نمیدونه چجوری میشه دانکهای مختلف بزنی؟کدوم دکمهس؟
جایی برای تمرین کردنش نداره؟فکر کنم اگر lt رو بگیری یا بستگی داره سه گام بره یا معمولی که بستگی به زمانیه که دکمه رو میزنی