NBA 2K13 | Xbox 360

من دیروز بازی رو گرفتم . بازی نصب نمیشه همون روی 0 % Error میده که دیسک رو نمیتونه بخونه ! برای دوستان که همچین مشکلی رو ندارن ؟

بعد همینطوری که میرم توی بازی موسیقی منو و جاهای دیگه پخش نمیشه !

در مورد خود بازی باید بگم که خیلییییییییییی بعتر شده . برای من مهمترین چیز این سر خوردن بازیکنها روی زمین بود که راحت از کنار هم سر میخوردن و نمیشد دفاع کرد . ولی الان خیلی بهتر شده و تازه دفاع معنی میده !

من دیروز بازی رو گرفتم . بازی نصب نمیشه همون روی 0 % Error میده که دیسک رو نمیتونه بخونه ! برای دوستان که همچین مشکلی رو ندارن ؟

بعد همینطوری که میرم توی بازی موسیقی منو و جاهای دیگه پخش نمیشه !

در مورد خود بازی باید بگم که خیلییییییییییی بعتر شده . برای من مهمترین چیز این سر خوردن بازیکنها روی زمین بود که راحت از کنار هم سر میخوردن و نمیشد دفاع کرد . ولی الان خیلی بهتر شده و تازه دفاع معنی میده !
دقیقا منم مشکلات شما رو داشتم دیسکتو عوض کن حل میشه مال من که حل شد

آقا یه جوان مردی بگه اگه برا الی اپ
شوت و پاس رو باس بزنیم پس چرا نمیندازه
تازه نمیدونم تو مای پلیر چطور باس برام الی اوپ بندازن
اون لیست نوشته شوت + پاس اما نمیشه

آقا یه جوان مردی بگه اگه برا الی اپ
شوت و پاس رو باس بزنیم پس چرا نمیندازه
تازه نمیدونم تو مای پلیر چطور باس برام الی اوپ بندازن
اون لیست نوشته شوت + پاس اما نمیشه

احتمالا شما تنظیمات کنترلر رو برگردوندی به حالت قدیمی ، مثل 2K12 ، توی 2K12 با ترکیب LT+B میتونستی Alley-Oop بزنی . B همون دکمه ی Pump Fake ـه ، LT هم تریگر Dribble Moves ـه .

احتمالا شما تنظیمات کنترلر رو برگردوندی به حالت قدیمی ، مثل 2K12 ، توی 2K12 با ترکیب LT+B میتونستی Alley-Oop بزنی . B همون دکمه ی Pump Fake ـه ، LT هم تریگر Dribble Moves ـه .
اما نمیشه تنظیات دکمه ها رو عوض کرد شما برو
فقط میتونی افنسیو و دفنسیو رو نگاه کنی
من شوت رو رو ایکس گذاشتم
ال تی هم دریبل
یعنی الان با ال تی و بی میشه انداخت بعد برا اینکه برام بندازن همین کارو کنم؟
اگه دکمه ها ادیت نشده باش با شوت + پاس میندازه درسته؟
--------------------------------------------------------------------------------
راستی این کریر پارسال بعد هر بازی پوینت های بیشتری میداد
برای تقویت
کریر آدم اما الان خیلی کم پوینت میده
چرا اینطوری شده؟

راستی این کریر پارسال بعد هر بازی پوینت های بیشتری میداد
برای تقویت
کریر آدم اما الان خیلی کم پوینت میده
چرا اینطوری شده؟
در واقع تغییری نکرده . تو 12 پوینت بیشتری میداد ولی در عوض پوینت بیشتری هم برای آپگرید کردن میخواست .
در حالیکه تو 13 پوینت کمتر میده ولی پوینت کمتری هم واسه آپگرید کردن میخواد .

در واقع تغییری نکرده . تو 12 پوینت بیشتری میداد ولی در عوض پوینت بیشتری هم برای آپگرید کردن میخواست .
در حالیکه تو 13 پوینت کمتر میده ولی پوینت کمتری هم واسه آپگرید کردن میخواد .

بعد یه نکته دیگه من گارد شوت زن بودم
تو 12 رو پرو میتونسم با همین اورال یه نفر رو دریبل
کنم الان حتی بدون توپ نمیشه از دست بازیکن رو به رو فرار کرد
کاش از پرو آسونتر هم داشت
و یه سوال جریان اون آپگرید ها که یه حالت ویژگی هست و هر کدوم سه لول داره
و از 500 شروع میشه تا 2000 چیه
اول اونا رو بخریم یا خودمون اورال هارو زیاد کنیم

• دوست عزیز aryia چرا خودتو اذیت میکنی، یه دور Training Camp رو برو روش گار میاد دستت
    واسه Alley-Oop باید A+X رو با هم فشار بدی و همزمان آنالوگ LS رو به سمت سبد بگیری و در همون حالت نگه داری، به همین سادگی
  • کریر مد قبلا هم همین مقدار میداد، الان اگه بخوای VC بیشتری بگیری باید آنلاین بازی کنی، مثلا واسه هر بازی آنلاین 250 تا بهت میده!
  • آره متاسفانه، یه کم تو کریر سخت شده توی مراحل ابتدایی، رسما نمیشه دریبل کرد بازیکن حریف رو
  • اون توانایی ها یه جور حالت تکمیلی دارن، مثلا Posterizer یه ویژگی ـیه که میتونی وقتی دفاع روبروت قرار داره با قدرت بپری و دانک بزنی، برای آپ کردن این ویژگی باید میزان استقامت و انرژی رو قبلا بالا برده باشی و 95 دانک زده باشی
    پس اول باید توانایی های پایه رو بالا ببری و وقتی به میزان کافی بالا رفتی میتونی این ویژگی ها رو آپگرید کنی

بابک جان شما برای دانک های مختلف با استفاده از استیک راست دانک بزن.
وقتی به سمت سبد حرکت میکنید ، اگه استیک راست رو به سمت سبد نگه دارید ، Signature Dunk میزنه ، بعضی ها مثل دورنت فقط یه دونه Sig Dunk دارن ، بعضی ها که توی دانک زدن قوی تر هستن مثه James چندین Sig Dunk ـه مختلف دارن.
اگه استیک راست رو 360 درجه بچرخونید ، Spin Dunk میزنه.
اگه استیک راست رو به سمت راست سبد نگه دارید بعد با سرعت به سمت سبد حرکتش بدید ، یه جورای Hesitate میکنه بعد دانک میزنه.
و ...
برید توی Training Camp و تمرین کنید ، تنها راه یادگیری درست و حسابی همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or