NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

یک سیمولیشین ِ محض رو داری با یه آرکید ِ بی بروبرگرد مقایسه میکنی ! کاملا هم در اشتباهی امیر . رو دست نداره 2K11 . مثل این میمونه بگم Burnout Paradise از FMS3 بهتره !
از نظر حال دادم گفتم... :دی ولی خب راست میگی :دی

دوستان چجوری دریبل بزنم!؟ :((

کیان جان واسه اینکه تو پاس دادنها کمتر turnover بدم چیکار کنم؟

دو تا تغییر عمده که بازی نسبت به نسخه ی قبل داشته یکی همین سخت شدن پاس دادنه، و دیگری راحت تر شدن توپ ربایی!
خودشون هم گفتن که می خوان کاری کنن که همه ی امکانات بازی برای همه ی مخاطبین فراهم بشه!
پس این مسئله به طور مستقیم به مهارت شما ارتباط داره، و اینکه Gameplay روی چه سطحی باشه
ولی من توصیه میکنم که چن تا مسئله رو رعایت کنی واسه اینکه کمتر ترن اور بدی
یکی اینکه از همه ی زمان 24 ثانیه به خوبی استفاده کنی، یعنی واسه پاس دادن عجله نکنی و عواملی هم که باعث میشه عجله کنی یکیش ممکنه این باشه که تایم هر کوارتر رو کم گذاشته باشی، توصیه ی من اینه که حداقل هر کوارتر رو 8 دقیقه کنی و این کم بودن کوارتر باعث میشه عجله کنی که اختلاف رو کمتر کنی یا بیشتر جلو بیفتی!
نکته ی بعدی که بازم به عجله نکردن ربط داره اینه که وقتی بازیکنی که می خوای بهش پاس بدی یارگیری شده باید چند ثانیه صبر کنی تا بازیکنت خودشو جدا کنه و بتونی پاس بدی، یعنی هر وقت بین بازیکن پاس دهنده و گیرنده یه بازیکن حریف هست اصلا پاس نده!
مورد بعدی هم Offensive Zone هست که با انجام دادن این تاکتیکا بازیکنات خودشونو از بازیکنای حریف جدا می کنن و می تونی راحت پاس بدی، و البته این روش تمرینات زیادی واسه مسلط شدن لازم داره
مورد آخری هم که به نظرم می رسه و خودم هم هنوز دارم از این طریق ترن اور میدم اینه که وقتی که بازیکنام توپای ساده رو خراب میکنن و گلهای ساده ای هم می خورم یه کم تمرکزحواسم رو از دست می دم و خراب می کنم،این مواقع یه Timeout میگیرم و خودمم یه کم صبر میکنم تا آروم بشم! :d
یه مورد دیگه هم هست که به سیستم بازی مربوطه که هر چند تو آروم باشی ولی بازم خراب می کنی، وقتی تیمت زیاد عقب میوفته یا Alley oop یا حتی Slam Dunk میخوره یه کم روحیه ی بازیکنات ضعیف میشه و توی پاس دادن اشتباه میکنن، این مواقع باید TimeOut بگیری، البته ممکنه که نتیجه ی مثبتی نداشته باشه!

دمت گرم خیلی لطف کردی>:d<
راستی این jordan challengeها رو تونستی رد کنی؟ به طرز فجیعی سخته:d
یعنی اینطوری نیست که همش بری جلو گل بزنی یا اون کارایی که بهت گفته انجام بدی بلکه باید حواست به همه چیز جردن باشه تا بتونی اون کارایی که گفته رو باهاش بکنی.

دمت گرم خیلی لطف کردی>:d<
راستی این jordan challengeها رو تونستی رد کنی؟ به طرز فجیعی سخته:d
یعنی اینطوری نیست که همش بری جلو گل بزنی یا اون کارایی که بهت گفته انجام بدی بلکه باید حواست به همه چیز جردن باشه تا بتونی اون کارایی که گفته رو باهاش بکنی.

نه متاسفانه، من تازه وقت کردم برم سر کنسول ولی این مدت بیشتر درگیر Brotherhood هستم، ولی یه نیگا کردم بهش مدهای جالبی جردن داره، ولی اکثر چالنج هاش شبیه اچیومنت های نسخه ی قبله، که مثلا میگه با فلان بازیکن 50Points, 10Rebound , 5 Steal بگیر ولی مدهای جردن خیلی سخت تره

من طرفدار فوتبالم از بسكتبال هم خوشم مياد فقط ميخوام بدونم تغييري كرده يا نه؟(اگه بازي خوب باشه پرتاب نيزه هم بازي ميكنم)

توصيه ميكنم سري ea sports رو حتما امتحان كن.چون از همه لحاظ كاملتره.البته هنوز نسخه 11 نيومده

ولی من در مورد بسکتبال بهت 2k رو پیشنهاد میکنم.
الان چند ساله که 2k داره nba رو بسیار قویتر و با کیفیت تر از ea تولید میکنه.

پ.ن:نسخه 11 ea کنسل شده.

توصيه ميكنم سري ea sports رو حتما امتحان كن.چون از همه لحاظ كاملتره.البته هنوز نسخه 11 نيومده
خواهشا این بحث مضخرف ِ چند ماه پیش رو شروع نکن . همه عالم میدونن 2K11 بی نظیر و کامله ! Elite هم که کنسل شد =)) .

بچه ها ميارزه من نسخه ي 11 رو بخرم؟
من 2K10 رو دارم بازي تغيير زيادي كرده؟

آره دوست عزيز خيلي هم فرق كرده، البته عمده ي تغييرات تو بخش گيم پلي بوده! من حتي توصيه مي كنم كه 2K11 رو حتي بدون نصب پچ هم بازي نكنين! يكي از تغييرات مهمي كه توي پچ داده شده Shoot Stick هست

ولی من در مورد بسکتبال بهت 2k رو پیشنهاد میکنم.
الان چند ساله که 2k داره nba رو بسیار قویتر و با کیفیت تر از ea تولید میکنه.

سخه 11 ea کنسل شده
نميدونم اين اصرار EA واسه چيه كه ميخواد توي همه ي زمينه ها فعاليت كنه!‌مطمئنم حتي بازيو نتونستن اجرا كنن، وگرنه تا الان داده بودن بيرون

بازي رو خريدم خوبه نسبت به 10 پيشرفت كرده ولي چيكار كنم خسته كننده نشه؟(تو ماي پلير بازي ميكنم)

اين پچ حجمش چقدره؟چجوري ميشه ريخت؟از كجا دانلود كنيم؟

ممنون

بازي رو خريدم خوبه نسبت به 10 پيشرفت كرده ولي چيكار كنم خسته كننده نشه؟(تو ماي پلير بازي ميكنم)

اين پچ حجمش چقدره؟چجوري ميشه ريخت؟از كجا دانلود كنيم؟

ممنون
بازي كه مدهاي زيادي داره كه ميتوني بازي كني، خسته نشدنت هم بسته به اينه كه با بازي حال بكني يا نه! و طبيعتا ممكنه بعضي از مداش خسته كننده باشن!
اين بازي قابليت اينو داره كه به اعصاب خردكن ترين بازي تبديل بشه، در صورتي كه درجه ي سختيش از حد واقعي خودمون بيشتر باشه
واسه ريختن patch‏ هم كافيه به لايو وصل بشين و بعد بازيو اجرا كنين تا بيغام نصب بده كه حدود 4MB‏ هستش
واسه بروز كردن Roster ‎‏ هم كافيه به مسير Download/2K Share‏ برين و آخرين roster‏ رسمي رو دانلود كنين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or