Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
از نظر حال دادم گفتم...یک سیمولیشین ِ محض رو داری با یه آرکید ِ بی بروبرگرد مقایسه میکنی ! کاملا هم در اشتباهی امیر . رو دست نداره 2K11 . مثل این میمونه بگم Burnout Paradise از FMS3 بهتره !
دوستان چجوری دریبل بزنم!؟

از نظر حال دادم گفتم...یک سیمولیشین ِ محض رو داری با یه آرکید ِ بی بروبرگرد مقایسه میکنی ! کاملا هم در اشتباهی امیر . رو دست نداره 2K11 . مثل این میمونه بگم Burnout Paradise از FMS3 بهتره !

دوستان چجوری دریبل بزنم!؟![]()
کیان جان واسه اینکه تو پاس دادنها کمتر turnover بدم چیکار کنم؟
دمت گرم خیلی لطف کردی>:d<
راستی این jordan challengeها رو تونستی رد کنی؟ به طرز فجیعی سخته:d
یعنی اینطوری نیست که همش بری جلو گل بزنی یا اون کارایی که بهت گفته انجام بدی بلکه باید حواست به همه چیز جردن باشه تا بتونی اون کارایی که گفته رو باهاش بکنی.
اگه اهل بسکتبال باشی و نگیریش از کفت رفته!بچه ها ميارزه من نسخه ي 11 رو بخرم؟
من 2K10 رو دارم بازي تغيير زيادي كرده؟
من طرفدار فوتبالم از بسكتبال هم خوشم مياد فقط ميخوام بدونم تغييري كرده يا نه؟(اگه بازي خوب باشه پرتاب نيزه هم بازي ميكنم)اگه اهل بسکتبال باشی و نگیریش از کفت رفته!
من طرفدار فوتبالم از بسكتبال هم خوشم مياد فقط ميخوام بدونم تغييري كرده يا نه؟(اگه بازي خوب باشه پرتاب نيزه هم بازي ميكنم)
بچه ها ميارزه من نسخه ي 11 رو بخرم؟
من 2K10 رو دارم بازي تغيير زيادي كرده؟
بچه ها اين دوستمون عادتشه، از اسم كاربريش هم همه چي مشخصه!ولی من در مورد بسکتبال بهت 2k رو پیشنهاد میکنم.
الان چند ساله که 2k داره nba رو بسیار قویتر و با کیفیت تر از ea تولید میکنه.
بازي كه مدهاي زيادي داره كه ميتوني بازي كني، خسته نشدنت هم بسته به اينه كه با بازي حال بكني يا نه! و طبيعتا ممكنه بعضي از مداش خسته كننده باشن!بازي رو خريدم خوبه نسبت به 10 پيشرفت كرده ولي چيكار كنم خسته كننده نشه؟(تو ماي پلير بازي ميكنم)
اين پچ حجمش چقدره؟چجوري ميشه ريخت؟از كجا دانلود كنيم؟
ممنون