Naughty Dog : کنسول های بازی کهنه نخواهند شد

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]موسس Naughty Dog یعنی آقای Jason Rubin در آخرین مصاحبه اش با *Vivid Gamer در مورد کنسول های نسل حاضر حرف های جالبی زد.او تاکید دارد نیروی محرکی که صنعت بازی را رو به جلو می کشد همیشه نوآوری و خلاقیت است.

49305472838328489205.jpg

"ما بازی هایی مثل Minecraft را دیده ایم،این بازی همانند گل رُزی در میان تعداد زیادی گل های خاکستری است چون این بازی بسیار محصر به فرد و ساده بود و موفق شد تعداد زیادی بازیباز را اسیر خود کند. Rubinگفت نو آوری هایی مانند این بازی عمر کنسول های حال حاضر را زیاد می کند."
"مطمئنم خیلی از بازیباز ها با این نظریه مخالف هستند،مخصوصا PS3 بازها مانند زمانی که در Skyrim بعضی صحنه ها یک fps نا امید کننده می شود یا رزولیشن های HD که باعث می شود بعضی بازی ها حالت تار پیدا کنند.اما نو آوری یکی از دلیل های اصلی است که باعث می شود برای خیلی از بازیبازان این کنسول ها هنوز کهنه نشده باشند."
او ادامه داد: " من هرگز به اینکه سخت افزار کنسول ها نیروی محرک برای نوآوری در این صنعت هستند را قبول ندارم"
"همچنین تغییرات فاحش در این صنعت مانند صفحه های لمسی یا حسگرهای حرکتی مانند کینکت،اساسا گیم پلی را تغییر می دهند، البته هیچ چیز مثل کنترلر های معمولی کنسول ها نمی شود،اما من معتقد هستم بازیسازان خلاق با استفاده از این دستگاه ها نوآوری های زیادی می توانند خلق کنند."
"Mincraft یک مثال کامل و درست است که نشان می دهد بدون نیاز به سخت افزار جدید چه کارها و نوآوری هایی نمی توان کرد.حتی اگر 5 سال از عمر کنسول ها بگذزد من فکر نمی کنم که آن ها کهنه شوند."

04359538635018386486.jpg

من فکر می کنم او به نکته جالب و منصفانه ای اشاره کرد،اما بعضی بازی ها در حال فرسودگی هستند،مانند بازی Assassin’s Creed: Revelations.این بازی به خاطر دلایل معمولی در میان بازیبازان فراموش شد.زمانی که بعضی بازی ها پرورش دهنده نوآوری در این صنعت هستند،بازی های AAA نیز هستند که دیگر فرسوده شده اند.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
منبع

او ادامه داد: " من هرگز به اینکه سخت افزار کنسول ها نیروی محرک برای نوآوری در این صنعت هستند را قبول ندارم"
کاملا تایید میکنم این رو واقعا درست گفته چیزی که باعث پیشرفت صنعت گیم گرافیک نیست چون پایه و اساس یه گیم اصلا گرافیک نبوده و نیست بلکه گرافیک یه عنصر جانبی چیزی که برای بازیا مهم گیم پلی و نوآوریه و همین نکتست که این صنعت و بازیایی که عرضه میشن رو موفق میکنه نه گرافیک و سایر مسائل
البته هیچ چیز مثل کنترلر های معمولی کنسول ها نمی شود
با این قسمت حرفاشم کاملا موافقم

ایشون یکی از موسس های استودیو بودن، الان دیگه تو ND کار نمی کنن.
چرا اینا تاسیس میکنن در میرن؟ :دی.

-------------------------------
دقیقا حرف دلم رو زد، حتی AC R هم به نظر من بازی خوبی بود، اگر جای BH عرضه میشد میترکوند اما یه روند تکرار در تکرار بازی رو خراب کرد.
مشکل این نسل سخت افزاری نبود شوری بود که سازنده ها در اورده بودن، با نسل بعد هم درست نمیشه. نسل بعد هم چهار تا بازی اولش عرضه میشه و هی تکرار میشه، هرچی جلو تر بریم به دلیل بالارفتن قیمت تمام شده ساخت یک بازی، سازنده ها دست به ریسک کمتری میزنن IP کمتری خلق میکنن و...
همین الان ببینید در سالی که گذاشت چندتا IP جدید دیدیم و بازی کردیم؟
حالا نسل بعد تصور کنید با هزینه های چندین برابر الان . . .

من با حرفاش مخالفم !
فراموش کردید چندین ماه قبل کرایتک و یوبیسافت اعلام کردند که این نسل دیگه پاسخگو نیست ؟!
یوبیسافت حرفش زیاد مهم نیست :d..... ولی وقتی کرایتک همچین حرفی میزنه پس چیزی رو میدونه که میگه
این هم معلوم نیست چقدر از سونی پول گرفته بیاد همچین حرفی بزنه :-"

حرفای خوبی زده. مثال عینی اش هم بازی هایی که هممون 10 سال پیش ( شایدم بیشتر , برای بزرگترا :d) بازی کردیم اما هنوزم وقتی دوباره می ریم سراغشون برامون جذابیت دارن. در صورتی که شاید پر از مشکلات گرافیکی و باگ های فنی هم باشن و برای سخت افزازهای قدیمی و ضعیف ساخته شده باشن .حرف ایشون حرف منطقی هست. خیلی از گیمر ها این نظر رو دارن و تاییدش می کنن. اما خوب هیچ وقت نمی شه در مقابل پیشرفت های بازی ها و سخت افزارها مقاومت کرد. همه وقتی یه سخت افزار قوی تر و به تبعش بازی های زیباتر ( از لحاظ ظاهر) می بینن مجذوب می شن اما باز هم چیزی که محبوبیت بازی ها رو تضمین می کنه , و باعث می شه که ارزش چند بار تموم کردن و یاد آوری رو داشته باشن , گیم پلی و نو آوری هست.

کشتن ما رو با این نو آوری.. کدوم نو آوری..؟ همه استودیو ها میان از این حرفهای خوشگل میزنند ولی وقتی 90 درصد بازیهای این نسل رو میبینیم فقط شاهد پاس کاری المانها بین اونها هستیم..

چرا اینا تاسیس میکنن در میرن؟ :دی.

-------------------------------
دقیقا حرف دلم رو زد، حتی AC R هم به نظر من بازی خوبی بود، اگر جای BH عرضه میشد میترکوند اما یه روند تکرار در تکرار بازی رو خراب کرد.
مشکل این نسل سخت افزاری نبود شوری بود که سازنده ها در اورده بودن، با نسل بعد هم درست نمیشه. نسل بعد هم چهار تا بازی اولش عرضه میشه و هی تکرار میشه، هرچی جلو تر بریم به دلیل بالارفتن قیمت تمام شده ساخت یک بازی، سازنده ها دست به ریسک کمتری میزنن IP کمتری خلق میکنن و...
همین الان ببینید در سالی که گذاشت چندتا IP جدید دیدیم و بازی کردیم؟
حالا نسل بعد تصور کنید با هزینه های چندین برابر الان . . .

به نظر من هزینه تولید مسئله اساسی نیست بلکه قیمت گرون بازیها باعث میشه سازنده ها محافظه کارانه عمل کنن و ریسک شکست ساخت بازیهای تازه رو به حداقل کاهش بدن.

من با حرفاش مخالفم !
فراموش کردید چندین ماه قبل کرایتک و یوبیسافت اعلام کردند که این نسل دیگه پاسخگو نیست ؟!
یوبیسافت حرفش زیاد مهم نیست :d..... ولی وقتی کرایتک همچین حرفی میزنه پس چیزی رو میدونه که میگه
این هم معلوم نیست چقدر از سونی پول گرفته بیاد همچین حرفی بزنه :-"
اتفاقا کرایتک چرت گفته.همین الان هم بازی هاش تو زمینه گرافیکی یه سر و گردن از خیلی بازی های دیگه بیشتره ولی فقط از نظر گرافیک!! دیگه چی داره؟ داستان داره؟ نه!!!
حالا که به سطح گرافیکی عالی رسیده بهتره تو همین نسل با بازی های مختلف و داستان های جذاب کارش رو ادامه بده.

"ما بازی هایی مثل Minecraft را دیده ایم،این بازی همانند گل رُزی در میان تعداد زیادی گل های خاکستری است چون این بازی بسیار محصر به فرد و ساده بود و موفق شد تعداد زیادی بازیباز را اسیر خود کند. Rubinگفت نو آوری هایی مانند این بازی عمر کنسول های حال حاضر را زیاد می کند."
ناتی داگ هم میگه خیلی بازیه خوبیه ولی دانشمندان بزرگ بازیسنتر میگن مضخرفه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or