Naughty dog و تشكر از Bungie و Infinity Ward در پايان Uncharted2 !!!

ps3 lover

کاربر سایت
uncharted-2.jpg

همه ميدانيم كه در پايان اكثر بازي ها نام سازندگان و زحمت كشان بازي به نمايش در ميايد.
در پايان بازي Uncharted 2 شركت Naughty Dog تشكر ويژه اي از شركت هاي زير نمود كه نام هاي Bungie و Infinity Ward نيز به چشم ميخورد كه كمي تعجب بر انگيز هست.

Guerilla Games

Insomniac Games

Sony santamonica

Ready at dawn Studios

ُSucker punch production

Bungie

Infinity Ward

Havok

آخرین ویرایش:
واقعا اینطوری بشه عالی میشه. مایکرو که کلا گند میزنه به سخت افزار :دی سخت افزارش رو سونی درست کنه بقیه کارای نرم افزاری به عهده مایکرو سافت (که دیگه شاهد اینطور آپدیت های 1 گیگ به بالا نباشیم :دی)

عجب خواب های باحال و محالی می بینیم :دی
خوب اون موقع که دیگه رقابت معنی نداره!
وقتی هم رقابت نباشه پیشرفت معنی نداره!
:biggrin1:

خوب به نظر من هم بهتر بود اما نمیشه که بشه;) اما اگه دو شرکت بزرگ میومدن یک بازی میساختن با سرمایه گنده شاید میشود امید به یه بازی خدا داشت که 2 شرکت سود زیادی میکردن .

روی هر دو کنسول و PC هم میومد یه بازی بسیار بزرگ چیزی که تا الان دیده نشده.

به به.میبینم که همه توهم زدید.البته اگر اینجور نشه بهتره.چون تجربه نشون داده که وقتی معروف ها و کله گنده ها پیش هم جمع بشن حاصل کار چیز جالبی درنمیاد.
علیرضا جان،با این تاپیک میخواستی بگی uncharted ر. تموم کردی؟:biggrin1: just kidding)

به به.میبینم که همه توهم زدید.البته اگر اینجور نشه بهتره.چون تجربه نشون داده که وقتی معروف ها و کله گنده ها پیش هم جمع بشن حاصل کار چیز جالبی درنمیاد.
علیرضا جان،با این تاپیک میخواستی بگی uncharted ر. تموم کردی؟:biggrin1: just kidding)
مازيار جان من اگه Uncharted2 داشتم ميومدم بازي سنتر ؟!؟
:biggrin1:
من فكر نكنم اين تشكر خيلي مهم باشه.
همينجوري دلشون خواست از اين 2تا كه از بازي تعريف كردن قدرداني كنند :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or