Naughty Dog: محدودیتی با PS3 نداریم

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

M4ST3R

کاربر سایت
uncharted-3-2.jpg

Uncharted 2 Among Thieves سال گذشته عرضه شد و استاندارد جدیدی را بین بازی های ویدئویی در زمینه Visual ایجاد کرد، گرافیک و جلوه های بصری به قدری در این عنوان بالا بود که توانست از 99% سایت ها و مجلات نمرات کامل را در این زمینه بدست آورد تاکنون که نسخه سوم از این عنوان چندی پیش تائید شده است یکی از دغدغه های اصلی طرفداران در مورد فضای پیشرفت U3 نسبت به U2 بوده است.

سایت Ripten با خوش شانسی که با حضور در مراسم VGA امسال داشت توانست با چند تن از اعضای کلیدی استدیو Naughty Dog و سازندگان اصلی Uncharted 3 Drakes Deception مصاحبه ای هرچند کوتاه داشته باشد, در طی این مصاحبه وقتی در مورد پیشرفت گرافیکی U3 سوال شد جناب Christophe Balestra از ناتی داگ اعلام کرد برای خلق بازی ها بر روی PS3 هیچ محدودیتی از طرف این کنسول برای آنها ایجاد نشده است بدین معنی که دست آنها برای پیشرفت گرافیکی, بصری و ساخت عنوانی بزرگتر در نسخه سوم کاملاً باز است از این رو باید منتظر پیشرفت های تکنیکی بمراتب بیشتری نسبت به Uncharted 2 بود.

U3 اول نوامبر سال آینده بصورت رسمی برای کنسول PS3 ریلیس خواهد شد.

منبع

ازون طرف اُستاد میگه پلی 3 مارو محدود کرده این ازین طرف اینجوری میگه
اُستاد بیاد یاد بگیره .:d

• Like
Reactions: Terova
همین عکس بالا صحه به حرفشون میذاره :دی
پ.ن:فقط یکم انیمیشن های پریدن ناتان رو در موقع پلتفورمینگ(:دی) بهتر کنن من دیگه هیچی ازین برویچ نمیخوام .

اگر تو شماره 2 از 100 درصد منابع و توانائی های کنسول استفاده شده باشه هم با بهینه سازیه کد و برنامه میتونن بازده این استفاده رو ببرند بالا. همیشه جا برای بهینه کردن کد و استفاده بهتر از سخت افزار هست. اینرو فراموش نکنید.
@ston cold
اگه با 50% اینقدر داغ میکرد با 100 درصد منفجر نمیشه احتمالا!؟!
نگید این حرفا رو بابا.

باز شروع شد .:|

ازون طرف اُستاد میگه پلی 3 مارو محدود کرده این ازین طرف اینجوری میگه
اُستاد بیاد یاد بگیره .:d

اول از همه با شما نبودم نوید جان اون خط بالای رو .;)

بازی که استاد یا ماگوچی ساختن بازیی عادی نبوده خودت دقت کنی ببین چه انتظار بالای داشتن از این کنسول بعد شروع به بازی سازی کردن انتظاری که شاید بهتر بود برای نسل بعد میداشتن .

به نظر من یاماگوچی خیلی بلند پروازانه فکر کرده بود در ساخت GT5 که همین که بازی 1080P باشه و 60 FPS و با کلی ماشین با طراحی خیلی بالا و جود بارون و... که خود افکت هاشون خیلی از دستگاه کار میکشن .

اما در این جا کسی از ناتییی داگ انتظار بازی سنگین رو نداره بلکه بازی بهتر رو دارن بازی بهتر رو میشه با برنامه نوسی بهتر و خیلی چیز های دیگه بهش رسید اما وقتی شما یه بازی سنگین رو میخوای در کنارش خوب کنی خیلی کم جای پیشرفت داری .;) U2 یه بازی سنگین نبود که بخواد قدرت پردازشی بیخودی از سازنده ها بگیره بجاش GT5 بود .;)

• Like
Reactions: Francis Drake
هایپ محض.مگه میشه محدودیت وجود نداشته باشه.اگه راست میگه توی رزولوشن 1080p با 120fps وگرافیکی بالاتر از U2 بازی رو بدن بیرون.
Uncharted 2 Among Thieves سال گذشته عرضه شد و استاندارد جدیدی را بین بازی های ویدئویی در زمینه Visual ایجاد کرد، گرافیک و جلوه های بصری به قدری در این عنوان بالا بود که توانست از 99% سایت ها و مجلات نمرات کامل را در این زمینه بدست آورد
لابد سردمدار اون 1درصد مجله وزین و تخصصی تایم بود که با انتخاب U2 بعنوان دهمین بازی برتر سال بی طرفی خودش رو اثبات نمود
گول نزندی؟GeOW2 هنوز هم که هنوزه داره با گرافیک بازی های الان رقابت می کنه!
جان؟میدونید با کی طرف هستید.U2!! احترام بگذارید

اگر تو شماره 2 از 100 درصد منابع و توانائی های کنسول استفاده شده باشه هم با بهینه سازیه کد و برنامه میتونن بازده این استفاده رو ببرند بالا. همیشه جا برای بهینه کردن کد و استفاده بهتر از سخت افزار هست. اینرو فراموش نکنید.
@ston cold
اگه با 50% اینقدر داغ میکرد با 100 درصد منفجر نمیشه احتمالا!؟!
نگید این حرفا رو بابا.

سلام
داداش من یه مثالی زدما
همه گیر دادن به اون

1. لینک ویلچر هست .
2. چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟! :|

1- به من چه. :d
2- معمولا وقتی یک بچه مهدکودکی ادعا میکنه، حرف یک پروفسور رو درون مورد براش میارن تا خفه شه. (البته فرض برینکه بچه مهدکودکی بفهمه قضیه رو).

جدا نمیدونم هدفت از نوشتن خبری که تاریخش Thursday 11-Oct-2007 12:21 PM هستش چیه؟ چه چیزی رو میخوای ثابت کنی؟
در ضمن اگر سال 2007 چنین چیزی گفت در عوض تو E3 2010 اومد تو کنفرانس سونی و.... باقیه ماجرا.
1- حرف مرد یکیه.
2- پولش ته کشیده بوده.

• Like
Reactions: capitanrayan
من در کل بدجوری تشنه گرافیک هستم ...
و این بازی منو کاملا سیراب میکنه ...
امیدوارم انقدر گرافیکشو ببرن بالا که وقتی بازی اومد هم کوپ کنن .....
UNCHARTED:x:x

1- به من چه. :d
2- معمولا وقتی یک بچه مهدکودکی ادعا میکنه، حرف یک پروفسور رو درون مورد براش میارن تا خفه شه. (البته فرض برینکه بچه مهدکودکی بفهمه قضیه رو).

1- حرف مرد یکیه.
2- پولش ته کشیده بوده.

27672415498090175416.gif

میبینم که پشت کار فراوانی تو زدن رکورد خودت داری.

• Like
Reactions: Biohazard
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or