D dns2 کاربر سایت Jul 31, 2013 #16 نوشته شده توسط Gojira: همه که مثل شما مرفه بی درد نیستن PS3 داشته باشن.:d ایشالا ماهم بعد از تجربه V به جمع شما می پیوندیم.:bighug: بیشتر... من که آرزومه همه با دردا بی دردا خداوند شفای عاجل عنایت فرماید !! :dچیه فکر کردی میخوام بگم PS3 دار شی .:whistling: تا دیروز مهدی از ماشین مدل بالا پیاده میشدی ما رو محل نمیدادی حالا ما شدیم بی درد ؟ حیف که خیلی دوست دارم .
نوشته شده توسط Gojira: همه که مثل شما مرفه بی درد نیستن PS3 داشته باشن.:d ایشالا ماهم بعد از تجربه V به جمع شما می پیوندیم.:bighug: بیشتر... من که آرزومه همه با دردا بی دردا خداوند شفای عاجل عنایت فرماید !! :dچیه فکر کردی میخوام بگم PS3 دار شی .:whistling: تا دیروز مهدی از ماشین مدل بالا پیاده میشدی ما رو محل نمیدادی حالا ما شدیم بی درد ؟ حیف که خیلی دوست دارم .
mgplayer کاربر سایت Jul 31, 2013 #17 و بياين 1 ساعت سكوت كنيم واسه اونايي كه PS3 ندارن روزه سكوت :d Sony make.believe
CriRo7 کاربر سایت Jul 31, 2013 #18 نوشته شده توسط metal gear: من حالت survival اش رو تازه تموم کردم.حقیقتا اعصابمو داغون کرد.کسی داریم که تونسته باشه این حالت رو تموم کنه؟ بیشتر... شونصد تا از بچه ها پلات کردن
نوشته شده توسط metal gear: من حالت survival اش رو تازه تموم کردم.حقیقتا اعصابمو داغون کرد.کسی داریم که تونسته باشه این حالت رو تموم کنه؟ بیشتر... شونصد تا از بچه ها پلات کردن
ZのMBiE کاربر سایت Aug 1, 2013 #19 تيتر خبر مشكل داره اين عكسا هيچ ربطي به DLC ندارن :d فقط اومده كيفيت Full Res اين عكس رو پست كرده.
.:Melkor:. Dark Lord کاربر سایت Aug 1, 2013 #21 نوشته شده توسط ZのMBiE: تيتر خبر مشكل داره اين عكسا هيچ ربطي به DLC ندارن :d فقط اومده كيفيت Full Res اين عكس رو پست كرده. بیشتر... دقیقا من همین عکس رو چند هفته پیش با کیفیت Full Res از سایت TLOU دانلود کردم
نوشته شده توسط ZのMBiE: تيتر خبر مشكل داره اين عكسا هيچ ربطي به DLC ندارن :d فقط اومده كيفيت Full Res اين عكس رو پست كرده. بیشتر... دقیقا من همین عکس رو چند هفته پیش با کیفیت Full Res از سایت TLOU دانلود کردم