Nathan Fillion در فیلم Uncharted در نقش ناتان دریک

LEBRON JAMES

کاربر سایت
اظهار علاقه Nathan Fillion برای بازی در نقش ناتان دریک در فیلم Uncharted

nathan1.jpg

Nathan Fillion یکی از بازیگران خوش چهره و محبوب سینما برای بازی در نقش ناتان دریک در فیلم آنچارتد اظهار علاقه کرد.
او از طرفداران درخواست کمک کرده تا با آمدن در صفحه توییت او و انتخاب وی در یک نظر سنجی به او کمک کنند که در صفحه توییتر شخصی Nathan Fillion یک campaign انتخابی وجود دارد. و همکنون حدود 650K طرفدار دارد.
طبق خبری که هفته گذشته اعلام شد کارگردان فیلم Pride and Prejudice and Zombies یعنی David O. Russell نیز به پروژه فیلم Uncharted: Drake’s Fortune آمده و در کارگردانی این عنوان دستی دارد.
Avi Arad, Charles Roven و Alex Gartner اعلام کرده اند که تولید فیلم در سبک دارماتیک خواهد بود و برای سال 2013 تاریخ خورده است.
شما می توانید با سر زدن به توییتر Nathan Fillion اخباری در مورد این قضایا به دست خواهید آورد.

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: navid_x360
اون تگ بالای سرتون به معنی این نیست که قوانین رو رعایت نکنید. لینک منبع رو آخر خیر اضافه کنیدطبق قانون اول بخش اخبار. مثلا خبرنگار سایت هستید شما !

خداست ایول من از الان میگم فیلم خیلی عالی از آب در میاد با بازی Nathan Fillion عالی میشه کاراکترش خوراک ناتان هستش .

فقط کافیه دوستان سریال CASTEL رو دیده باشن با بازی عالی Nathan Fillion .

به نظر من بازیگر نقش Prince توی فیلم PoP رو یک دست رنگ بزنن به نیتان بیشتر میخوره!:دی

ماکان این حرف ها چیه میزنی خداست هرچی بگم کم گفتم خوارکش ناتان هستش جوک بودنش کم از ناتان نمیاره رفتار هاش هم همین جوری کمدی هستش دیگه یه ناتان به تمام معنا هستش من که خوشحالم Nathan Fillion از پس این نقش به بهترین شکلش بر میاد .

من هم از طرفدار هاش هستم این جوری بگی ماکان کلامون میره تو هم .

آخرین ویرایش:
خداست ایول من از الان میگم فیلم خیلی عالی از آب در میاد با بازی Nathan Fillion عالی میشه کاراکترش خوراک ناتان هستش .

فقط کافیه دوستان سریال CASTEL رو دیده باشن با بازی عالی Nathan Fillion .
اتفاقا نظر من بر عكس شماست به نظر من اين فيلم ميشه يه indiana jones (اگه درست نوشته باشم) و هيچ نكته جديدي نخواهد داشت و چون از روي بازي ساخته ميشه واسه همين دستشون هم بستست واسه تغييرات و اگه تغييري ايجاد كنن ديگه به بازي ربطي نداره واسه همين كلا فيلمهاي بازي ها زياد جالب نيست بازيگر هم هميشه دليل خوب بودن فيلم نيست بهترين مثال هم فيلم max pain هستش كه با وجود mark whalberg اصلا فيلم خوبي نبود

اتفاقا نظر من بر عكس شماست به نظر من اين فيلم ميشه يه indiana jones (اگه درست نوشته باشم) و هيچ نكته جديدي نخواهد داشت و چون از روي بازي ساخته ميشه واسه همين دستشون هم بستست واسه تغييرات و اگه تغييري ايجاد كنن ديگه به بازي ربطي نداره واسه همين كلا فيلمهاي بازي ها زياد جالب نيست بازيگر هم هميشه دليل خوب بودن فيلم نيست بهترين مثال هم فيلم max pain هستش كه با وجود mark whalberg اصلا فيلم خوبي نبود

اشتباه شما همین جا هستش به نظر من نباید به بازی یا فیلم هیچ وقت به چشم این که از روی هم ساخته میشن نباید داشته باشن و به نظر من تا الان خیلی از فیلم بازی ها بودن که من خیلی خوشم امده همین MAX PAIN هم من خیلی خوشم امد با وجود این که به بازیش زیاد پایبند نبود .

اشتباه شما همین جا هستش به نظر من نباید به بازی یا فیلم هیچ وقت به چشم این که از روی هم ساخته میشن نباید داشته باشن و به نظر من تا الان خیلی از فیلم بازی ها بودن که من خیلی خوشم امده همین MAX PAIN هم من خیلی خوشم امد با وجود این که به بازیش زیاد پایبند نبود .
اگر ميگيم فيلم uncharted پس بايد به بازي ربط داشته باشه و اگر قراره فقط اسم شخصيتها بياد تو فيلم مثل مكس كه ديگه نميشه اون فيلم رو از روي بازي دونست بدي اين كار كلا اينه منظورم اين كار ساخت فيلم از روي بازي هست واسه همين زياد طرفدار نداره و فقط افرادي كه بازي كردن ميرن سراغش البته عكس اين قضيه هم صادق يعني بازي از روي فيلم هم زياد قشنگ نيست

متاسفانه این خبر از اول تا آخرش اشتباه ترجمه شده...
یه لطفی میکردی یه حالی به ترجمش میدادی کیوان ... ! لینک منبع هم که نداره بریم ببینیم خود خبرو ...:|
بگذریم ...
من خودم نظرم رو ایوان مک گرگور بود ... یه چند کیلو وزن کم میکرد میشد ناتان ! :دی
البته اگه واقعا" قراره این یارو بازی کنه ...

بابا این یارو فقط گفته علاقه داره این نقش رو بازی کنه ، اصلا هم خبری وجود نداره که ایشون انتخاب شدن !!

منم خبر رو که در VG خوندم اما عالی هستش همین که Nathan Fillion دوست داره نقش ناتان رو بازی کنه و من هم امید وارم بهش بدن نقش رو واقعا عالی بازی میکنه شک ندارم .:x

متاسفانه این خبر از اول تا آخرش اشتباه ترجمه شده...

ویرایش شد و قسمت های اشتباه با صحیح ها جایگزین شدن.
معذرررررررررررررررررررررررررت.:">

اون تگ بالای سرتون به معنی این نیست که قوانین رو رعایت نکنید. لینک منبع رو آخر خیر اضافه کنیدطبق قانون اول بخش اخبار. مثلا خبرنگار سایت هستید شما !

ای بابا چرا اینقدر زود قضاوت می کنید. آقا یهو ما رو بزنید دیگه. به والله یادم رفت. اما معذرت.
شانس ما وقتی این تگ اومد بالای سرمون منبع رو یادم رفت بزارم.
به هر جهت ببخشید. منبع اضافه شد. ترجمه هم اصلاح شد.

=============================
دوستان معذرت می خوام از همتون. متاسفانه امروز سرم به شدت مشغول بود و این خبر رو هنگام خستگی زدم به همین خاطر اشتباهاتی داشت. به هر حال همکنون اصلاح شده و قول میدم دیگه این قضیه تکرار نشه.
به بزرگی خودتون ببخشید.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or