NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation تایید شد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
خوب یه خبر بسیار خوب برای دوست داران انیمه مثه خودم .
مثل اینکه در مجله جامپ این سری از ناروتوی جدید خبر هایی شده و نام این بازی NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation هست.

از قرار معلوم برای کنسول های PS3-Xbox360 در نظرگرفته شده و زابوزا و هاکو هم جزو کارکتر ها هستن . سایت VG هم یک ایمیل به NAMCO برای تایید رسمی زده.

دوستان چون لینک اسکن و عکس ف=ی-ل*تور بود نزاشتم که موردی پیش نیاد .
شما میتونید داخل منبع عکس و اسکن رو ببینید.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان من اين فيلمه اسكن رو كه الان نگاه كردم ، ديدم مبارزه رايكاگه و ساسكه درش ديده ميشه. پس قطعا داستان خيلي جلو رفته.

پ.ن : همچنين عكسايي از دوران كودكيش به چشم ميخوره ، احتمالا ناروتو و ساسكه دوران طفوليت در مُد مبارزه اي باشن

اقا این لینکش رو هم واسه میذاری ببینیم قضیه اش چیه؟

لينكش فولتره . تو منبع هست.
ايشالله كه چيزي نشه ولي لينك:http://www.youtube.com/watch?v=p-Lxfzmu_Rc&feature=youtu.be

ایول دمت گرم.
من فکر کنم که بازی به صورت زمان حال فلش بک ارائه بشه مثلا داری با کاراکتر تو بازی پیش میری هر چی میبینی یهو فلش بک میزنی باید اون رو بازی کنی مثلا تو مایه های lost البته منظورم سریاله ها.
فقط تنها چیزی که امیدوارم اینه که زابوزا و هاکو اینا هم باشن.

امیدوارم افتظاح محض شماره قبلی رو تکرار نکنه.

یا شما بازی رو ندیدی یا انیمه رو یا از نمره های بازی خبر نداری.

اگه نمیدونی بدون که بازی از مجله ی فامیتسو نمره ی کامل 40/40 رو گرفته و اگه باز هم فک میکنی کاری نداره نمره ی کامل گرفتن اینم بدون که تو 2 سال اخیر 3 تا یازی از این مجله نمره ی کامل گرفتن یکی همین ninja storm 2 بوده یکی دیگه bayontta اون یک هم final fantasy 13.

اقا من اصلا متوجه نمیشم میشه بگید دقیقا کجای بازی بد بود؟؟؟

تو نسخه قبلی تا مبارزه پین بود، بعد اون هم زیاد انیمه نیومده، واسه همین فکر کنم اومدن فلش بکهایی به گذشته زدن بازی کوتاه نشه

اقا من اصلا متوجه نمیشم میشه بگید دقیقا کجای بازی بد بود؟؟؟
مبارزات خوب بودن، ولی بقیه بازی واقعا مسخره بود، مخصوصا لود بازی که کلا رو اعصاب بود. از نظر گشتن تو محیط بازی مال یوبی بهتر بود

آخرین ویرایش:
کجای خاطرات انیمه با هاکو و زابوزا مبارزه کرد؟
خوب حتما قسمت هایی رو هم اضافه کردن... مثل خاطرات کاکاشی یا ناروتو یا حتی ساسکه...
چون اسم بازی generationـه یعنی هم خاطراتشون هست و هم روند اصلی داستان...
منظورم این بود که روند انیمه رو پیش گرفتن و از قسمت خاطرات هم تو بازی استفاده کردن...

:d

آهان از این نظر:d
فقط امید وارم یکم نو آوری داشته باشن، و ناروتو و ساسکه رو ول کنن یکم روی کاراکترهای دیگه کار کنن، مثلا چند مرحله در مورد هیناتا:x:x یا در مورد خاندان اوزوماکی (این اوزوماکی بودن پین کلا رفته رو اعصابم) و ...

آهان از این نظر:d
فقط امید وارم یکم نو آوری داشته باشن، و ناروتو و ساسکه رو ول کنن یکم روی کاراکترهای دیگه کار کنن، مثلا چند مرحله در مورد هیناتا:x:x یا در مورد خاندان اوزوماکی (این اوزوماکی بودن پین کلا رفته رو اعصابم) و ...

اهههههههه مگه فامیلی پین هم uzumaki بوده؟؟؟؟

تنها چیز مسخره تو بازی قبل فقط لودینگ بود که تو تمام بازی های ژاپنی لودینگ زیاد داشتن مرسومه.

اهههههههه مگه فامیلی پین هم uzumaki بوده؟؟؟؟

تنها چیز مسخره تو بازی قبل فقط لودینگ بود که تو تمام بازی های ژاپنی لودینگ زیاد داشتن مرسومه.
راست میگه! مگه پین هم از خاندان اوزوماکی بود؟؟ فکر کنم اشتباه میکنیاااا :-o :d

دقیقا این لودهاش آدمو دیوونه میکنه!

راست میگه! مگه پین هم از خاندان اوزوماکی بود؟؟ فکر کنم اشتباه میکنیاااا :-o :d

دقیقا این لودهاش آدمو دیوونه میکنه!

البته اینجا جاش نیست ولی اگه اشتباه نکنم مادر ناروتو و pain البته بهتره بگیم ناگاتو از یه قبیله بودن بعدی نیست فامیل باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or