Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره بعد از چند چپتر بازی داره سخت میشه ! یکی از ایراداتش بشدت آسون بودن هستش ! من توی Super Hard عین نقل و نبات میترکونم ! خیلی بد طراحی شده ! ولی دو نفرش سازمان ترک اعتیاد لازم داره :دی .
منتها توی استوری این کاکزو سرویس کرد مارو :دی .

دوستان بازی تو این سایت هست http://www.es7ir.com/index.php?productID=1481

وگویم یه نفر درست تعریف وکنه وبینم

بازی مثل شماره 1 هست باید استارت بزنی مرحله رو انتخاب کنی بعد مبارزه کنی ( یعنی خیلی مسخره )

یا نه مثل نسخه broken میچرخی ماموریت میگیری تو اون مایع ها ؟

من تقریبا آخرای بازی هستم :دی . ( Hidden Rain Village )
تا الان 90 درصد انتظارات منو برآورده کرده ! اون 10 درصد بخاطر برداشتن یه سری نکات شماره اول بودش :دی !

سلام
دوستان كمك كنيد:d
اين كاكازو سرويس كرده ما رو مگه ميميره لعنتي :d دوستان راهي چيزي نيس بشه كشتتش برا اون قسمت ميگم كه ميره بين دو تا درخت:d بعد من هميشه شانسي اين حالت مهر ساسكه اُ شارينگانِ كاكشي رو فعال ميكردم:d روش دقيقش چيه بشه كيوبي شد لااقل:d

سلام
دوستان كمك كنيد:d
اين كاكازو سرويس كرده ما رو مگه ميميره لعنتي :d دوستان راهي چيزي نيس بشه كشتتش برا اون قسمت ميگم كه ميره بين دو تا درخت:d بعد من هميشه شانسي اين حالت مهر ساسكه اُ شارينگانِ كاكشي رو فعال ميكردم:d روش دقيقش چيه بشه كيوبي شد لااقل:d
ضرباتش رو که جا خالی بده . تا هم ضربش رو زد و رد کردی سریع بپر تا میخوره بزنش . بعد که یکمی از جونش رفت میاد Fuuton و Katon رو با هم یکی کنه . اونو خیلی سخت میشه رد کرد . ولی اگرم خوردی بعدش میاد و پایین و علامت B میاد ! عمرن بتونی برسی به اون مگه اینکه سریع Y و بعدش A رو بزنی ! که خوده کاکزو رو بکشه بیرون تا بتونی تکتنیک بزنی . یکم سخته ولی بعدش راه میوفته برات .

• Like
Reactions: PouяiД
ضرباتش رو که جا خالی بده . تا هم ضربش رو زد و رد کردی سریع بپر تا میخوره بزنش . بعد که یکمی از جونش رفت میاد Fuuton و Katon رو با هم یکی کنه . اونو خیلی سخت میشه رد کرد . ولی اگرم خوردی بعدش میاد و پایین و علامت B میاد ! عمرن بتونی برسی به اون مگه اینکه سریع Y و بعدش A رو بزنی ! که خوده کاکزو رو بکشه بیرون تا بتونی تکتنیک بزنی . یکم سخته ولی بعدش راه میوفته برات .
اين قسمت :
روش دقيقش چيه بشه كيوبي شد لااقل:d
رو نميدوني يا نميشه اونجا اين كارو كرد؟:d

ای بابا امروز می خواستم برم از دم خونمون بگیرم . مردک MOH اوورده ولی Naruto رو نیوورده . وقتشم ندارم برم توپخونه بخرم . اما فکر کنم شنبه می یاره .من الان دارم می میرم . بچه ها خیلی حال می ده ؟:d ( 100% حال میده تازشم اگه فنش باشی :d )

افتخار میکنم که اولین ایرانی هستم که بازی رو تموم کردم :دی ( Memeber ؟! :دی )
و یا شایدم کلا اولین :دی .
زبان بازی Japanese میشه؟:-/
Yep

رو نميدوني يا نميشه اونجا اين كارو كرد؟:d
زرنگی بچه :دی ؟ اون قسمت رو کلا نمیشه کیوبی شد ! بابا بزنش دیگه کاری نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or