Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همش هم تقصیر این کیشیموتو با آوردن کاراکتری به نام لارس تو بازی بود !

چی بگم والله...:دی
یعنی بد بودن تکن 6 به خاطر کیشیموتو بود که لارس رو وارد بازی کرد علی رضا جان؟!
خدا وکیلی از این دلیل خندتون نمی گیره؟؟؟

دقیقا اشکان ! هیچم دلیل خنده داری نیست خیلی هم منطقیه !
ورود این آدم داستان رو به F داد ، اون Story Lineـه فاجعه رو درست کرد . اون جو مسخره رو ایجاد کرد . و هزار تا عیب دیگه که یه فن تکن ( نمیگم خودم که فکر نکنید ادعا میکنم ) که در بندش باشه متوجه میشه !
توی تیکن یکی از مواردش که متمایزش میکرد نزدیک بودن به واقعیت بودش ! که کیشی جان ( احمق اعظم ) لطف کردن و ایشون رو Zeus کردن ! و انواع و اقسام چیدوری و راسنگان و اینا رو توش جا داد !
90 درصد بد بودن 6 برای این 2 تا جدیدا بودش . چون کل بازی رو دگرگون کرد ! خواهشا اشکان انقدر کورکورانه از این آدمه ابله طرفداری نکن :دی .

اصلا کیشیموتو برام مهم نیست ازش طرفداری هم نمی کنم شهاب
ولی تو این 60-70تا نقدی که از بازی اومد و از نکات منفیِ بازیش گفتن چندتاشون به حضور لارس اشاره کرده بودند؟!!

اصلا کیشیموتو برام مهم نیست ازش طرفداری هم نمی کنم شهاب
ولی تو این 60-70تا نقدی که از بازی اومد و از نکات منفیِ بازیش گفتن چندتاشون به حضور لارس اشاره کرده بودند؟!!
باید حتما بیاین بگن لارس ؟ لارس اگه نبود بازی Beat em' Up نمیشد . لارس اگه نبود داستان بازی این شکلی نمیشد . اگه لارس نبود بازی Beat em' Up نمیشد ( دوباره :دی ) و گرافیک بازی به اون تبدیل نمیشد . بگم بازم ؟ این ایرادات همه از حضور این 2 عزیز هست ! که کیشی جانِ عزیز لطف کردن و کل سری Tekken رو به باد دادن ... یعنی منکر افتضاح بودن این کرکتر هستی ؟ که یه سری با اون عظمت رو به باد داد !؟

نمی گم کاراکتر خوبِ.خودمم اصلا باهاش حال نکردم
اما:
گرافیک بازی به اون تبدیل نمیشد
این که گرافیک بازی رو به وجود لارس ربط بدم دیگه خیلی فرا طبیعیِ شهاب
من تصور می کنم تو به دلیل کینه ای که نسبت به ناروتو و خالقش داری یه کم بی منطق بحث می کنی
یعنی می گی نمی شد یکی مثل لارس هم تو بازی بود و بازی خوب از آب در میومد و به دلیل حضور این کاراکترِ که گند زده شد به بازی؟!

نمی گم کاراکتر خوبِ.خودمم اصلا باهاش حال نکردم
اما:

این که گرافیک بازی رو به وجود لارس ربط بدم دیگه خیلی فرا طبیعیِ شهاب
من تصور می کنم تو به دلیل کینه ای که نسبت به ناروتو و خالقش داری یه کم بی منطق بحث می کنی
یعنی می گی نمی شد یکی مثل لارس هم تو بازی بود و بازی خوب از آب در میومد و به دلیل حضور این کاراکترِ که گند زده شد به بازی؟!
آره ! همینو میگم ! چرا ؟
چون وجود لارس بود که داستان رو تغییر داد . و با تغییر داستان بود که بازی دارای Story Line ـه اون شکلی شد . و وجود اون مد بود که گرافیک تبدیل به اون شد ! وگرنه گرافیک توی مبارزات بد نبود . نه اینکه عالی باشه منتها به حده اون فاجعه نمیرسید .
ربطی هم به خالق و غیر خالقش نداره . من تا چند وقت پیش نمیدونستم این کیشیموتو خالق اینه ! ولی روزی که تکن در اومد گفتم که حضور لارس بازی رو خراب کرده . اسنادشم توی طرفدارای سری Tekken هست میتونی ببینی !

ببین دوست عزیز من دلیلهای خودم رو دارم که با توجه بهشون حداقل برای شخص من لارس گند زد به تکن 6 !

1-لارس اومد و کلا به فنا داد داستان بازی رو .

2-لارس اومد و باعث بوجود اومدن اون مد مزخرف شد.

3-تکن هیچ موقع خیلی فرابشری نشده بود ، که از برکت وجود ایشون اینطور هم شد.

بنظرت این 3 دلیل کمه تا لارس بشه منفورترین کرکتر TEKKEN 6 ؟!

و من هیچ نمیفهمم دلیل اومدن همچین کرکتری به سری ناروتو چیه !

از نظر من NARUTO : ULTIMATE NINJA STORM 2 یک بازی کامل ـه و نیازی به همچین کرکتری برای سوپرایز کردن (!) طرفدار ها (!) نیست.

دوستان من باز بگم که فن لارس یا کیشیموتو نیستم اما اینکه تصور کنید اگه مثلا لارس نبود اون وقت مود داستانی در تکن نبود ، یا گرافیک بهتری داشت یا ... واقعا غلطِ
اگه لارس نبود یه کاراکتر دیگه این کار رو می کرد و سایر موارد هیچ فرقی هم نمی کرد
.
با این که این کاراکتر بازی رو خراب می کنه هم موافقم

دوستان من باز بگم که فن لارس یا کیشیموتو نیستم اما اینکه تصور کنید اگه مثلا لارس نبود اون وقت مود داستانی در تکن نبود ، یا گرافیک بهتری داشت یا ... واقعا غلطِ
اگه لارس نبود یه کاراکتر دیگه این کار رو می کرد و سایر موارد هیچ فرقی هم نمی کرد
.
با این که این کاراکتر بازی رو خراب می کنه هم موافقم
نه دیگه ! اشتباهت همینه ! حضور لارس بود که باعث شد سناریو تغییر کنه ! من مطمئنم کیشی خودش رو وارد ماجرا کرد اینکه نمکو واردش کنه ! وگرنه نسخه ی آرکید لارسی نداشت !

• Like
Reactions: FrankinG
استاد ؟!؟!؟! این آقا حتی به لارسم رحم نکرده !! اومده موهاش رو عین Super Goku در آورده ! البته خب ایشون استاد اسکی بازی و CopyPaste هستن :)) =))
ربطی به این نداره !کلا سلیقه ژاپنی اینطوریه!شما اگه تو وسایل مادربزرگت یه جنس ژاپنی باشه یه عکسی که موهای طرف زرد و برق گرفته(!) باشه هست
من مطمئنم کیشی خودش رو وارد ماجرا کرد اینکه نمکو واردش کنه !
آره کیشی با RPG رفت مسولان رو تهدید کرد که راش ندن تو بازی میفرستشون هوا!
چون وجود لارس بود که داستان رو تغییر داد . و با تغییر داستان بود که بازی دارای Story Line ـه اون شکلی شد . و وجود اون مد بود که گرافیک تبدیل به اون شد !
اونا بخاطر اینکه tekken 5 به خوبیه قبلی ها طرفدار جذب نکرد این حرکتو انجام دادن نه اینکه کیشی بیاد بیفته رو کمپانی!
الان BOLD ـتو برداشتم نمیفهمی پستتو نقل قول کردم؟
این پستو برای کشف این حقیقت زدم!

ربطی به این نداره !کلا سلیقه ژاپنی اینطوریه!شما اگه تو وسایل مادربزرگت یه جنس ژاپنی باشه یه عکسی که موهای طرف زرد و برق گرفته(!) باشه هست
نه در این حد ! حالا نمیخوام باز بحث کنم منتها این سبک موها به نوعی بر میگرده به DBZ .
آره کیشی با RPG رفت مسولان رو تهدید کرد که راش ندن تو بازی میفرستشون هوا!
والا من اصلا نخندیدم :دی !
اونا بخاطر اینکه tekken 5 به خوبیه قبلی ها طرفدار جذب نکرد این حرکتو انجام دادن نه اینکه کیشی بیاد بیفته رو کمپانی!
قبلی ها ؟ مسلما به پای 3 نمیرسد ! منتها عالی بود و از نظر امتیاز و فروش عالی عملکرد کرد . و نیازی به تغییر نداشت . همونطوری که نسخه ی آرکید نیازی تغییر نداشت . اما بعد از مدتی کیشی جان ، استاد خلاقیت این بازی رو مورد عنایت خودش قرار داد :)) !
الان BOLD ـتو برداشتم نمیفهمی پستتو نقل قول کردم؟
این پستو برای کشف این حقیقت زدم!
بیشین بینیم باو :دی .

نه در این حد ! حالا نمیخوام باز بحث کنم منتها این سبک موها به نوعی بر میگرده به .
آره مصریها هم طراحی هارو از ززز یاد گرفتن!
چیو بحث کنی؟چی میگی آخه؟
دم دستی:
دقت شود به موها
GanbareKickers.jpg
والا من اصلا نخندیدم !
خوشحالم که خندیدی:d
قبلی ها ؟
گفتم ناراحت نشی!
مسلما به پای 3 نمیرسد !
چه عجب
منتها عالی بود
راس میگوی؟
و از نظر امتیاز و فروش عالی عملکرد کرد .

خسته نباشه
و نیازی به تغییر نداشت .
تا ابد قراره همونجور باشه:d
همونطوری که نسخه ی آرکید نیازی تغییر نداشت . اما بعد از مدتی کیشی جان ، استاد خلاقیت این بازی رو مورد عنایت خودش قرار داد :)) !
نکنه میخوای کیشی وقتی رفتن پاچشو گرفتن بگه نه؟
بیشین بینیم باو .

نشستم نیازی به تذکر شما نبود!
معلوم هست سلیقت چیه تو انیمه اصلا؟اول یوگی(و دوستان) اه اه اه (!) حالا هم که این!

آره مصریها هم طراحی هارو از ززز یاد گرفتن!
چیو بحث کنی؟چی میگی آخه؟
بازم بخندم ؟ موها به اون شكل و بور كه كيشي توي ناروتو هم ازش استفاده كرده ماله بابايه منه ؟ دارم ميگم خواسته شبيه اون در بياره ! غير از اينه ؟
دقت شود به موها
GanbareKickers.jpg
من مگه ميگم اين مدل مو ها ؟ ميگم اين فرم موها با همچين رنگي ! الان به خيال خودت خيلي خدايي ؟
چه عجب
چه عجب ؟ چيو چه عجب ؟
راس میگوی؟
يخ كرديم والا !
خسته نباشه

يخ كرديم Again .
تا ابد قراره همونجور باشه:d
نه اومدن Street of Tekken ش كردن !
نکنه میخوای کیشی وقتی رفتن پاچشو گرفتن بگه نه؟
خب اين چه ربطي به حرف من داشت ؟
معلوم هست سلیقت چیه تو انیمه اصلا؟اول یوگی(و دوستان) اه اه اه (!) حالا هم که این!
يخ كرديم Again and Again !

در كل ترجيح ميدم از اين به بعد به اينجور پست ها جواب ندم و بيشتر با آدماي منطقي بحث كنم :)) ! نه با پارازيت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or