Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صبح بخیر :biggrin1: . عکس های مبارزات با پین و حتی Sage Mode هم فکر کنم در اومده !
واقعا بازی عالی میشه ! حتی اگر فرمول یک رو توی همین با جو شیپودن اجرا کنن عالی میشه ...
جالب اینه که عکس های پین و اینا در اومده اما تازه داره عکسهای مبارزه با ساسوری و دیدارا در میاد :biggrin1: !

آقا دایل آپ شنیدی ؟ 1 ماه با این فوق سرعت دارم سر میکنم:d5 قسمت شیپودن رو ندیدم آقا ، ای هورا:d

بابا باندای هم مثل ما تو جو ، برعکس داره حرکت میکنه.b-)

راستی میگم شیپودن یوبیسافت تایید شده ؟

نشه یه موقع این بازی Lost Planet بشه :( !!!!!!!!!!!! آخه لارس توی خوده تکن 6 منفور ترین کرکتر بود حالا آوردنش توی ناروتو ؟ اصلا حرکت جالبی نبود ...

ایول....
من خیلی از لارس خوشم میومد تو تیکن...

ولی فکر کنم مثل lost planet2 بشه!!!گند بزنه به ip !!!!
لااقل یه شخصیت معروفتری میاوردن ادم دلش نمیسوخت!!!

طراح هر دو کاراکتر یه نفرِ.به همین علتم منتقلش کردن به این سری(استاد کیشیموتو)
فقط سوال اینه که جوتسوهاش چیه؟!!!
استاد ؟!؟!؟! این آقا حتی به لارسم رحم نکرده !! اومده موهاش رو عین Super Goku در آورده ! البته خب ایشون استاد اسکی بازی و CopyPaste هستن :)) =)) .
من بار اول آرت ورک های لارس رو دیدم هی فکر کردم که این چقدر انیمه ای میزنه ... نگو این مردک انداختش تو داستان ! خدا ازش نگذره که Tekken 6 رو به F داد :(( !

آخرین ویرایش:
بابا شهاب سر شبی ضد حال نزن دیگه !

هر موقع به فاجعه TEKKEN6 و این لارس احمق فکر میکنم فقط تاسف میخورم برای اون کیشیموتو !

البته اینجا جاش نیست ولی تکنی که هر شماره انقدر بازی میکردم که خانواده بازی رو شناخته بودن !

وقتی TEKKEN6 رو خریدم .. اصلا جا خوردم ... با اون مد داستانیش که اینهمه انتظار کشیدم !

سر جمع فقط 30 دقیقه بازی کردم و برای همیشه تکن 6 رو گذاشتم کنار تا بلکه 7 دوباره برگرده رو اوج !

همش هم تقصیر این کیشیموتو با آوردن کاراکتری به نام لارس تو بازی بود !

حالا نمفهمم این کاراکتر فوق آشغال (!) رو برای چی وارد NS2 کردن ؟!

من تریلر رو ندیدم ولی اگر فایتینگ هستش ، بعیده که توی بخش داستانی باشه چون این بازی از داستان انیمه پیروی میکنه ...
اونکه 100 درصد ! بخوان لارس رو وارد داستان کنن که شخصا یه اکیپ درست میکنم میریم نمکو بندای رو آتیش میزنیم !!
احتمالا یه Bonusـی یا Award Characterـی چیزی باید باشه ! ولی من هنوز موندم این استیلش رو میخوان چجوری با انیمه فیکس کنن !!

اَه ...... گند زدن به بازی مورد علاقم ....:((
یعنی این لارس مثلا چه تکنیکی داره بخواد بیاد با اینا دعوا کنه ؟؟؟!:-/
حتما میخواد Chidori بزنه . .. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or