Naruto Ultimate Ninja: Storm 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
درود .
خب به سلامتی این عنوان هم چند وقتی هست تایید شده ! نسخه ی اول با اون گیم پلی فوق العاده توی مولتی پلیر تونست طرفداران ناروتو رو راضی کنه ! این اثر هم ظاهرا همون چیزی است که طرفداران ناروتو آرزوش رو دارند !
هر چه زودتر منتظر عرضه بازی هستیم :دی !

Naruto-Ultimate-Ninja-Storm-2-ps3-xbox360.jpg

• Like
Reactions: Ἁlireza
درود .
خب به سلامتی این عنوان هم چند وقتی هست تایید شده ! نسخه ی اول با اون گیم پلی فوق العاده توی مولتی پلیر تونست طرفداران ناروتو رو راضی کنه ! این اثر هم ظاهرا همون چیزی است که طرفداران ناروتو آرزوش رو دارند !
هر چه زودتر منتظر عرضه بازی هستیم :دی !

Naruto-Ultimate-Ninja-Storm-2-ps3-xbox360.jpg

مولتي پلير؟ :confused:

نسخه x360 خیلی وقته که اومده . احتمالا امروز پایتخت میرم . امیدوارم دیگه اورده باشن

پایتخت کلا گرون هست ...

حالا زمانی که بازی رو گرفتی ... ی Review چند خطی از دید خودت برای این تاپیک بنویس :d سبک بازیش به مزاج من سازگار نیست :d و الی منم میگرفتم :d

Review که باید Anime رو حتما باید ببینید . ولی این بازی راحت ترین روش برای اینکه خودتونو جای کاراکتر مورد علاقتون بزارید .اگه Anime رو ندیده باشید هیچ جذابیتی نداره . فقط امیدوارم Internet Connection ام به این بازی خوب باشه :)

خبری نشد ؟ یعنی هنوز هیچ جا نیاورده ؟

منتاسفانه من که خیلی گشتم و پیدا نکردم اخر به یک نفر گفتم برام اورد . من به یک نفر دیگم گفتم که به من گفته تا اخره هفته میاره که اون و میزارم برای فروش . ولی اونایی که میخوان بدونن بازی چطوره . بازی عالی هستش همونجوری که گفته بودم کلی طرفدارای Naruto لذت خواهن برد . نکته بعدی قسمت Multiplayer که میتونم بگم قابل بازی هستش . من با 385Kb اینترنت تو نستم بازی کنم . خوشبختانه فقط Latency داره یعنی دستورات شما به کاراکتر با تاخیر خیلی کمی دریافت و انجام میشه . ولی دستتون میاد و میتونید کاملا ازش لذت ببرید.

کسی از دوستان نیست بیاد آنلاین :-/
آخر نامردیه بعضی از این رنک بالاها رو که میزنی آخرای جونشون که میرسه برای اینکه از امتیازشون کم نشه از مبارزه خارج میشن و متاسفانه امتیازی به شما تعلق نمیگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or