Naruto: Ultimate Ninja Storm براي PS3 معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

شركت Namco Bandai قبلا اعلام كرده بود كه يك بازي Nurato به صورت انحصاري براي PS3 در دست ساخت دارد كه به نام Nurato : PS3 Project شناخته ميشد . اين شركت رسما اعلام كرد كه اسم اين بازي Naruto: Ultimate Ninja Storm خواهد بود كه به صورت انحصاري براي PS3 منتشر ميشود .

بازي داراي 25 كاراكتر خواهد بود و در حالت دو نفره به صورت head-to-head combat و در مد تك نفره به صورت يك بازي open-world خواهد بود كه داراي بيش از 100 ماموريت فوق العاده خواهد بود . همچنين ميتوان انتظار داشت كه بازي در Q4 سال 2008 عرضه شود

منبع

burned-naruto-490.jpg

موفق باشيد !!

اين بازي كه! تا ديروز انحصاري 360 بود و ناشرش UbiSoft ؟ چيشد ييهو! رفت پيش Namco ؟
من كه سر در نميارم!:eek:
ممنون

عرض کنم خدمت شما حالا چه گیری دادیا:biggrin1: یک بار ubisoft زده بزار یک بارم namco بزنه چیزی نمیشه :biggrin1: :biggrin1:
میثم نمیدونم اما شماره قبل در انحصار 360 بود فکر نمیکنم ربطی به اسم پیدا کنه .:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اين بازي كه! تا ديروز انحصاري 360 بود و ناشرش UbiSoft ؟ چيشد ييهو! رفت پيش Namco ؟
نه خب ميثم ناراتو كه يك بازي ساخته دست كامل يوبي نيستي يك كارتون هست كه بگيم امتيازش عوض شده شركت namco هم امتياز ناراتو رو دارد و همانند شماره قبلي اين بازي كه Namco بر روي PS2 و PSP منتشر كرده است

دوستان ممنون ازتشكراتون

آخرین ویرایش:
ممنون

دوست عزیز این ناروتو با بقیه فرق میکنه و سازندش هم فرق میکنه و در انحصار PS3 هست
کلا ربطی به ناروتوهایی که روی کنسول های دیگه هست نداره;)

ممنون
دوست عزيز. ان بازي كه انحصار 360 بود Naruto: Rise of a Ninja است كه در تاريخ 10/23/2007 توسط UBISOFT منتشر شد.
شما ميتوانيد در اينترنت جستجو كنيد و ببينيد كه تا به حال بيش از بيست بازي NARUTO از شركتهاي مختلف براي كنسول هاي مختلف منتشر شده است.
تا كنون بنده انها را امتحان نكرده ام اما اين بازي يعني Naruto: Ultimate Ninja Storm را به ليست خريد خود اضافه كرده ام.
براي ديدن ترايلر اين بازي كليك كنيد

Naruto: Ultimate Ninja Storm

ممنون
اين بازي بر اساس يك انيمه و مانگاي معروف به همين نام ساخته ميشه.(اگه انيمه‌اش را نديدي برو ببين كه ته حاله)
از اين رو حقوق و مالكيتش به طور كامل دست هيچ شركت بازيسازي نيست كه بگه من اينو به وجود آوردم و فلان... تا الآن هم كلي بازي بر اساس ناروتو براي كنسولهاي مختلف توسط شركتهاي بازيسازي گوناگون اومده و اون ناروتويي هم كه براي 360 اومد اولين بازي ناروتو بود كه توسط يك شركت غير ژاپني ساخته ميشد و سبكش هم فايتينگ نبود!
حالا هم قراره يك بازي براساس ناروتو توسط ناموبانداي براي ps3 به طور انحصاري بياد.

ملتفت شدم!
نه خب ميثم ناراتو كه يك بازي ساخته دست كامل يوبي نيستي يك كارتون هست كه بگيم امتيازش عوض شده شركت namco هم امتياز ناراتو رو دارد و همانند شماره قبلي اين بازي كه Namco بر روي PS2 و PSP منتشر كرده است

دوستان ممنون ازتشكراتون
من همين منظورم اين بود كه! اگر Namco امتيازش رو داره! پس يوبي سافت چيكارست ؟ يا بل عكس! همين
اين بازي بر اساس يك انيمه و مانگاي معروف به همين نام ساخته ميشه.(اگه انيمه‌اش را نديدي برو ببين كه ته حاله)
از اين رو حقوق و مالكيتش به طور كامل دست هيچ شركت بازيسازي نيست كه بگه من اينو به وجود آوردم و فلان... تا الآن هم كلي بازي بر اساس ناروتو براي كنسولهاي مختلف توسط شركتهاي بازيسازي گوناگون اومده و اون ناروتويي هم كه براي 360 اومد اولين بازي ناروتو بود كه توسط يك شركت غير ژاپني ساخته ميشد و سبكش هم فايتينگ نبود!
حالا هم قراره يك بازي براساس ناروتو توسط ناموبانداي براي ps3 به طور انحصاري بياد.
الان اوكي شد! پس يعني همين هفته ديگه ماكروسافت هم ميتونه يك نسخه از اين بازي بسازه؟

از همگي ممنونم.:biggrin1:

ملتفت شدم!

من همين منظورم اين بود كه! اگر Namco امتيازش رو داره! پس يوبي سافت چيكارست ؟ يا بل عكس! همين

الان اوكي شد! پس يعني همين هفته ديگه ماكروسافت هم ميتونه يك نسخه از اين بازي بسازه؟

از همگي ممنونم.:biggrin1:

درسته میثم . میدونم متوجه شدی اما برای کسانی که شاید متوجه نشدند .;)
مثلا فردا همه شرکتها میتونن بیان و از yu-gi-oh یک بازی مطرح بسازن چون یک انیمه است و امتیازش دست کسی نیست اما مثلا اگه ubi امتیاز و اسم بازی را میخرید دیگه کسی نمیتونست از این انیمه بازی درست کنند ( من منظورم فقط انیمه هست ) .:biggrin1: . امیدوارم خوب بیان کرده باشم .

ناروتويي هم كه براي 360 اومد اولين بازي ناروتو بود كه توسط يك شركت غير ژاپني ساخته ميشد و سبكش هم فايتينگ نبود!
اره، ولی اگر Atari رو جزو شرکتهای ژاپنی قرار بدیم :biggrin1:.
میثم الان سرگیجه میگیره، Ubisoft, Atari, Nemco ..ـ :biggrin1:.

نچ. منظور من اين نبود. منظورم اين بود كه حقوق مادي و معنوي اين اثر هيچ وقت دست يك شركت بازيسازي خاص براي هميشه نبوده و احتمالآ نخواهد بود. حقوقش دست خالقان داستان ناروتو هستش. اگر مايكروسافت با صاحبان اثر كنار بياد چرا كه نه...
اره، ولی اگر Atari رو جزو شرکتهای ژاپنی قرار بدیم :biggrin1:.
آتاري هم ناروتو زده؟ اينو راستش رو بخواي نميدونستم! :blushing: (البته حدس ميزنم آتاري فقط ناشر ناروتو در خارج از ژاپن بوده باشه نه سازندش)

(البته حدس ميزنم آتاري فقط ناشر ناروتو در خارج از ژاپن بوده باشه نه سازندش)

بله سپهر جان حدست درسته كلا بيشتر بازي هاي Namco توي اروپا اتاري منتشر ميكنه بعد اين يه چيزه عادي مثلا الان شركت مارول ه معرف حضورتون هست و كميك بوك هاش الان مثلا اين شركت امتياز Marvel: Ultimate Alliance به Activision داده و امتياز Marvel mmo رو به ماكروسافت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or