Naruto Storm جدید تایید شد !

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Akiba

king of the majestic oceans of the world
کاربر فعال

در آخرین شماره ی مجله ی شونن جامپ بازی جدید ناروتو به نام Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution برای PS3 و X360 تایید شد!
طبق اطلاعات به دست آمده از این مجله ، بازی شامل بیش از 100 کاراکتر خواهد بود! همچنین 2 کاراکتر کاملا جدید توسط ماساشی کیشیموتو،خالق مانگا، برای این بازی طراحی شده است . (سایه های موجود در اسکن)
بازی Team Jutsus نیز خواهد داشت.

چندماه پیش،Namco Bandai اروپا ، آدرسی به نام این بازی ثبت کرده بود،که به نظر میرسید برای PS4 و X1 خواهد بود. اما چند روز پیش مشخص شد که این نسل هنوز زنده ـست!
پس اگر طرفدار بازی های ناروتو هستید، خوشحال باشید،بازی برای غرب هم خواهد آمد!

اطلاعات جدید در مراسم Jump Festa ماه دسامبر ارائه خواهد شد.

منبع

این مسخره ها چقدر تند تند شماره های جدیدشو میدن !!!!!

بزارن مانگا و انیمش تموم بشه یه بازی بدن از 0 تا 100 نه مثل الان که هر بازی با اون یکی تو پیشرفت داستان چندان تفاوت زیادی نداره

خیر شما منظور از رابطه رو نفهمیدی و فقط به چشم خودت به مسئله نگاه کردی . اگر داستان پردازی انیمه و مانگا خوب پیش نره و همش به حاشیه بپردازند , طرف بره هزار بار شماره جدید بازی رو درست بکنه و هر دفعه n تا کاراکتر بهش اضافه بکنه , انوقت بازی هر جور که پیشرفت کرده باشه و حتی 100 دفعه از اول بازی رو بسازن , می تونه خوب فروش کنه ؟
تا داستان توی انیمه و پایه خوب نشه , این بازی ها ممکن ـه ضرر بیاره تا سود .

خدایا توبه.

عزیز جان، انیمه و مانگا رو یکی توی ژاپن مینویسه. بازی رو یه تیم توی فرانسه. طرف بره هزار شماره بازی درست کنه؟ یعنی الان کیشیموتو خودش همه اینارو درست کرده ؟

پ.ن: این اسمایلی هایی که میذارم به معنی مسخره کردن و اینا نیستش. chill out

آخرین ویرایش:
خدایا توبه.

عزیز جان، انیمه و مانگا رو یکی توی ژاپن مینویسه. بازی رو یه تیم توی فرانسه. طرف بره هزار شماره بازی درست کنه؟ یعنی الان کیشیموتو خودش همه اینارو درست کرده ؟

آقا اینجا همه اوتاکوئن برا خودشونو میدونن چی به چیه منظورش یه چیز دیگست هی فک نکن همه نوبن و هیچی نمیدونن (درسته آقا شهاب اوتاکو خفن بید اما بقیه هم یه چیزایی میدونن :d )

منظورش اینه که انقدر تند تند شماره هارو میدن هیچ فرق اساسی نداره مثلا شما میشه بگین بین 2-3 شماره قبلی بازی داستان چقدر پیش رفته بود از رو انیمه؟؟

هممون میدونیم دوتا مورد جداست این بنده خداها همه میگن اینا سریع شماره ندن بزارن انیمه یه خورده بره جلو یه تغیرات اساسی بکنه

حالا منم اسمایلی بزارم

:))

=))

خدایا توبه.

من نمی دونم شما نمی فهمی یا خودت رو زدی به کوچه علی چپ ! یک جور داری میگی انگار من اصلا انیمه رو نمی دونم چیه , مانگا ندیدم و بازی های ناروتو رو انجام ندادم و اومدم اینجا دارم نظر میدم .

برای بار صدم , من میگم باید بزارند داستان توی انیمه خوب پیش بره وبعد بازی رو بدند و نه اینکه فقط 3% بره جلو و بازی رو دوباره از اول درست بکنند , تمام .

آقا اینجا همه اوتاکوئن برا خودشونو میدونن چی به چیه منظورش یه چیز دیگست هی فک نکن همه نوبن و هیچی نمیدونن (درسته آقا شهاب اوتاکو خفن بید اما بقیه هم یه چیزایی میدونن :d )

منظورش اینه که انقدر تند تند شماره هارو میدن هیچ فرق اساسی نداره مثلا شما میشه بگین بین 2-3 شماره قبلی بازی داستان چقدر پیش رفته بود از رو انیمه؟؟

هممون میدونیم دوتا مورد جداست این بنده خداها همه میگن اینا سریع شماره ندن بزارن انیمه یه خورده بره جلو یه تغیرات اساسی بکنه

حالا منم اسمایلی بزارم

:))

=))

دوستمون نوشته:
به جای این کارا برید روی داستان انیمه تون کار کنید , اونطوری هر بازی مخرفی که درست بکنید هم خوب فروش می کنه .
تند تند بازی درست کردن کاریه که نمکو/باندای انجام میده و کسی که داستان رو مینویسه کاره ای نیست توی این فضیه.

اگه هم منظورتون این شخصیت های اختصاصی و اینا هستش، اینا همش Draft هایی هست که برای انیمه و یا یه OVA ساختن و طوری نیست که بخوان اصلا روش به اون شکل کار کنن.
برای بار صدم , من میگم باید بزارند داستان توی انیمه خوب پیش بره وبعد بازی رو بدند و نه اینکه فقط 3% بره جلو و بازی رو دوباره از اول درست بکنند , تمام .
دقیقا این رو کجای جملت گفتی؟؟

دوستمون نوشته:
خب آره اون شخص انگار اطلاعات کافی نداشته :d

تند تند بازی درست کردن کاریه که نمکو/باندای انجام میده و کسی که داستان رو مینویسه کاره ای نیست توی این فضیه.
خب من و علیرضا سان هم منظورمون همینه نگفتیم که مردک کیشیموتو داره میسازه منظورمون همین Bandai خودمون بوده :d

دوستمون نوشته:

اگه هم منظورتون این شخصیت های اختصاصی و اینا هستش، اینا همش Draft هایی هست که برای انیمه و یا یه OVA ساختن و طوری نیست که بخوان اصلا روش به اون شکل کار کنن.

دقیقا این رو کجای جملت گفتی؟؟

من منظورم کلی بود نه فقط برای B&N بلکه برای هر دو طرف , اگر این طور باشه که برای هر قسمت حرفم یک توضیحی بدم که باید 1 ساعت رو فقط صرف نظر دادن بکنم !

خیر برای داستان کل انیمه هست نه شخصیت های داستان !

دوستان یه ویدیو از این بازی من دیدم چند سال پیش که شخصیت اصلی بازی تو شهر میدوید و ... اسم اون بازیش دقیقا چیه چون خیلی خوشم میاد ازش :دی
+ این بازی الان استایل فایتینگ داره ؟ استوری مد هم داره ؟

دوستان یه ویدیو از این بازی من دیدم چند سال پیش که شخصیت اصلی بازی تو شهر میدوید و ... اسم اون بازیش دقیقا چیه چون خیلی خوشم میاد ازش :دی
+ این بازی الان استایل فایتینگ داره ؟ استوری مد هم داره ؟

تو کدوم کنسول ؟ تو PS3 یه نسخه انحصاریث بود با نام Naruto Ultimate Ninja Storm که تو شهر ماموریت داشت. به جز اون هم دو تا Ubisoft زده بئد با نام های Rise of a ninja و Briken Bond. البته همچنان بهترین نسخه از نظر من Ultimate Ninja Storm 2 هستش. :دی

بهترین ناروتویی که بازی کردم :
80309679071845474550.jpg
یادش بخیر :(
به نظر من بهترینش همون Naruto Ultimate Ninja Storm بود، اصلا انگیزه اصلی من برای خرید PS3 همین نسخه اول از این سری بود :d
مخصوصا که برای اولین بار بود که یه بازی فایتینگ به این شکل میدیدم :d

خبرو دیدم گفتم بیام بگم اصلا چرا دست از این بازی بر نمیدارن هی ادامه میدن دیدم نه بابا کلی فن داره

من از همتون عذر میخوام ببخشید پا گذاشتم تو تایپیک شما عزیزان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or