Naruto Storm جدید تایید شد !

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Akiba

king of the majestic oceans of the world
کاربر فعال

در آخرین شماره ی مجله ی شونن جامپ بازی جدید ناروتو به نام Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution برای PS3 و X360 تایید شد!
طبق اطلاعات به دست آمده از این مجله ، بازی شامل بیش از 100 کاراکتر خواهد بود! همچنین 2 کاراکتر کاملا جدید توسط ماساشی کیشیموتو،خالق مانگا، برای این بازی طراحی شده است . (سایه های موجود در اسکن)
بازی Team Jutsus نیز خواهد داشت.

چندماه پیش،Namco Bandai اروپا ، آدرسی به نام این بازی ثبت کرده بود،که به نظر میرسید برای PS4 و X1 خواهد بود. اما چند روز پیش مشخص شد که این نسل هنوز زنده ـست!
پس اگر طرفدار بازی های ناروتو هستید، خوشحال باشید،بازی برای غرب هم خواهد آمد!

اطلاعات جدید در مراسم Jump Festa ماه دسامبر ارائه خواهد شد.

منبع

اسپویل داستانی از مانگا

من خودم فکر میکردم، این تکنیک ، که توی چپتر 641 مانگا اجرا شد باشه، ولی خوب یه فرق هایی میکنه! :-"
شایدم چون بازی توی سری اصلی نیست ( UNS4 ) نیست، میخواد نقش Generation رو تا تموم شدن مانگا داشته باشه،این وسط هم یا دوباره داستان گذشته، و یا هم این 2 کاراکتر جدید رو به عنوان باس های بازی داشته باشه! حالا یه سری تکنیک ها هم اسپویل بشن توی بازی،مثلا همین حالت ردای کیوبی ناروتو،توی Generation اسپویل شد :| البته این نه...اون حالت ساده ترش:-"
با این اوصاف 2015 آخرین بازی ناروتو احتمالا عرضه خواهد شد:-s

خود مانگا هم از لحاظ داستانی به وضعیت اسف باری افتاده ... دیگه بازیش چی میخواد از اب در بیاد ... احتمالا با فایتر ویتهین به رقابت بپردازه

اینم مثل اون سری اولش انیمه رو جا دمو اینا چپوندن تو بازی ؟ /:):-"
البته سری قبلیش و بازی نکردم ببینیم اون چطوری بوده :d
اینطوری اصلا بازی نکنیم سنگینتریم یه موضوع تکراری رو که قبلا تو انیمه دیدیم خودمون میریم اون با چه وضعیتی :d

دیگه بسه دراگون بال کردن بازیهای ناروتو رو. من شخصا هیچ احساس و هیجانی ندارم وقتی یه بازی ناروتو تایید یا معرفی میشه...

دیگه بسه . تا کی می خواید هی زرت و زرت بازی بدید بیرون مگه COD ـه ؟! به جای این کارا برید روی داستان انیمه تون کار کنید , اونطوری هر بازی مخرفی که درست بکنید هم خوب فروش می کنه .

بهترین ناروتویی که بازی کردم :
80309679071845474550.jpg
یادش بخیر :(

دیگه بسه . تا کی می خواید هی زرت و زرت بازی بدید بیرون مگه COD ـه ؟! به جای این کارا برید روی داستان انیمه تون کار کنید , اونطوری هر بازی مخرفی که درست بکنید هم خوب فروش می کنه .

استودیو باندای بره روی داستان انیمه کار کنه :))؟

سایه سیاهه تابلو نیست کیه؟:d
گفتن کاراکتر اوریجناله پس اونی که تو ذهنته نیست! :-"
من تو کف اون یکی میباشم! طرف مثل ناروتو،اون اولا که نمیتونست کیوبی رو کنترل کنه میباشد! ولی سرش فرق میکنه! معلوم نیست چی به چیه! :d
البته اونی که تو ذهنته هم ممکنه باشه،کلا داستان رو یه جور دیگه پیش ببرند و ... :-" (یعنی یک سری اتفاقاتی نیفته،حالا با توجه به اون یه دنیای جدید ساخته میشه کلا :| )

دیگه بسه دراگون بال کردن بازیهای ناروتو رو. من شخصا هیچ احساس و هیجانی ندارم وقتی یه بازی ناروتو تایید یا معرفی میشه...
شهاب یه 2 سال دیگه صبر کن، 2015 یحتمل مانگا تموم شده،اینا هم UNS4 رو میدن تموم میشه میره پی کارش! البته در بهترین حالت تموم میشه...:-"

بهترین ناروتویی که بازی کردم :
80309679071845474550.jpg
یادش بخیر :(
یوبی سافت تو کار انیمه هم بوده؟ دمش گرم:-" ، الانم بیاد سراغ انیمه حمایت میشه ها...وان پیس ، Black Flag ...:-" 8->

استودیو باندای بره روی داستان انیمه کار کنه :))؟

با نمک خان , شما فکر می کنید این بازی ها رو از روی خنده های نمک شما درست می کنند یا از روی انیمه ؟! یا شما فکر می کنید بین انیمه و بازی ارتباطی نیست ؟!
احترام خودت رو نگه دار .

با نمک خان , شما فکر می کنید این بازی ها رو از روی خنده های نمک شما درست می کنند یا از روی انیمه ؟! یا شما فکر می کنید بین انیمه و بازی ارتباطی نیست ؟!
احترام خودت رو نگه دار .

حالا تیکه انداختی ولی باز نگفتی استودیو بازیسازی چه ربطی به داستان نویسی که توسط یه نفر انجام میشه داره. یعنی مثلا استودیو شعبه فرانسه باندای پاشن دسته جمعی برن بالای سر کیشیموتو و داستانش رو درست کنن :))؟

حالا تیکه انداختی ولی باز نگفتی استودیو بازیسازی چه ربطی به داستان نویسی که توسط یه نفر انجام میشه داره. یعنی مثلا استودیو شعبه فرانسه باندای پاشن دسته جمعی برن بالای سر کیشیموتو و داستانش رو درست کنن ؟

خیر شما منظور از رابطه رو نفهمیدی و فقط به چشم خودت به مسئله نگاه کردی . اگر داستان پردازی انیمه و مانگا خوب پیش نره و همش به حاشیه بپردازند , طرف بره هزار بار شماره جدید بازی رو درست بکنه و هر دفعه n تا کاراکتر بهش اضافه بکنه , انوقت بازی هر جور که پیشرفت کرده باشه و حتی 100 دفعه از اول بازی رو بسازن , می تونه خوب فروش کنه ؟
تا داستان توی انیمه و پایه خوب نشه , این بازی ها ممکن ـه ضرر بیاره تا سود .

گفتن کاراکتر اوریجناله پس اونی که تو ذهنته نیست!
:-"
من تو کف اون یکی میباشم! طرف مثل ناروتو،اون اولا که نمیتونست کیوبی رو کنترل کنه میباشد! ولی سرش فرق میکنه! معلوم نیست چی به چیه!
:d

البته اونی که تو ذهنته هم ممکنه باشه،کلا داستان رو یه جور دیگه پیش ببرند و ...
:-"
(یعنی یک سری اتفاقاتی نیفته،حالا با توجه به اون یه دنیای جدید ساخته میشه کلا
:|
)
ممکنه مدل قبلیش باشه که تو مانگا نیست؟اونوقت میشه اورجینال:d
اونیکی که میخوره یاماتو باشه فقط نمیدونم چرا شبیهـه عروسک شده!:|
---
مگه کیشی نگفته بود تابستون 2014 تموم میشه؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن