Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations

• Thread starter Thread starter Mehrdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    naruto
ببین کی به کی میگه من یکی از طرفدار های شدید ناروتو هستم ولی شما رو نمی دونم !

کاملا اشتباه متوجه شدید ! من می گم صحنه هایی در بازی بوده که تا حالا از قسمت های اینده ی انیمه ی ناروتو باشه . در واقع چیزی تاحالا اسپویلر شده یا نه ؟!

زیاد جو گیر نشو منم در مورد علاقه شما به ناروتو چیز زیادی نمی دونم(مثل اینکه اون شکلک رو ندیدی )

خو سوالت یذره نامفهوم بود. حالا , هنوز هیچ عکسی که مربوط به حالت داستانی بازی باشه رسما معرفی نشده .
همه عکس ها فقط مبارزه معمولی بین کارکترا رو نشون می ده.

امروز خبر جدیدی منتشر شد مبنی بر تغییر در روش مبارزه و جلوگیری از استفاده ی بیهود از جوتسوی جایگزینی که با قرار گرفتن نوار زرد رنگی زیر نوار آبی چاکرا و دکمه مخصوص برای استفاده از این قابلیت ایجاد شده.
z7mwnpu8pthcax4rqlvv.jpg

( امیر فک نکنم بتونم از دستت در برم دیگه:d) این قابلیت که قبلا با استفاده از دکمه گارد و چاکرا صورت می گرفت الان با استفاده از این نوار زرد رنگ و دکمه ی L2 صورت می گیره که حد اکثر تا 4 بار قابل استفادست البته این نوار زرد به مرور زمان پر می شه(:dامیر امیدوار شدم) دوستان دیگه جاخالی دادن محدود شده باید با استراتژی بکار ببرد:d

و عکس هایی جدید از حالت Awakening ناروتو و ساسکه:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mativ
بلاخره تمام عکسا رو گذاشتم همونطور که می بینید سوسانوی ساسکه ناقص نیست اونطور که سازنده ها گفتن چون تو جنگ با دانزو سوسانو کامل شد تو بازی حالت بیداری رو هم از ناقص به کامل تغییر دادن .

چه شده این ناروتو خیلی با حال طراحی شده من که خیلی حال کردم.

• Like
Reactions: VecchiaSignora
آخ جون >:)
کار بسیار بجایی کردن، حریف میطلبیم :> :d
فقط مونده که قسمت آنلاین رو هم از اون بی قانونی که داشت دربیارن تا کسی نتونه هر وقت دید میبازه از بازی بیاد بیرون

آخ چی بشه این بازی مهرداد ^_)

آخ جون >:)
کار بسیار بجایی کردن، حریف میطلبیم :> :d
فقط مونده که قسمت آنلاین رو هم از اون بی قانونی که داشت دربیارن تا کسی نتونه هر وقت دید میبازه از بازی بیاد بیرون

آخ چی بشه این بازی مهرداد ^_)

خیلی خوب می شد که خارج شدن فقط برای بازی های Unranked بود تو Ranked باید کاری کنن که یارو مجبور به سیم کشیدن یا اف کردن دستگاش بشه:d نه Start->Quit

یعنی 3ـماهه دیگه بازی می یاد می ترکونه .\m/

---------- نوشته در 08:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید یادم رفته بود حساس ترین عکسو بزارم:d

این دوتا هم دو/سه روز پیش منتشر شدن.(عشق خودم گای سنسی:d)

بنظر آرت ناروتو و ساسکه رو بزارن تو لیمیتد بعنوان آرت ویژه.

آخرین ویرایش:
تو اون صفحه که گفتی برای بهبود قسمت آنلاین یکی دو مورد رو گفتم مخصوصا اون خارج شدن کذایی وسط مبارزه رو ...
در مورد کالکتور خبر خاصی نشده ؟ مثلا مشخص نشده محتویاتش چیا هست ؟

• Like
Reactions: Mehrdad
سلام.

معمولاً اینا بازی رو از رو انیمه میسازن ، نه از روی مانگا ...

و از اون موقع که بازی قبلی (استورم 2) رو ریلیز کردن ، هنوز هیچی از داستان پیش نرفته (همش فیلر دادن) ...

پس اینا چی می خوان تا 3 ماه دیگه به بازی اضافه کنن ؟؟؟

تا کریسمس هم فیلر هست یعنی میشه 2 ماه و 8 قسمت انیمه :p (مبارزه دانزو هم فاکتور بگیریم)

به نظر من بازی رو 1 سال تاخیر بدن بهتره ...

سلام.

معمولاً اینا بازی رو از رو انیمه میسازن ، نه از روی مانگا ...

و از اون موقع که بازی قبلی (استورم 2) رو ریلیز کردن ، هنوز هیچی از داستان پیش نرفته (همش فیلر دادن) ...

پس اینا چی می خوان تا 3 ماه دیگه به بازی اضافه کنن ؟؟؟

تا کریسمس هم فیلر هست یعنی میشه 2 ماه و 8 قسمت انیمه :p (مبارزه دانزو هم فاکتور بگیریم)

به نظر من بازی رو 1 سال تاخیر بدن بهتره ...

درسته انیمه فعلا تو باتلاق فیلره گیره اما تنها و تنها یک عکس از قسمت داستانی بازی تو مجله شونین چامپ منتشر شده که برای کسایی که مانگا نمی خونن اسپویله بزرگیه اما همون عکس نشون داد که داستان بازی تا پایان این جنگ ادامه داره و خودشون گفتن که قراره از قسمت اول ناروتو تا قسمت دوم در بر داشته باشه و این بازی آخرین قسمت از این سری هست.

نگران نباش بازی تا اونجایی که باید پیش می ره حالا چه از مانگا چه از انیمه ;)
تو اون صفحه که گفتی برای بهبود قسمت آنلاین یکی دو مورد رو گفتم مخصوصا اون خارج شدن کذایی وسط مبارزه رو ...
در مورد کالکتور خبر خاصی نشده ؟ مثلا مشخص نشده محتویاتش چیا هست ؟
خوب کردی من گفتم AA رو درست کنن(CC3:d) و همینطور کاتسین های بازی رو بیشتر کنن.
نه هنوز هیچی فقط معلومه که می یاد حالا چی داره نداره معلوم نشده.

• Like
Reactions: Ayuna
دوستان با آنالیز اسکن مجله شونین جامپ متوجه شدم که در بازی های آنلاین استفاده از Ninja Tools دستی شده یعنی خودتون می تونین انتخاب کنین تو محیط آنلاین از چه NT استفاده کنید عالی شد.

جدیدا شعبه ی آمریکایی نامکو باندای لیستی از امکانات بازی معرفی کرده که به شرح زیر است:

Most Characters of any NARUTO title, Spanning Generations of Characters in the Series
بیشترین کارکترها از عنوان های ناروتو , همراه نسل های پیشین از کارکترها در این سری

75playable characters and 15 support characters (total of 33 more characters than Storm 2)
Includes Characters from Storm 1, Storm 2, as well as New Characters
75 کاراکتر قابل بازی و 15 ساپورت(33 تاشون بیشتر از قسمت دوم هستن)
شامل کاراکترهای قسمت اول و دو م و همینطور کارکترای جدید

Over 60 minutes of All-New Animated Content from Studio Pierrot
بیشتر از 60 دقیقه انیمه از طرف استدیوی Pierrot

Includes anime content detailing the NARUTO story from certain characters’ points of view, many of which were never shown in the Anime or Manga!
شامل جزئیاتی از قسمت های انیمه ای ناروتو از شخصیت های خاص و که همینطور بیشترشون که تا حالا در انمیه و مانگا نشون داده نشدن

Expansive New Online Modes
قسمت های گسترش یافته آنلاین مد

Online Battle Modes include Tournaments and Endless Battles
مدهای مبارزه آنلاین شامل ترنومنت ها و مبارزات بی پایان
View other players’ battles in real time from online lobby
دیدن مبارزات بقیه پلیرا در حال انجام مبارزه در لابی
Voice chat with other players during battle and in the online lobby
گفتگوی با بقیه پلیرا در مبارزه و لابی آنلاین

Offline Single-Player Mode detailing NARUTO & NARUTO SHIPPUDEN Storyline
بخش تک نفره آفلاین شامل جزئیات خط داستانی قسمت اول و دوم انیمه ناروتو

Players are treated to the same storyline they love from the Anime & Manga, as well as completely new content detailing the story from certain characters’ points of view
بازیکنان از همان خط داستانی که در انیمه و مانگا لذت می بردن به اضافه جزئیاتی جدید داستانی در مورد کاراکترهای خاص. نگرشها

Player Customization: Avatar exchange system & Ninja Info Card system
قسمت کستومایز پلیر : سیستم اشتراک گزاری آواتار و نینجا کارت

Exchange Ninja Info Cards
اشتراک نینجا کارت
Use abilities from the cards to Power-Up Support Characters
استفاده از توانایی های کارت ها برای قوی کردن شخصیت های ساپورت
Personalize nicknames, titles, and card appearance
شخصی سازی لقب.عنوانها و ظاهر کارت
Play back videos of Ultimate Jutsu, etc
بازپخش ویدوها از جوتسوی نهایی و ...
Character Action Models to Pose as you like! Take Photos to use on your Ninja Info Card
مدل های اکشن کاراکتر به شکلی که دوست دارید! عکس گرفتن برای استفاده در نینجا کارت

---------- نوشته در 12:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

اطلاعات بالا حسابی دلمو آب انداخته =p~
بدجوری منتظرشم:drooling:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or