Download off کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jun 2, 2011 #1 خریدار رادیو NanoStation 5 یا NanoStation M5 هستم دست دوم یا آکبند فرقی نمیکنه.
b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 Jun 2, 2011 #2 نوشته شده توسط Download off: خریدار رادیو NanoStation 5 یا NanoStation M5 هستم دست دوم یا آکبند فرقی نمیکنه. بیشتر... سلام داداش من فکر کنم بتونم از اینجا واست بگیرم M5 آک که هست حتما. کارکرده خودم داشتم 4 ماه پیش دادم رفت اما بازم می پرسم چند قیمت داری؟
نوشته شده توسط Download off: خریدار رادیو NanoStation 5 یا NanoStation M5 هستم دست دوم یا آکبند فرقی نمیکنه. بیشتر... سلام داداش من فکر کنم بتونم از اینجا واست بگیرم M5 آک که هست حتما. کارکرده خودم داشتم 4 ماه پیش دادم رفت اما بازم می پرسم چند قیمت داری؟
b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 Jun 2, 2011 #4 من گفتم باید بپرسم نمی خوام دلالی کنم که می خوام کار تو راه بیافته اگه تو شهرت گیر نمیاد همین
gsm کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 3, 2011 #6 نیما جان به دلایل تحریم ها و .... دیگه چند وقتیه وارد نمیشه وخیلی خیلی سخت گیر میاد اونم با قیمت های کذایی!!!! با اجازه اقا نیما اگه کسی اشنا داره من عمده میخوام
نیما جان به دلایل تحریم ها و .... دیگه چند وقتیه وارد نمیشه وخیلی خیلی سخت گیر میاد اونم با قیمت های کذایی!!!! با اجازه اقا نیما اگه کسی اشنا داره من عمده میخوام