Namco و دلیل مولتی پلتفرم شدن Tekken 6

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

tekken63.jpg

chap Lee Kirton از Namco در جواب اینکه چرا بازی برای 360 عرضه شد توضیح داد :

دلیل عرضه شدن Tekken 6 بر روی 360 این بود تا همه از بازی بهره مند شوند .

" Namco میخواست این عنوان برای همه در دسترس باشد . ما میخواستیم همه این بازی را تجربه کنند . این اولین بار است که سری Tekken به غیر از فرمت PlayStation برای فرمت دیگری عرضه شده است و دیگر در انحصار سونی نیست چون روی 360 عرضه شده است . بازی بر روی هر دو دستگاه بسیار عالی است . ما میخواستیم این بازی برای همه در دسترس باشد "

" ما نمیتونستیم همچین بازیی رو به طرف اختصاصی شدن پیش ببریم "

منبع

حالا جدا از این مسائل واقعا نمیدونم اینا چیکار میکردن!اگه سونی میتونست این عنوان رو انحصاری نگه داره خیلی میتونست بهتر از اینا بشه!چون واقعا فن بوی های تیکن از این نسخه داغی شدن!
آخه چرا تو این نسل اینطوری شده؟هر بازی توپی که مال نسل پیش بود داره گند میزنه!!!

Namco حداقل خودش که دیگه میدونست کیفیت بازی در چه حدیه و تا حدودی نسبت به قبلی ها ضعیف تره برا همین مالتی پلتفرمش کرد...
سود بیشتر،سود بیشتر،سود بیشتر...
اره موافقم
فکر کنم این یکی دیگه واسه ماکرو رفاقتی حساب کرده:biggrin1:

:horse::lol:
انصافا این چه حرفی بوده زده ؟:)
اگه میخواسته همه بازی کنن چرا روی PC , NDS , PS2 , PSP , و... عرضه ــش نکرده ؟:biggrin1:

:horse::lol:
انصافا این چه حرفی بوده زده ؟:)
اگه میخواسته همه بازی کنن چرا روی PC , NDS , PS2 , PSP , و... عرضه ــش نکرده ؟:biggrin1:

برای PSP که تو راهه! ولی حرفت کاملا درست بود! :biggrin1: این طرف منظورش از همه, "همه ی کارکنان Namco" بوده که از پول $M بهره مند بشن! :biggrin1:

به عنوان یک فن چند منظوره Tekken و با وجود چندین سال فن بودن :دی انزجار خودم رو از Namco و بازی که به خوردمون داده اعلام می کنم . :دی
واقعا اصلا ارزش 60 دلار رو نداره ، به هیچ وجه ! نمیدونم هدفشون چی بوده .
اگر کسی میخواد پست منو نقل قول کنه خواهشا بازی رو بازی کرده باشه ، چون جدیدا میدونید که یه فناوری اومده که از بازی تریلر میبینند و قاطعانه نظر میدن :دی

سلام

tekken63.jpg

chap Lee Kirton از Namco در جواب اینکه چرا بازی برای 360 عرضه شد توضیح داد :

" Namco میخواست این عنوان برای همه در دسترس باشد . ما میخواستیم همه این بازی را تجربه کنند . این اولین بار است که سری Tekken به غیر از فرمت PlayStation برای فرمت دیگری عرضه شده است و دیگر در انحصار سونی نیست چون روی 360 عرضه شده است . بازی بر روی هر دو دستگاه بسیار عالی است . ما میخواستیم این بازی برای همه در دسترس باشد "

" ما نمیتونستیم همچین بازیی رو به طرف اختصاصی شدن پیش ببریم "

منبع
چاخان کرده!!!!!مگه pc بازها ادم نیستن!!؟؟!!!

به عنوان یک فن چند منظوره Tekken و با وجود چندین سال فن بودن :دی انزجار خودم رو از Namco و بازی که به خوردمون داده اعلام می کنم . :دی
واقعا اصلا ارزش 60 دلار رو نداره ، به هیچ وجه ! نمیدونم هدفشون چی بوده .
اگر کسی میخواد پست منو نقل قول کنه خواهشا بازی رو بازی کرده باشه ، چون جدیدا میدونید که یه فناوری اومده که از بازی تریلر میبینند و قاطعانه نظر میدن :دی
خوب ارش اولیم کسی که پستتو نقل قول میکنه وازش ایراد میگیره منم. ومتن ایراد رو هم می تونی تو spoiler ببینی:
خوب ایراد من از تو به خاطر این هست که دقیقا حرفی که زدی درست بوده و من می خواستم این پست رو بدم به شکلی شور تر و تو پیش دستی کردی:mad: ولی در کل خوشحالم که همه دیگه فهمیدن در بعضی مواقع باید از یه بازی جدید درست انتقاد کرد چون بعضی از شرکت ها مضخرف می دن به خورد ما ها 60 دلار.:biggrin1:

بنظر من xbox360 با کمبود امکانات نسبت به ps3 جلوی پیشرفت این نسل رو گرفت.بازیهای مولتی بخاطر کمبود فضای دیسک 360 و بخاطر اینکه هر دو نسخه (ps3,360) باید از همه لحاظ یکی باشه مجبورا سرو تشو یه جوری هم بیارن.یکیش همین تکن.البته در کم کاریه namco شکی نیست.ولی کمبود فضای دیسک بدجوری مشکل ساز شده برای Microsoft.من مطمینم تمام بازیهای ps3 روی 360 اجرا میشه.اما کمبود فضا چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or