توی Google Image سرچ کن PS VITA LOCK SCREEN PIC یک عالمه با انواع طراحی های زیپ و ... نخ دوخته شده و... برات میاره ! سایز هم بزار روی Large
لامصب همشون *****ن:wallbash:
توی Google Image سرچ کن PS VITA LOCK SCREEN PIC یک عالمه با انواع طراحی های زیپ و ... نخ دوخته شده و... برات میاره ! سایز هم بزار روی Large
لامصب همشون *****ن:wallbash:
عجب ! من یک سری برات PM میکنم این برا منلامصب همشون *****ن:wallbash:
من فقط از اون حوري هاي بهشتي اي ميخوام كه ارمان جان گذاشتن كلا با هيچ چيز ديگه اي حال نميكنم غير از اينا:dداداش مصطفی تو هر چی می خوای بگو برات بذارم خو !
دوسته عزيزم ارمان جان خارج از اين مملكت خراب شده زندگي ميكنن بازيها رو هم به قيمت واقعيشون ميخرند درضمن ايشون خودشون كار ميكنند مثه ما نيستن كه اويزونه بابا مامان باشيم:dاقا خیلی مایه داری پسورد psneta قرض میدی مام اینا را باش دانلود کنیم
شوخی میکنی دیگه ؟!حاجی بیام پستا بزن مام دان کنیم بد پستا عوض کن .ثواب داره ها بی بازی ای مردیم
حاجی بیام پستا بزن مام دان کنیم بد پستا عوض کن .ثواب داره ها بی بازی ای مردیم
دوستان چجوری میشه پشت منو ها عکس انداخت ؟؟؟
شوخی میکنی دیگه ؟!:biggrin1:
این لاک اسکرین ها خیلی قشنگ ـن !
دوستان لطف کنید حواستون باشه که چه عکس هایی رو میزارید. بعضی از عکس های یکم مورد داره(البته از نظر هیلتر و اینا) و بهتره اگر می خواید از این عکس ها رد و بدل کنید تو pm این کار رو انجام بدید.
پیشاپیش ممنون از توجهتون و از ایجاد کننده تاپیک هم برای به وجود آوردن این تاپیک خوب تشکر می کنم.
پ.ن: تاپیک مهم شد!
من فقط از اون حوري هاي بهشتي اي ميخوام كه ارمان جان گذاشتن كلا با هيچ چيز ديگه اي حال نميكنم غير از اينا:d
@Triangels:
ممنون دمت گرم
دوسته عزيزم ارمان جان خارج از اين مملكت خراب شده زندگي ميكنن بازيها رو هم به قيمت واقعيشون ميخرند درضمن ايشون خودشون كار ميكنند مثه ما نيستن كه اويزونه بابا مامان باشيم:d
درضمن بهتره بخاطر نمايش دادن ديگر دوستان هم كه شده از اين درخواستها نكنيم چون اكانت و رمز آن مثه ناموس ادم ميمونه متاسفانه ما ايرانيا فرهنگ غلط زياد داريم اينم يكيش:d
حالا یک چیزی گفت ! شما گیر ندین .
:d:d
KANE منم زیاد از این قالب دارها خوشم نمیاد ! البته بعضیهاشون خیلی قشنگن
یک سری منم میزارم !!!! دیگه درجه بالاش رو خواستید PM بدید ! بزنم تو گوشش براتون (الان این اصطلاح درست به کار بردم ؟ :d:d )
کردم ! الان تو نقل قول کردی مونده ! :d.اون پایین دسته چپیه رو حذف کن
با اون 2 تایی که رو همن
بابا اصلا اینا چیه .. عجبا سیستم باید گیمینگ باشه واستا چند تا عکس بگیرم ... بعدش می فهمید .. .. این کارا ماله دخملاست !