شایعه MW3 دارای محیطی بزرگ و تخریب پذیر خواهد بود.

BLACK.HAWK

کاربر سایت
c79llgjh0kv3kr3wtssk.jpg

به گزارش kotaku سومین قسمت از بازی modern warfare دارای داستانی طولانی و حماسی و محیطی تخریب پذیر خواهد بود!!!
همچنین گفته است که در بازی جنگی به مانند جنگ جهانی سوم رو شاهد خواهیم بود و کاپیتان پرایس و soap mactavish در بازی حضور دارند.
بازی در 8 nov عرضه می شود.

منبع: vg24/7

ببخشید اگه بد بود.
اولین باره...

آخرین ویرایش:
اقایون شرمنده ابروم رفت با این خبر در هم برهم.شرمنده به بزرگی خودتون ببخشید.
نه اقا دشمنت شرمنده.ممنون برای خبر.
ولی امیدوار شدیم به این بازی.این بازیو نمیخواد acti رسما تایید کنه؟؟

اونايي كه مي گفتن BF از COD تقليد كرده و با لحنه بدي اصطلاح زشت اسكي رفتن رو بكار مي بردن كجان؟؟ اين COD هم كه اومد از رو BF تقليد كرد! محيط بزرگ و تخريب پذيري! وبژگي هاي اصلي BF!!

• Like
Reactions: CriRo7
اونايي كه مي گفتن BF از COD تقليد كرده و با لحنه بدي اصطلاح زشت اسكي رفتن رو بكار مي بردن كجان؟؟ اين COD هم كه اومد از رو BF تقليد كرد! محيط بزرگ و تخريب پذيري! وبژگي هاي اصلي BF!!
تایید میشه ولی من با همون خطی بودن و بسته بودن محیط ها بیشتر حال میکردم

آقا من دلم واسه ghost تنگ شده به کی بگم خدا!!!
شما هم که ماشالله کلا دل تنگید:d

من يادمه كه طرفداراى bf3 ميگفتن جنگ مدرن تقليد از cod نيست پس حالا هم محيط بزرگ و تخريب پذيرى تقليد از bf نيست اين به اون در!:d

عزیز فیزیک تخریب پذیری برای بازی FPS که شاید 10 سال پیشم بوده! خفن تر از BF هم بوده مثل Red Faction. تقلید و اینا کجا بود...

وا... اگر هم تخریب پذیری و محیط بزرگی تو کار باشه

یکیش مال RF هست اون یکی هم از نوادگان halo
وا... بخدا به پیر به پیغمبر!اینا اسمش تقلید نیست!پون نو اوری نیست که از طرف اون شرکت باشه،معنی تقلید رو نمیدونید میاید ...... ولش باااا:|

این BF3 که محیطاش به نظر بزرگ نمیاد :-?.
به هر حال با توجه به موتور قدرتمند و فسیلشون :| شک دارم تخریب پذیری هم بزارن بتونند تخریب پذیری خاصی تو بازی به کار ببرند.
بیشتر روی فیزیک بازی کار کنند یک کم، دوتا افکت درست حسابی از آتیش گرفتن، آب، خون و انفجار تو بازی باشه آدم جو میگیرتش یک کم حس واقعی جنگ دست بده بهش :|.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or