MW3 حماسی ترین تجربه از سری COD تاکنون

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
mw3-hmv.jpg

اگر شما طی چند هفته اخیر زیر تخته سنگ توی غار و... به زندگی روزمره خود پرداخته بودید احتمالاً از رونمایی آخرین عنوان از سری Call of Duty غافل شده اید (جنبه طنز متن), در واقع MW3 با انتشار تریلر کامل از بازی شب گذشته بصورت رسمی رونمایی شد.

مدیر عامل بخش انتشارات کمپانی Activision جناب Eric Hirshberg در حال حاضر شروع به بالا بردن هایپ عنوان خود, MW3 کرده است.
آقای Hirshberg معتقد است که Modern Warfare 3 "حماسی ترین تجربه از سری COD تاکنون خواهد بود و سطح این فرنچایز را تا حد قابل ملاحظه ای بالا خواهد برد".

"Call of Duty: Modern Warfare 3 حماسی ترین تجربه از سری COD خواهد بود. تیم پشت استدیو های بازیسازی Infinity Ward و SledgeHamme به گونه ای خستگی ناپذیر برای خلق Call of Duty در مقیاس, خلاقیت و پولیش گرافیکی غیر قابل تصور در حال کار هستند تا ژانر و سبک First-Person Shooter را به جلو برانند!
عشق , شور و انرژی برنامه نویسنان ما در ذره ذره بازی منعکس شده است. با گیم پلی نو آورانه, بشدت سینمایی, پیشرفته ترین بخش چند نفره تاریخ و... MW3 فرنچایز کالاو دیوتی را به سطح جدیدی ارتقا خواهد داد".
http://gamingeverything.com/?p=4714

نمیدونم چرا ولی یک حس خوبی میگه بازی محشری میشه شاید به خاطر سابقه ی خوبه این سری مدرن و اینفینیتی باشه

بازم منتظرم( ولی خداییش وقتی این دموی بتیلفید3 رو می بینم تو شک می افتم:d)

آخه نوید خیلیامون اصلا بازی رو نکوبیدیم .
تو همه پستهای من هست که نوشتم سری COD تو این نسل هم فوق العاده هیجان انگیز هست و لذت بخش هست . ولی چیزی که حداقل من دارم میبینم اینه که بعد از MW نسخه-ها همینجوری از لحاظ کیفیت افت کردن . افت کردن وگرنه هنوزم بازی خوبی هستن بجز BO که گند بود .
MW2 بازیه فوق العاده خوش ساختی بود ولی واقعابجز چند صحنه-ی سینمایی و تغییر خیلی کم گرافیک هیچ برتری-ای نداشت نسبت به نسخه-ی قبلش . WORLD AT WAR و BLACK OPS هم که واقعا داغون بودن ( باز WAW خیلی بهتر از BO بود ! )
تریلر بازی خیلی خوب بود ولی تو تریلر نمیشد فهمید بازی چقدر پیشرفت گرافیکی داشته . میدونم همه چیز بازی گرافیک نیست ولی برای بازیهای اول شخص و مخصوصا سری COD که از المانهای موفقش تو هر نسخه استفاده میکنه و تغییر زیادی تو بازی اعمال نمیکنه ( که البته حق هم دارن بازی از نظر گیم پلی فوق العاده ارضا کنندست ) باید گرافیک بازی پیشرفت فوق العاده-ای داشته باشه .
کلا تو بازیهای اول شخص گرافیک بیشترین تاثیر رو روی بازیباز داره .
اگه قرار باشه گرافیک بازی تغییر کمی بکنه حکم DLC رو داره !
بعید میدونم این موتور گرافیکی توان پیشرفت گرافیکی خفنی داشته باشه ( اگه عرضه شد و داشت ترورم نکنید ! :دی )
در هر صورت هنوز خیلی زوده که بخوایم در مورد گرافیک و گیم پلی و داستان و . . . بازی بحث کنیم .
ولی باور کن نوید این نسخه تا قبل MW3 از نظر کیفیتی افت میکرد . انشاا... که این نسخه بتونه COD رو به دوران COD4 و COD2 برگردونه :دی

• Like
Reactions: 1994
من در کار این ملت عجیب موندم ...

قبل اینکه بازی بیاد، بشدت میکوبوننش و اخ است و بد است و هزار تا چیز دیگه
ولی وقتی بازی میاد همون افرادی که تا چند روز قبلش اخ و تف کرده بودن به بازی، پستهایی که میزنن همش این میشه

البته یکسری از افراد هم برای اینکه کم نیارن و اعلام نارضایتی کنن توی سایت پست نمیدن، اما هر وقت به Live یا PSN کانکت بشی میبینی دارن MW3 بازی میکنن ...

این است راز ملت :دی

پ.ن: البته این قضیه برعکسش هم صادق هستش و بازی را میبرن بالا، تا بازی اومد میکوبوننش

پ.ن2: من اینجا پست را زدم، چون خیلی وقت بود که دلم میخواست همچین حرفی را بزنم و قصد من طرفداری از این بازی یا کوبوندن بازی دیگه نبود و مسلما برداشتتون از حرف من به اون میزان سن و درکتون خواهد داشت :دی (البته بگذریم، ما ناظم ها فقط کافیه یه حرفی بزنیم تا سریع عنوان زیبای "فن بودن" را بهمون بچسبونن، به قول اون پیرمرده توی فیلم همسفر "خوش باشین جوونا" )

این حرف بود زدی برادر؟ خب مسلما اگر خوب از کار در بیاد همه اونایی که انتقاد داشتن یا از عناوین قبلی زده شده بودن نظرشون ممکنه عوض بشه. یا برعکس به هر حال شخصا با روندی که اکتی داره با cod طی میکنه رو نمی پسندم و معتقدم یک بازی اکشن با فیفا فرق میکنه که هر سال راستر آپدیت شه و متناسب با فصل جدید فوتبال در مناطق مختلف عرضه بشه.

این حرف بود زدی برادر؟ خب مسلما اگر خوب از کار در بیاد همه اونایی که انتقاد داشتن یا از عناوین قبلی زده شده بودن نظرشون ممکنه عوض بشه. یا برعکس به هر حال شخصا با روندی که اکتی داره با cod طی میکنه رو نمی پسندم و معتقدم یک بازی اکشن با فیفا فرق میکنه که هر سال راستر آپدیت شه و متناسب با فصل جدید فوتبال در مناطق مختلف عرضه بشه.
سیاوش من فکر کنم منظورم را بد رسوندم ...
ببین من کلی گفتم و منظورم COD نبود و خودم هم دوست ندارم هر سال یه COD بیاد، منظور من این بود که چرا ملت میان حو گیر میشن، آخه کسی که داره قربون صدقه اکتیویژن (یا حالا هر شرکت دیگه) میره تا یهو میبینه 2 نفر دارن بد میگن، سریع رنگ عوض میکنه
من منظورم این بود که مرد باشیم و همیشه یه ماسک به صورتمون بزنیم :دی

ای کاش همینطور که شما میگی میشد ! با اون گندی که به IW زدن ، آخرش بتونن یه چیزی در حد black ops بیرون بدن . خدا لعنتشون کنه
اتفاقا سازنده ها باید روش داستان سرایی رو از Black Ops یاد بگیرن که از این نظر بهترین نسخه سری COD هست.

اتفاقا سازنده ها باید روش داستان سرایی رو از Black Ops یاد بگیرن که از این نظر بهترین نسخه سری COD هست.
همین "داستان سرایی" بود که بلک اُپس رو خُزعبل کرده بود ... چیزای دیگه هم بود ، ولی این مورد بدجوری تو ذوق و رو مخ بود . همون تریپ کالاو 4 و 6 باشه ، بهتره ...
کلا هم جوخه محور باشه (مث کالاو 2 ، یا لاست پلنت 2) دیگه چه بهتر ...

mw3-hmv.jpg

اگر شما طی چند هفته اخیر زیر تخته سنگ توی غار و... به زندگی روزمره خود پرداخته بودید احتمالاً از رونمایی آخرین عنوان از سری Call of Duty غافل شده اید (جنبه طنز متن), در واقع MW3 با انتشار تریلر کامل از بازی شب گذشته بصورت رسمی رونمایی شد.

مدیر عامل بخش انتشارات کمپانی Activision جناب Eric Hirshberg در حال حاضر شروع به بالا بردن هایپ عنوان خود, MW3 کرده است.
آقای Hirshberg معتقد است که Modern Warfare 3 "حماسی ترین تجربه از سری COD تاکنون خواهد بود و سطح این فرنچایز را تا حد قابل ملاحظه ای بالا خواهد برد".

"Call of Duty: Modern Warfare 3 حماسی ترین تجربه از سری COD خواهد بود. تیم پشت استدیو های بازیسازی Infinity Ward و SledgeHamme به گونه ای خستگی ناپذیر برای خلق Call of Duty در مقیاس, خلاقیت و پولیش گرافیکی غیر قابل تصور در حال کار هستند تا ژانر و سبک First-Person Shooter را به جلو برانند!
عشق , شور و انرژی برنامه نویسنان ما در ذره ذره بازی منعکس شده است. با گیم پلی نو آورانه, بشدت سینمایی, پیشرفته ترین بخش چند نفره تاریخ و... MW3 فرنچایز کالاو دیوتی را به سطح جدیدی ارتقا خواهد داد".
http://gamingeverything.com/?p=4714
شوخی کرده.

من آدم جوگیری نیستم که بخوام الکی بگم بازی فلانه ـو فلان، خودمم همینجا میگم از COD3 به بعد همرو حتی چند بار تموم کردم؛ ولی دیگه حدی داره تکرار، MW1 یکی از بهترین بازیهای عمرمه! اینقدر که باهاش حال کردم؛ MW2 هم خیلی چسبید، اما دیگه این خیلی کار مسخره ای هستش! دروغ هم نمیگم، این نسخه رو هم میخرم و تمومش میکنم، ولی نشونه راضی بودنم نیست! بعدشم وقتی آدم از یک بازی ایراد میگیره یا انتقاد میکنه، معنیش این نیست که عنوان کلاً آشغاله که!

من آدم جوگیری نیستم که بخوام الکی بگم بازی فلانه ـو فلان، خودمم همینجا میگم از COD3 به بعد همرو حتی چند بار تموم کردم؛ ولی دیگه حدی داره تکرار، MW1 یکی از بهترین بازیهای عمرمه! اینقدر که باهاش حال کردم؛ MW2 هم خیلی چسبید، اما دیگه این خیلی کار مسخره ای هستش! دروغ هم نمیگم، این نسخه رو هم میخرم و تمومش میکنم، ولی نشونه راضی بودنم نیست! بعدشم وقتی آدم از یک بازی ایراد میگیره یا انتقاد میکنه، معنیش این نیست که عنوان کلاً آشغاله که!
کل دنیا این کارو می کنن همه می خرن چه خوب باشه چه بد بهر حال یه cod هست حالا خوبه اورجینال نمی خرن بعضی ها. یکی این وسط حال می کنه یکی نه به هر حال همه می خرن.

این یه تیکه رو حال کردم :))
انگار مثلا یکی به زور می خواد این بازیو بفروشه بهت
بعدا وایسه بالا سرت بگه یالا تمومش کن =))
بابا این که زندگیمونه همش شده تکرار
حالا شما به یه MW بیچاره گیر دادی

یه بازی خوب همیشه خوبه
MW3 هم از این دست بازی هاست
تو لایو میبینم که همه هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or