Muzyka : نسخه بعدی Dragon Age شباهت های زیادی به Skyrim دارد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
به گزارش Wired . اقای Ray Muzyka گفته که Dragon Age بعدی از مواردی که باعث موفقیت بازی های دیگر این زانر شده اند مثل Skyrim برداشت خواهد کرد
dragon.age_.origins.04.lg_.jpg

Muzyka گفت که Bioware متوجه اشتباهاتی که در Dragon Age 2 انجام داده است شده و می خواهد این اشتباهات رو جبران کنه

"بازی بعدی Dragon Age از بازی های قبلی Dragon Age نیز موارد خوب را برداشت کرده است اما من فکر می کنم از بازی های موفقیت امیز دیگر نیز باید برداشت کرد تا با یک بازی open world خوب مواجه باشیم
او این هارو امروز در نیویورک در مصاحبه ای با Wired گفته است

ما Skyrim را مورد بررسی قرار داده ایم. ما این بازی را دوست داریم ما Bethesda و محصولش را تحسین می کنیم و ما فکر می کنیم ما می توانیم چیز های فوق العاده ای را خلق کنیم

او ادامه داد :هدف ما این است که بازیکن از بازی لذت ببرد

امسال بعد Lord Diablo تنها چیزی که منو به شدت تحت تاثیر قرار داده KOA : Reckoning هست. لعنتی عجیب چیز خفنی به نظر میرسه. ترکیب مبارزات h&s با المانهای rpg !
اینا هم به جای اینکه هی از این و اون گدایی کنن تا فروششون رو ببرن بالا بهتره یه مقدار به فکر کیفیت و اصالت باشن.

این Ken Rolston تو Bethesda با Todd Howard سری TES رو به اینجا رسوندن :d معلومه بازیی که میسازه تو RPG فوق العاده در میاد

دوستان متوجه نمیشم مگر DA:O جز بازیهای flat-out RPG امروزی بود و DA2 چه گندی در سری زد؟ حلا انگار tactical tile-based بوده که سنگ به سینش میزنید که DA2 خیانت کرده به DA:O؟

دوستان متوجه نمیشم مگر DA:O جز بازیهای flat-out RPG امروزی بود و DA2 چه گندی در سری زد؟ حلا انگار tactical tile-based بوده که سنگ به سینش میزنید که DA2 خیانت کرده به DA:O؟
بابا از نظر داستانی خیلی da2 مسخره بود.مگر نه از نظر گیم پلی زیاد پسرفت نداشت.اونقدر ها هم که میگن da2 بد نبود

الان میشه این Bioware بگه خودِ DA:Origins چه ایرادی داشت که الان میخوان از TES:Skyrim الگو بگیرن؟

سال آینده سبک RPG در فقر کامل بسر میبره.فک کنم فقط KoA:Reckoning و Diablo III بتونن راضی کننده ظاهر بشن.

عمرا این 2 بازی کامل رفته باشی چون جمله که بالا نوشتی فقط آدمو میخندونه از بس که از رو بی فکری نوشته شده.

عمرا این 2 بازی کامل رفته باشی چون جمله که بالا نوشتی فقط آدمو میخندونه از بس که از رو بی فکری نوشته شده.
چی؟ flat-out نیست؟ برادر بازی RPG سال 2009 اومده. جدا ازون bootlegـه D&D هست. بیشتر ازین میخوای؟ زیادی DA رو بزرگ کردید.

چی؟ flat-out نیست؟ برادر بازی RPG سال 2009 اومده. جدا ازون bootlegـه D&D هست. بیشتر ازین میخوای؟ زیادی DA رو بزرگ کردید.
dragon age به اندازه کافی بزرگ هست , شما اول یه نگاه به سازنده و سابقه تیم Cryptic Studios بنداز . اینا تنها چیزی که ساختن Star Trek Online و Champions Online بوده و هیچکدوم پروژه های چندان موفقی در مقایسه با بازی های مطرح mmo نبودن.

یه بار بهت گفتم وقتی هر 2 بازی کامل رفتی و تفاوت Origins با 2 فهمیدی بعد میتونی بیای اینجا کلمات Eng قطار کنی برادر!

مثله اینکه قسم خوردن بازی شبیه DA O نسازن تا اخر عمر ملعونشون
وگر نه اگر تقلیدیم از TES بخوان بکنند همین حفظ اسالت ـه
حرفت کاملا درسته مهراد

TES بدون شک یکی از شاهکار های این نسل بود ولی واقعا حیفه که بخوان DA رو با تقلید از اون خراب کنند

DA:O یکی از معدود بازی هایی بود که وقتی بازیش میکردم اصلا متوجه گذر زمان نمیشدم و توی دنیاش غرق میشدم ، متاسفانه نسخه 2 تمام خاطرات خوبمون رو از بین برد ، امیدوارم توی نسخه جدید سعی کنند به ریشه هاشون ( Origins ) برگردن نه اینکه بخوان از TES تقلید کنند

اینجوری بازی بهتر می شه یعنی تقلیدی موفق می تونه باشه .

در ضمن DA2 شاید در حد DA:O نبود اما انقدر هم بد نبود که بخوایین بکوبیدش.

واسه استدیویی که یه زمانی بازی به اسم Baldurs Gate رو ساخت و سبک نقش آفرینی رو با یه عالم المان جدید وارد یه دنیای دیگه کرد واقعا فاجعست که حالا بیاد از SKYRIM تقلید کنه انقدر تو هر بازیشون المانای نقش آفرینی رو کم رنگ کردن که به کلی یادشون رفته نقش آفرینی سازن البته DAO خودش یه شاهکار بود و در صورت ادامه ی همون روند نسخه ی اول اصلا لازم نبود از یه بازی به اسم SKYRIM تقلید کنه
امیدوارم تو نسخه ی بعدی DA با نگاه کردن به پیشینه ی موفق خودشون بازیو بسازن نه با تقلید از المانای موفق دیگر بازیهای موجود تو این سبک باور نکردنی که استدیویی به نام BioWare که یه زمانی پیشتاز سبک نقش آفرینی بود حالا بخواد بشه تقلید کننده از دیگران به این میگن انحراف از مسیر

پیش خودشون چی فکر میکنند
من هر دو نسخه ی DA را دارم اما انقدر بد بود که برای بار دوم در داخل 360 نگذاشتم
اما SKYRIM را العان 2 هفته است که حتی از 360 خودم بیرون هم در نیاورده ام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or