A AhN کاربر سایت Dec 31, 2012 #1 مزایا : اجرای اکثریت فرمت ها ... قابلیت ادد کردن زیر نویس پخش کردن فایل ها ی تصویری از فلش رم و ... معایب : هنگ کردن گاه گاه عدم پشتیبانی از 720p Download Reactions: che-jaleb
مزایا : اجرای اکثریت فرمت ها ... قابلیت ادد کردن زیر نویس پخش کردن فایل ها ی تصویری از فلش رم و ... معایب : هنگ کردن گاه گاه عدم پشتیبانی از 720p Download
ehsanservat کاربر سایت Dec 31, 2012 #2 wii نوشته شده توسط AhN: مزایا : اجرای اکثریت فرمت ها ...قابلیت ادد کردن زیر نویس پخش کردن فایل ها ی تصویری از فلش رم و ...معایب : هنگ کردن گاه گاه عدم پشتیبانی از 720pDownload بیشتر... مرسی خیلی عالی بود خیلی دنبال همچین برنامه ای بودم
wii نوشته شده توسط AhN: مزایا : اجرای اکثریت فرمت ها ...قابلیت ادد کردن زیر نویس پخش کردن فایل ها ی تصویری از فلش رم و ...معایب : هنگ کردن گاه گاه عدم پشتیبانی از 720pDownload بیشتر... مرسی خیلی عالی بود خیلی دنبال همچین برنامه ای بودم
A AhN کاربر سایت Dec 31, 2012 #3 نوشته شده توسط ehsanservat: مرسی خیلی عالی بود خیلی دنبال همچین برنامه ای بودم بیشتر... ... البته دکمه لایک اون بالا هستا ...
نوشته شده توسط ehsanservat: مرسی خیلی عالی بود خیلی دنبال همچین برنامه ای بودم بیشتر... ... البته دکمه لایک اون بالا هستا ...