Movie Center

Jacobs-Ladder-Remake-Moves-Forward.jpg
بنا بر گزارش های منتشر شده، نویسنده جدیدی برای ریمیک فیلم تحسین شده Jacob's Ladder انتخاب شده است. Jeff Buhler که قبلا بر روی عناوین Midnight Meat Train کار کرده بود؛ نویسندگی Jacob's Ladder را بر عهده گرفته است. هنوز کارگردان این اثر انتخاب نشده است. لازم به ذکر است که اثر تحسین شده ترسناک Jacob's Ladder، یکی از منابع اصلی بازی Silent Hill محسوب می شود.

Movieweb

--------------------------------
بابا بیخیال این فیلم بشید:| 5 ساله دارید زور می زنید که این فیلم ساخته شه:|

اونو فعلا ول کل aquaman تریلرش اومد بزن تو گوشش :D

720p

تریلر کامل فردا منتشر میشه. :Dمن تا بعد از ظهر خونه نیستم. :(( اگر کسی آپلودش نکرد خودم سریع میرم سراغش\m/

---------------------------------------------------
PHzTveBTnm3QDB_1_l.jpg

اولین تریلر رسمی از فیلم Sheborg با بودجه 20 هزار دلاری:|

720p

سیاست دیزنی اینه تا وقتی کسی متوجه نیست هر غلطی خواستی میتونی بکنی. ولی وقتی توییت های 10 سال پیش! یه نفر رو 4 نفر میبینن میشه با ارزش های ما مناسب نیست:-jو به راحتی میزنی کل حرفه کاری یه نفر رو نابود میکنی.

• Like
Reactions: Blood Brothers
خب دیزنی به خاطر توییت های مثلا نامناسب قدیمی که james gunn فرستاده بود ایشون رو اخراج کرد8-| guardians of galaxy vol3 هم فعلا رفت رو هوا8-|
میدونی تو چه زمونه ای زندگی میکنیم؟ به جز این بزار دو تا مثال دیگه بزنم
یکی از مدیرا و تهیه کننده های نتفلیکس توی یه جلسه که درباره ی "استفاده از کلمات نا مناسب" توی سریال ها و محصولاتشون بوده، به خاطر گفتن "کلمه ای نامناسب" اخراج میشه
یکی از نویسنده های قرن 19 یه جایزه ای میگیره به خاطر نوشتن درباره برده داری و تصویر کردن خیلی خوب دوره، حالا اومدن اسمشو برداشتن به خاطر اینکه باعث تنفر پراکنی نسبت به سیاهان میشه، حدود 150 سال بعد!
#oppression_obsession

سیاست دیزنی اینه تا وقتی کسی متوجه نیست هر غلطی خواستی میتونی بکنی. ولی وقتی توییت های 10 سال پیش! یه نفر رو 4 نفر میبینن میشه با ارزش های ما مناسب نیست:-jو به راحتی میزنی کل حرفه کاری یه نفر رو نابود میکنی.
نکته ی جالبش اینجاست که طرف اومده تو 2012 به خاطر توییت هاش چندین بار معذرت خواهی کرده. به خاطر یه مشت آدم علاف که توییت هاتو از زیر خاک در اوردن این بلا سرت بیاد خیلی زور داره خدایی.
دیزنی هم فوق العاده حرکت غیر حرفه ای و چیپی کرد، انقدر MCU بزرگ شده که به هیچ قیمتی نمیخواد خدشه ای بهش وارد بشه.

نکته ی جالبش اینجاست که طرف اومده تو 2012 به خاطر توییت هاش چندین بار معذرت خواهی کرده. به خاطر یه مشت آدم علاف که توییت هاتو از زیر خاک در اوردن این بلا سرت بیاد خیلی زور داره خدایی.
دیزنی هم فوق العاده حرکت غیر حرفه ای و چیپی کرد، انقدر MCU بزرگ شده که به هیچ قیمتی نمیخواد خدشه ای بهش وارد بشه.
کلا به زمونه ای رسیدیم که اگه طبق جنسیت طرف بهش اشاره کنی میان اخراجت میکنن و انواع اقسام لقب میچسبونن بهت. تازه داریم میرسیم به دوره ای ملت از تاریخ خودمون هم چیزایی درمیارن و میگن این this is offensive:)) همینا هم فرصت داده به یه سری تا agenda حال بهم زنشون رو به زور تحمیل کنن.

میدونی تو چه زمونه ای زندگی میکنیم؟ به جز این بزار دو تا مثال دیگه بزنم
یکی از مدیرا و تهیه کننده های نتفلیکس توی یه جلسه که درباره ی "استفاده از کلمات نا مناسب" توی سریال ها و محصولاتشون بوده، به خاطر گفتن "کلمه ای نامناسب" اخراج میشه
یکی از نویسنده های قرن 19 یه جایزه ای میگیره به خاطر نوشتن درباره برده داری و تصویر کردن خیلی خوب دوره، حالا اومدن اسمشو برداشتن به خاطر اینکه باعث تنفر پراکنی نسبت به سیاهان میشه، حدود 150 سال بعد!
#oppression_obsession

دیزنی هیچ آپشن دیگه ای نداشت
جیمز گان کارگردان خوبیه خیلی
بگیم جوک ـه خوب باشه ، منم خودم از طرفدارای بی چون و چرای آزادی بیانم
اما ایشون ده ها توییت با مضمون پدوفیلیا داده ، یکی دوتا نیستن . خنده دار هم نیستن بیشترشون
حالا در حالت عادی ، یه آدم توییت کنه مشکلی نیست ، اما کارگردان فیلم های یه برند به نام مارول رو یدک میکشه ایشون ، دیزنی مجبور بود اینکارو کنه .
جالبه جیمزگان برداشت رفت 10000 تا توییت هم پاک کردم وبسایتش هم بست خدا رحم کرد : )))
الان بهترین گزینه واسه کارگردانی فیلم سوم تایکا واتیتی ـه(کارگردان ثور رگناروک)

دیزنی هیچ آپشن دیگه ای نداشت
جیمز گان کارگردان خوبیه خیلی
بگیم جوک ـه خوب باشه ، منم خودم از طرفدارای بی چون و چرای آزادی بیانم
اما ایشون ده ها توییت با مضمون پدوفیلیا داده ، یکی دوتا نیستن . خنده دار هم نیستن بیشترشون
حالا در حالت عادی ، یه آدم توییت کنه مشکلی نیست ، اما کارگردان فیلم های یه برند به نام مارول رو یدک میکشه ایشون ، دیزنی مجبور بود اینکارو کنه .
جالبه جیمزگان برداشت رفت 10000 تا توییت هم پاک کردم وبسایتش هم بست خدا رحم کرد : )))
الان بهترین گزینه واسه کارگردانی فیلم سوم تایکا واتیتی ـه(کارگردان ثور رگناروک)
با این حساب جانی دپ و رابرت داونی هم همین الان باید اخراج بشن. جانی دپ اتهامات domestic abuse داره. رابرت هم 10 سال پیش معتاد بوده و زندان رفته.

کلا به زمونه ای رسیدیم که اگه طبق جنسیت طرف بهش اشاره کنی میان اخراجت میکنن و انواع اقسام لقب میچسبونن بهت. تازه داریم میرسیم به دوره ای ملت از تاریخ خودمون هم چیزایی درمیارن و میگن این this is offensive:)) همینا هم فرصت داده به یه سری تا agenda حال بهم زنشون رو به زور تحمیل کنن.
اشتباه شنیدی قضیه رو، این Offensive و اینا رو سال 2014 گفتن، عذرخواهی هم کرد. این دفعه به خاطر توییتر های ضد ترامپش، یه سری Alt-Right بلند شدن توییت ها رو کشوندن بالا و دیزنی هم یهو بر عکس سال 2014 اخراجش کرد. با این تفاسیر قبول دارم، نباید Agenda حال بهم زن یه سری تحمیل بشه:hide:

ولی حالا کلا دیزنیه، میکی ماوس و ... انتظار دارید اون همه توییت پدوفیلی رو بشینن نگاه کنن؟:دی

حیف کارگردان فیلم اختصاصی فلش انتخاب شده ، وگرنه بهترین گزینه جیمز گان بود. :( اگه درست یادم باشه فلش از کرکتر های کمیک بوکی مورد علاقش بود.
من آو استیل 2 هم کارگردان نداره فعلا، ولی احساس میکنم آنچنان به استایل جیمز گان نمیخوره سوپرمن.

---------------
خلاصه امیدوارم وارنر از این وضعیت کمال سواستفاده رو بکنه :D و رو هوا بزنه جیمز گان رو. [-o<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or