Movie Center

سلام

تنها جایی که یادم میاد بروس ویلیس نقش زندانی رو داشته " دوازده میمون " ـه .
اما یادم نمیاد تو این فیلم انگشت خودشو شکسته باشه .
نه دوازده میمون رو دیدم . اونی که من میگم یه پلیس می خواد یکی از اعضای بروس ولیس رو به پسرش پیوند بزنه بعدش انتقالش میدن از زندان به بیمارستان بعدش اون بیمارستان رو به خاک و خون میکشه.

نه دوازده میمون رو دیدم . اونی که من میگم یه پلیس می خواد یکی از اعضای بروس ولیس رو به پسرش پیوند بزنه بعدش انتقالش میدن از زندان به بیمارستان بعدش اون بیمارستان رو به خاک و خون میکشه.
فکر کنم شما داری فیلم Desperate Measures رو میگی. داخل اون فیلم بروس ویلیس بازی نکرده:D

فکر کنم شما داری فیلم Desperate Measures رو میگی. داخل اون فیلم بروس ویلیس بازی نکرده:D
اره خودشه. کل فیلم یادم ولی چون 15 سال پیش این فیلم رو دیده بودم فکر میکرد بوروس ویلیس توش بازی میکرده. ممنون از راهنماییتون

• Like
Reactions: arash1996
11.jpg image.jpg image2.jpg

اولین تصویر منتشر شده از شخصیت بلک مانتا با بازی یحیی عبدل متین و دو تصویر از Aquaman بر روی جلد مجله EW

بازیگران : جیسون موموآ، امبر هرد، ویلیام دافو، نیکول کیدمن

زمان اکران: 21 دسامبر

View attachment 89345 View attachment 89346 View attachment 89347

اولین تصویر منتشر شده از شخصیت بلک مانتا با بازی یحیی عبدل متین و دو تصویر از Aquaman بر روی جلد مجله EW

بازیگران : جیسون موموآ، امبر هرد، ویلیام دافو، نیکول کیدمن

زمان اکران: 21 دسامبر

البته بازم هست.

پریروز هم توی CineEurope تریلرش نمایش داده شده و اینبار خیلی انتظار میره همین روزا تریلرش برای عموم پخش بشه... یک درصد هم پخش نشه قطعا توی ComicCon ماهِ بعد هست...

پ.ن. بنده مقدار خیلی زیادی صحنه های داخل آب و مبارزه های خفن میخوام :| لطفا! :دی

فقط امیدوارم که وارنر دست از این فضولی کردنشو و دخالت:| تو کار سازنده برداره تا این فیلم تبدیل به یه عنوان خوبی بشه.\m/ جیمز ون هم خوب اگر اشتباه نکنم اولین فیلم ابرقهرمانیشه؛ پس از این لحاظ میشه بهش امیدوار بود. \m/

'Incredibles 2' Positioned for a Record Breaking Opening Weekend - Box Office Mojo

Disney and Pixar's Incredibles 2 launched with a massive $18.5 million from Thursday previews. Not only is this the largest preview gross ever for an animated feature, it more than doubles the previous record set by Finding Dory with $9.2 million. In fact, it's more than the preview grosses for the likes of Beauty and the Beast ($16.3m), Spider-Man: Homecoming ($15.4m), Thor: Ragnarok($14.5m) and Justice League ($13m). At this point Finding Dory's $135 million record opening for an animated title would appear to be an afterthought as it's now merely a question of just how high will Incredibles 2 fly

منتظر یـ افتتاحیه وحشتناک باشید !

Aquaman-Logo-Trailer-Debut.jpg

بطور رسمی اعلام شده است که اولین تریلر رسمی از فیلم Aquaman در همایش کامیک کان سن دیگو ماه آینده قرار است منتشر شود.
--------------------------------------------------------------------------

21st-Century-Fox-Logo.jpg
بنا بر اطلاعات منتشر شده، سران کمپانی فاکس قرن بیستم، قرار است هفته آینده جلسه ای در مورد پیشنهاد ارائه شده توسط Comcast برگزار کنند. به نظر می رسد که کمپانی Comcast پیشنهاد خرید 65 میلیارد دلاری را به فاکس قرن بیستم داده است.

---------------------------------------------
Fede-Alvarez-Evil-Dead-2-Tweet-Screenshot.jpg
در اقدامی جالب، یکی از کاربران توییتر به فد آلوارز گفته است که اگر اروگوئه برنده جام جهانی شود، ادامه ریبوت Evil Dead ساخته خواهد شد؟

ایشان در جواب این کاربر گفته است که بله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or