Movie Center

من اتفاقاً‌ اصلاً طرفدار سری نولان نیستم.:دی TDK عالی بود ولی نه اونطور که ملت تو بوق و کرنا کردن, ولی این تریلر واقعاً بد بود. خداییش جلوه‌های ویژه اذیتت نکرد؟:دی اون صحنه واندرومن یعنی تهش بود. یاد CGI های دهه ۹۰ افتادم.:دی

کاملا موافقم.
یکی حرف دله منو زد این وسط D :
---
این زک اسنایدر نمیدونم با چه اعتماد به نفسی همچین جلوه های ویژه ای میزنه برای فیلماش درسته خودش نمیسازه جلوه های ویژه رو اما این مورد تو همه فیلم هاش هست. نمونش 300 ، که البته گویا عمدی بوده . اما این Man of Steel ـش واقعا جلوه های ویژه داغونی داشت . همه چی اغراق شده و مه آلود بود و غیر واضح بود ...
حیف این همه بودجه میدن دست این .

تریلر بتمن خیلی خوب بود خیلی هیجان داشت اگه خود فیلم هم جذابیتش مثه همین تریلر باشه که عالیه ، اما یک چیز که ادم رو اذیت میکنه اینه که فیلم دائما داره با بتمن نولان مقایسه میشه در صورتی که اینو باید با فیلمای مثل خودش مقایسه کرد به عنوان مثال یه کار تخیلی مثل اونجرز
یقینا شما اگه در زمان شروع فیلم انتظار بتمن نولان رو داشته باشید احتمال اینکه فیلم شما رو سرگرم کنه خیلی کمه

تریلر بتمن خیلی خوب بود خیلی هیجان داشت اگه خود فیلم هم جذابیتش مثه همین تریلر باشه که عالیه ، اما یک چیز که ادم رو اذیت میکنه اینه که فیلم دائما داره با بتمن نولان مقایسه میشه در صورتی که اینو باید با فیلمای مثل خودش مقایسه کرد به عنوان مثال یه کار تخیلی مثل اونجرز
یقینا شما اگه در زمان شروع فیلم انتظار بتمن نولان رو داشته باشید احتمال اینکه فیلم شما رو سرگرم کنه خیلی کمه
مسئله همینه، این فیلم در مقابل Avengers ها هم حرفی برای گفتن نداره، نه اون زمینه سازی های Marvel برای ساخت دنیاش رو داره و نه از نظر ساختاری خوب بنظر میرسه، DC و WB میخوان یه شبه به موفقیتی برسن که Marvel چندین و چند سال براش برنامه ریزی کرده بود. داره تو دو ساعت شخصیت های جدیدی رو معرفی میکنه که هر کدومشون کم کم دو ساعت خودشون لازم دارن به تنهایی و برای اولین بار در مدیوم سینما.

شاهد Batman جدیدی هستیم که اومده تو فیلمی نقش آفرینی کرده که قرار بوده سیکوئل Man Of Steel بشه! شخصیتی به این مهمی و از نظر استراتژی فروش بسیار حائز اهمیت قراره نقش دوم ادامه یه فیلم افتضاح باشه! بتمن جدید باید حداقل دوتا فیلم جدا میداشت تا برای مردم جا بیوفته این تازگی نه اینکه با فاصله دو سال با یکی از بهترین سه گانه های سوپر هیرویی بهش یه نقش درجه دو بدی، همین مسئله خیلی راحت باعث مقایسه بتمن نولان و قدیمی با بتمن اسنایدر و جدید میشه! در حال که اگه راه خودش رو از ابتدا رفته بود برای مردم هم جا افتاده بود و به هرشکلی این بتمن جدید حالا خوب یا بد با خودش مقایسه میشد. همونجور که بتمن های نولان از همون Batman Begins راه خودشون رو رفتند و نتیجه اش این شد که کسی با بتمن های تیم برتون مقایسه اشون نمیکرد، بعنوان یه دید و زاویه جدید از بتمن قبول شد از طرف اجتماع کاری که DC و WB باید با بتمن جدید هم میکردن ولی همونطور که گفتم فروش Avengers ها و دنیای مارول باعث شد هول کنن و از هول حلیم بیوفتن تو دیگ حلیم!

آخرین ویرایش:
البته بر عکس شما من فکر میکنم تعریف دوباره بتمن اونم با این فاصله زمانی کم نسبت به سه گانه قویه نولان حرکت اشتباهی بود. بتمن یک شخصیت به نام و تقریبا تمامی دوست داران فیلمای فانتزی میشناسنش باز یک فیلم میخواستند بسازند که بتمن رو دوباره تعریف کنه همون اتفاقاتی که هممون میدونیم چی هستند واقعا کلیشه ی محض میشدش ولی حالا تصمیمی که گرفتند بتمن که هر همه به نوعی میشناسیمش رو تو مهمترین بخش زندگیش به ما نشون بدند. بتمنی که دیگه بتمن بودند رو گذاشته کنار.،درباره تفاوت های بتمن تیم با نولان که هر کدوم راه خودشون رو رفتند فاصله زمانیش خیلی زیاد بوده. هر فیلمی که دوباره بخواد بتمن رو تعریف کنه بدون شک با کارهای نولان مقایسه میشه و جدا از این تعاریف بتمن وی سوپرمن واقعا نقش دوم نیست،بتمن نقش محوری داره تا الان که تو تمام تریلر هر درباره بتمن بوده! در کل به نظرم تعریف دوباره بتمن تو یک فیلم مستقل دو ساعته به نظرم خیلی کلیشه ای میشد مخصوصا وقتی عنوان قوی مثل نولان وجود داره اونم با این فاصله زمانی کم
در کل نقدی که وارده به حرکت DC نسبت به مارول،عملکردشون در معرفی شخصیت های مهمی هست که تو یک فیلم احتمالا سه ساعت میخوان جا بدند.
پ.ن: مارول هم کلا فازه اولش خوب بود،فاز دوم افت شدیدی داشت مخصوصا اونجرز دو

آخرین ویرایش:
من اتفاقاً‌ اصلاً طرفدار سری نولان نیستم.:دی TDK عالی بود ولی نه اونطور که ملت تو بوق و کرنا کردن, ولی این تریلر واقعاً بد بود. خداییش جلوه‌های ویژه اذیتت نکرد؟:دی اون صحنه واندرومن یعنی تهش بود. یاد CGI های دهه ۹۰ افتادم.:دی

بر عکس من عاشق این استایل خاص زک اسنایدر هستم. و کاملا دید بصریش باب سلیقه منه! به نظرم یجور اغراق تو صحنه پردازی هاش هست که اصلا امضای خود اسنایدره. و من همون رو دوست دارم. منظورم از اغراق، چه فرم نماها و زاویه دوربین و چه نورپردازی و رنگ ها و ... هست. انگار خیلی نمیخواد رئال باشه و تعمدانه فرم و استایل CG رو نگه میداره. و همین مساله باعث میشه دیدن فیلم هاش برام راحت بشه و کاملا سرگرم بشم. (البته من یکی از علاقه مندان گرافیک کامپیوتری هستم نه مخالفش)

کلا به نظرم اتمسفر خوبی داره فیلم. منو میگیره قشنگ.

مسئله همینه، این فیلم در مقابل Avengers ها هم حرفی برای گفتن نداره، نه اون زمینه سازی های Marvel برای ساخت دنیاش رو داره و نه از نظر ساختاری خوب بنظر میرسه، DC و WB میخوان یه شبه به موفقیتی برسن که Marvel چندین و چند سال براش برنامه ریزی کرده بود. داره تو دو ساعت شخصیت های جدیدی رو معرفی میکنه که هر کدومشون کم کم دو ساعت خودشون لازم دارن به تنهایی و برای اولین بار در مدیوم سینما.

شاهد Batman جدیدی هستیم که اومده تو فیلمی نقش آفرینی کرده که قرار بوده سیکوئل Man Of Steel بشه! شخصیتی به این مهمی و از نظر استراتژی فروش بسیار حائز اهمیت قراره نقش دوم ادامه یه فیلم افتضاح باشه! بتمن جدید باید حداقل دوتا فیلم جدا میداشت تا برای مردم جا بیوفته این تازگی نه اینکه با فاصله دو سال با یکی از بهترین سه گانه های سوپر هیرویی بهش یه نقش درجه دو بدی، همین مسئله خیلی راحت باعث مقایسه بتمن نولان و قدیمی با بتمن اسنایدر و جدید میشه! در حال که اگه راه خودش رو از ابتدا رفته بود برای مردم هم جا افتاده بود و به هرشکلی این بتمن جدید حالا خوب یا بد با خودش مقایسه میشد. همونجور که بتمن های نولان از همون Batman Begins راه خودشون رو رفتند و نتیجه اش این شد که کسی با بتمن های تیم برتون مقایسه اشون نمیکرد، بعنوان یه دید و زاویه جدید از بتمن قبول شد از طرف اجتماع کاری که DC و WB باید با بتمن جدید هم میکردن ولی همونطور که گفتم فروش Avengers ها و دنیای مارول باعث شد هول کنن و از هول حلیم بیوفتن تو دیگ حلیم!
کلی پست نوشتم همش رو پاک کردم وحید. :|

یه تیکه از حرفام هم توی حرفای ماکان هست. اگه CG های اسنایدر اذیتتون میکنه فکر نکنم مشکل از کسی باشه. کلا سبک اسنایدر اینه و خیلی کامیک گونه و اغراق شده کار میکنه. نه تقصیر شماست نه اون. نظر شخصیه همش.

دوستان فیلم خوب راجع به اعتیاد چی هست؟

دوستان فیلم های خوبی رو معرفی کردن ولی خب جای یک اثر واقع گرایانه خالیه...پیشنهاد من مینی سری The Corner هست...البته فیلم نیست و همونطور که گفتم مینی سری هست... و اگر دنبال یک کار واقع گرایانه، عبرت اموز و تاثیر گذار(و صد البته زیبا) می گردی که باید فیلم متاسفانه گمنام Trees Lounge رو هم معرفی کنم که البته بیشتر فیلم حول اعتیاد به الکل میچرخه ولی خب مضمون فیلم اعتیاد و به طور کلی نشون دادن عواقب زندگی های به قولا self destructive هست.

آخرین ویرایش:

با این که میگید باید اول یه بتمن با شخصیت جدید بسازن مخالفم اگر بخوان همچین چیزی بسازن بطور مستقیم با بتمن نولان مقایسه میشه که صددرصد در مقایسه با اون کم میاره مگر اینکه معجزه ای چیزی رخ بده، و این مقایسه ها تاثیر مخربشون رو روی فیلم های بعدی دنیای DC که بتمن توشون حضور داره هم میذارن

کاری ندارم DC دنیاشو چجوری یا چرا دیر داره میسازه ولی بهتره ندیده اسم افتضاح رو روی فیلم نزاریم.
خیلی عجیبه این همه حساسیت روی این فیلمه در صورتیکه تریلراش نسبت به جو پیش اومده اینقدر بد نبوده و جز نشون دادن دومزدی خیلی نکات خوبی داشته!مارول حالا زودتر شروع کرده ولی فیلماش بعد این همه مدت هنوز اشکالاتی داره که مدام تکرار میشه و کسی ازش اسمی نمیبره بعد از روی دوتا تریلر BVS شده افتضاح ترین و مضخرفترین و چرت ترین فیلم کمیک بوکی لووول

نمیدونم چقدر خبرا رو دنبال میکنی اما اخیرا یه شایعه شده که بتمن این فیلم خیلی پررنگتره و اصلا سوپرمن به حاشیه رفته برای همین میگه سران وارنر قصد دارن یه تدبیری اتخاذ کنن و این حرف ها.:d در هر صورت بتمن این فیلم نقش اول فیلم شده یه جورایی. ضمن این که اسنایدر هم دوستان گفتن و همه میدونن که جنبه بصری فیلماش همیشه نقطه قوتش بوده. چیزی هم که هست اینه که بتمن نولان جزو کانون اصلی حساب نمیشن پس اصولا لازم نیست مقایسه اش کنیم با هر بتمنی که میاد به نظرم

کلی پست نوشتم همش رو پاک کردم وحید. :|

یه تیکه از حرفام هم توی حرفای ماکان هست. اگه CG های اسنایدر اذیتتون میکنه فکر نکنم مشکل از کسی باشه. کلا سبک اسنایدر اینه و خیلی کامیک گونه و اغراق شده کار میکنه. نه تقصیر شماست نه اون. نظر شخصیه همش.

عیب نداره :دی

نگاه کن فردین تو تاپیک بغل به من گفتی تو سیندیکت بازی نکردی پس انقدر در رابطه باهاش نظر نده، حالا منم اینجا مجبورم همین حرفو بزنم، خداییش چقدر کمیک های بتمن رو خوندی؟ آیا اصلا چیزیشون رو خوندی؟ چه تعداد؟ چه چیزا؟ زک اسنایدر شاید تک صحنه ها و شات ها رو شبیه بعضی پنل های کمیک در بیاره ولی کوچکترین نزدیکی با کمیک ها نداره کارهاش! اینو حداقل دارم بعنوان کسی میگم که نصف عمرم رو پای کمیک گذاشتم و از دست روزگار ایشون یکی از بهترین چیز هایی که خوندم رو هم ازش فیلم ساخته و یه اشغال خوشکل ازش درآورده. یکی مثل برتون و نولان به بهترین شکل کارهاشون رو از کمیک ها کشیدن بیرون، دو زاویه دید کاملا متفاوت اما بسیار مشابه کمیک های این شخصیت و این هنره، نه اینکه بری همون پنل کمیک رو بصورت واقعی دربیاری برای یه صحنه و بقیش بوق!! شاید شاید فیلم های برتون و نولان یه صحنه اشون هم تو کمیک ها پیدا نکنی ولی وقتی میبینشون دقیقا میفهمی از دل کمیک اومدن بیرون، میگیری منظورم رو؟ :دی یکم سخته توضیح دادنش :دی
سبک اسنایدر هرچی که هست اولا کمیک نیست و نخواهد بود و همش کار ها و سلایق خودش هست و دوما تا حالا از نظر داستانی ایشون جواب نداده و نخواهد هم داد، بنظرم مسئول فنی و ویژوال فیلم ها و جنبه جلوه های ویژه باشه خیلی مناسب تره تا کارگردان و رئیس اثر.

- - -ویرایش - - -

با این که میگید باید اول یه بتمن با شخصیت جدید بسازن مخالفم اگر بخوان همچین چیزی بسازن بطور مستقیم با بتمن نولان مقایسه میشه که صددرصد در مقایسه با اون کم میاره مگر اینکه معجزه ای چیزی رخ بده، و این مقایسه ها تاثیر مخربشون رو روی فیلم های بعدی دنیای DC که بتمن توشون حضور داره هم میذارن

نه دیگه منظور من رو اصلا متوجه نشدید، اولا تو دنیای سینما چیزی بنام صفر و صد نداریم، اون موقع هم که نولان میخواست بتمن ها رو بسازه همین حرفها رو در رابطه با بتمن های برتون زدن و گفتن نزدیکش هم نمیشه و فلان و بیسار و از این دسته حرفها که همیشه در رابطه با ادامه یه اثر قوی گفته میشه.
بتمن یه کاراکتر مهم هست برای DC و WB و یکی از پرفروش ترین برند های حال حاضر هر دو کمپانی هست، بخصوص در بخش کمیک ها برای DC که کاملا قافله رو به Marvel باخته تو اون زمینه و همین بتمن هاش هست که توان رقابت دارن با Big Hit های مارول. نظر من اینه که بتمن به این مهمی باید پس زمینه خودش رو ایجاد میکرد و راه درست رو میرفت، الان اون بنده خدا بالاتر گفت میخوایم یه بتمن جدید و بازنشسته رو ببینیم، خیلیم خوب و عالی چی بهتر از این؟ چرا نیان با صبر حوصله اول این یونیورس جدیدی که قرار بتمن توش باشه رو حداقل با یه فیلم مستقل از بقیه کاراکتر ها نمیسازن تا برای ما قابل فهم باشه؟ بفهمیم با خودمون چند چند هستیم؟ دیگه فکر نکنم کاراکتری به اندازه بتمن لایق همچین چیزی باشه حداقل !
الان من و خیلیای دیگه مطمئنم این تریلر رو میبینم و دم به دقیقه به خودمون میگیم، «این دیگه کیه؟!؟! این که بتمن نیست!!» چون هنوز چشم و مغزمون تو یونیورسی هست که نولان ساخته بود! نیاز بود بتمن جدید حداقل تو یه فیلم تنها این یونیورس رو به ما معرفی کنه، کاری که Marvel خیلی با صبر و حوصله و به درستی ( کاری ندارم بعدا خراب کرد یا نه، بحث شروع کار هست! ) انجام داد و هر کاراکتر هویت خودش رو داشت، نه اینکه الان بتمن به این مهمی انگار شده کاراکتر جانبی یونیورس Superman و ادامه فیلم قبلی ایشون که قراره برای اولین بار تو این فیلم ببینیمش!

الان DC از حرص اومده اول یه فیلم ساخته که قراره کل کاراکتر ها داخلش بصورت زوری تو پلاتی که قرار نبوده باشن چپونده شدن بعد تازه قرار تک فیلمها رو ببینیم! که به شکل جالبی هنوز تک فیلمی از بتمن معرفی نشده و البته شاید شاید بعدا معرفی بشه.

عیب نداره :دی

نگاه کن فردین تو تاپیک بغل به من گفتی تو سیندیکت بازی نکردی پس انقدر در رابطه باهاش نظر نده، حالا منم اینجا مجبورم همین حرفو بزنم، خداییش چقدر کمیک های بتمن رو خوندی؟ آیا اصلا چیزیشون رو خوندی؟ چه تعداد؟ چه چیزا؟ زک اسنایدر شاید تک صحنه ها و شات ها رو شبیه بعضی پنل های کمیک در بیاره ولی کوچکترین نزدیکی با کمیک ها نداره کارهاش! اینو حداقل دارم بعنوان کسی میگم که نصف عمرم رو پای کمیک گذاشتم و از دست روزگار ایشون یکی از بهترین چیز هایی که خوندم رو هم ازش فیلم ساخته و یه اشغال خوشکل ازش درآورده. یکی مثل برتون و نولان به بهترین شکل کارهاشون رو از کمیک ها کشیدن بیرون، دو زاویه دید کاملا متفاوت اما بسیار مشابه کمیک های این شخصیت و این هنره، نه اینکه بری همون پنل کمیک رو بصورت واقعی دربیاری برای یه صحنه و بقیش بوق!! شاید شاید فیلم های برتون و نولان یه صحنه اشون هم تو کمیک ها پیدا نکنی ولی وقتی میبینشون دقیقا میفهمی از دل کمیک اومدن بیرون، میگیری منظورم رو؟ :دی یکم سخته توضیح دادنش :دی
سبک اسنایدر هرچی که هست اولا کمیک نیست و نخواهد بود و همش کار ها و سلایق خودش هست و دوما تا حالا از نظر داستانی ایشون جواب نداده و نخواهد هم داد، بنظرم مسئول فنی و ویژوال فیلم ها و جنبه جلوه های ویژه باشه خیلی مناسب تره تا کارگردان و رئیس اثر.

البته من با این شدتی که میگی نگفتم ها :دی سوال پرسیدم :دی من نه تمامی کامیک های بتمن رو نخوندم. همشون رو دارم اتفاقا اما دیگه فرصت نشد هیچ وقت همرو بخونم. اما تا دلت بخواد از بچگی با کارتون هاش بزرگ شدم. هم بتمن و هم سوپر من. مسئله اینه که زیادی بیش از حد فیلم ها رو دارید میکوبید. زک اسنایدر شده یه سمبل کیسه بکس که همه میکوبتش. اصلا مهم نیست چی میسازه و فیلمش چی خواهد شد. کافیه اسم اسنایدر پشت فیلم باشه تا مورد لطف قرار بگیره :دی من با این تیکه اش مشکل دارم. حتی قبل از اینکه فیلم بیاد پرونده اش بسته میشه :دی
الان من و خیلیای دیگه مطمئنم این تریلر رو میبینم و دم به دقیقه به خودمون میگیم، «این دیگه کیه؟!؟! این که بتمن نیست!!» چون هنوز چشم و مغزمون تو یونیورسی هست که نولان ساخته بود! نیاز بود بتمن جدید حداقل تو یه فیلم تنها این یونیورس رو به ما معرفی کنه، کاری که Marvel خیلی با صبر و حوصله و به درستی ( کاری ندارم بعدا خراب کرد یا نه، بحث شروع کار هست! ) انجام داد و هر کاراکتر هویت خودش رو داشت، نه اینکه الان بتمن به این مهمی انگار شده کاراکتر جانبی یونیورس Superman و ادامه فیلم قبلی ایشون که قراره برای اولین بار تو این فیلم ببینیمش!

الان DC از حرص اومده اول یه فیلم ساخته که قراره کل کاراکتر ها داخلش بصورت زوری تو پلاتی که قرار نبوده باشن چپونده شدن بعد تازه قرار تک فیلمها رو ببینیم! که به شکل جالبی هنوز تک فیلمی از بتمن معرفی نشده و البته شاید شاید بعدا معرفی بشه.
میبینی، مشکل شماها همینجاست. هر چی میشه میچسبونید به نولان. انگار نولان بتمن رو اختراع کرد از اول!

اینکه میگی بشینن با حوصله پیش در آمد درست کنن کار اصلا معقولی نیست. چند بار باید ریبوت بزنن به بتمن؟ مگه الان کسی هست که بتمن رو نشناسه؟ چرا هر موقع که مثلا کاراکتر میخواد عوض بشه باید فیلم هم ربیوت بشه؟ قانونی هست در این رابطه؟ همونطور که خودت میگی شماها هستید که مغرتون به نولان گیر کرده و نمیتونید ازش جدا بشید، در حالی که خیلی ها هم مثل من هستن که پرونده بتمن نولان رو بستن و رفته پی کارش و کاملا هم این بتمن جدید رو قبول کردن. :دی کلا مکتب نولانیسم خیلی مکتب سنگینیه :دی
از اونور میگی اورده به زور چپونده توی فیلم. الان مثلا مارول خیلی خفن عمل میکنه و اینطوری نیست؟ الان کاپیتان امریکا داره میاد که مثل اونجرز 2 یه آش شول غلم کاره. کلی کاراکتر رو ریخته توی فیلم مثل اونجر. هر کی اونجا بود اینجا هم هست فقط اونجا متحد هستن اسمش اونجرزه اینجا با هم دعوا میکن شده کاپیتان. هنوز اسپایدرمن هم رونمایی نکردن. طبق حرف خودت اونوقت این بلک پنتر و اسپایدر من توی دستان مارول یونیورسی براشون ساخته نشده بود که اومدن اینجا زورچپونی شدن. حتی تو اونجرز 2 هم بدون هیچ یونیورس و پیش درآمدی ویژن و اسکارلت ویچ رو زارتی آوردن تو دنیای این یکی ها :دی

آخرین ویرایش:
میبینی، مشکل شماها همینجاست. هر چی میشه میچسبونید به نولان. انگار نولان بتمن رو اختراع کرد از اول!

اینکه میگی بشینن با حوصله پیش در آمد درست کنن کار اصلا معقولی نیست. چند بار باید ریبوت بزنن به بتمن؟ مگه الان کسی هست که بتمن رو نشناسه؟ چرا هر موقع که مثلا کاراکتر میخواد عوض بشه باید فیلم هم ربیوت بشه؟ قانونی هست در این رابطه؟ همونطور که خودت میگی شماها هستید که مغرتون به نولان گیر کرده و نمیتونید ازش جدا بشید، در حالی که خیلی ها هم مثل من هستن که پرونده بتمن نولان رو بستن و رفته پی کارش و کاملا هم این بتمن جدید رو قبول کردن.
:biggrin1:
کلا مکتب نولانیسم خیلی مکتب سنگینیه
از اونور میگی اورده به زور چپونده توی فیلم. الان مثلا مارول خیلی خفن عمل میکنه و اینطوری نیست؟ الان کاپیتان امریکا داره میاد که مثل اونجرز 2 یه آش شول غلم کاره. کلی کاراکتر رو ریخته توی فیلم مثل اونجر. هر کی اونجا بود اینجا هم هست فقط اونجا متحد هستن اسمش اونجرزه اینجا با هم دعوا میکن شده کاپیتان. هنوز اسپایدرمن هم رونمایی نکردن. طبق حرف خودت اونوقت این بلک پنتر و اسپایدر من توی دستان مارول یونیورسی براشون ساخته نشده بود که اومدن اینجا زورچپونی شدن. حتی تو اونجرز 2 هم بدون هیچ یونیورس و پیش درآمدی ویژن و اسکارلت ویچ رو زارتی آوردن تو دنیای این یکی ها

نه دیگه فردین حرفام رو تیکه تیکه نکن! :| الان سه گانه قبلی بتمن و آخرین فیلمی که ازش دیدیم رو نولان ساخته میخوای یاد فیلم های شوماخر بیوفتم؟ بعدم من تو پستم نیم ساعته دارم در رابطه با برتون حرف میزنم بعد سریع من رو متهم میکنی به نولان پرست بودن؟ اون موقع که من از ابتدا با بتمن آشنا شده بودم نولان احتمالا داشته فیلمنامه Insomnia رو مینوشته!

الان برای بار چندم هست انصافا دارم در این مورد حرف میزنم و بازم اسم ریبوت میارید! بخونید انصافا پست ها رو :| :دی لپ کلام کامنت من اینه که بتمن، کاراکتر به این مهمی با بازیگر جدید و یونیورس جدیدی که داخلش هست نیازمند حداقل یه تک فیلم هست چه برای آشنا کردن عموم و چه طرفدار های این شخصیت که کم هم نیستند به دلایلی که بالاتر توضیح دادم و اگه علاقه مند باشید میرید کامل میخونید :دی
این قضیه نولان هم دیگه خیلی نخ نما شده بنظرم، بیخیالش بشید تا دوباره تاپیک نیوفتاده تو اون چرخه تکراری بحث های نولان.
آهان اینجا میرسیم به این مورد که Civil War داره با دلیل و منطق پیش میره، داره بر اساس پلات فیلم های قبلی و برنامه ریزی که شده بود پیش میره، داره بر اساس اتفاق هایی که تو ادامه های قبلی افتاده بود پیش میره! داره دقیقا مثل کمیک ها پیش میره که هر کاراکتر تو کمیک های خودشون اتفاقات رو به عینه دیدن و تحت سری کمیکی به شخصیت محوری کاپیتان آمریکا همه این کمیک ها (مثل فیلم های مارول ) به نتیجه رسیدن :دی هر بنی بشری که یونیورس سینمایی مارول رو هم پیگیری کرده باشه میفهمه هر فاز جدید با فیلم های کاپیتان آمریکا شروع میشه.
اسپایدرمن که طبق حرف ها قراره در حد دو ثانیه تو فیلم ها باشه و کاراکتر هایی مثل بلک پنتر و اسکارلت ویچ هم باید به این موضوع اشاره کنی که اینا همشون کاراکتر های کوچیک و جانبی هستن و اصلا مقایسه اشون با بتمن یه شوخی زشت و زننده هست!

در رابطه با ویژن هم مرد حسابی مگه Avengers 2 رو ندیدی یا یادت رفته؟ :دی حاجی ویژن تو اونجرز دو به دست آلترون ساخته شد، چه پیش زمینه ای آخه؟ :دی تو دنیای کمیک ها هم همین بوده :دی
حالا تازه اینم نبود مقایسه تاثیر ویژن و بتمن هم مثل جمله بالاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or