Movie Center

خوندن این چند صفحه واقعا عذاب آور بود برام :دی یه سری هستن که هر صفحه یه عکس تکراری رو میذارن وسط تاپیک. به خودشون زحمت نمیدن 1 صفحه برگردن عقب رو بخونن. بعد هم که پستشون پاک میشه ناراحت و معترض میشن :دی

یه سری دیگه دور کوبیدن فیلم های خوب رو برداشتن و یه شکلک :دی گذاشتن کنارش. نظر هر کسی محترمه و این یه فکته اما وقتی دور تمسخر برمیداریم وسط تاپیک و 2 صفحه میشه فلان فیلم آشغاله و ... آخرش هم چه حالی میده، نشد که :دی

الانم که بحث دایره وار بین کرستوفرچی ها و هیترها راه افتاد :دی کلا هر موقع خبر جدیدی از نولان میاد این پست ها تکرار میشن :دی

برام :biggrin1: - میشن :biggrin1: - نشد که :biggrin1: - افتاد :biggrin1: - میشن :biggrin1:
irony.jpg
اینجا که انقدر این هیپوکریسی "نظر هرکسی محترم است" جریان داره اصولا نباید خرده گرفت وقتی یه عده به پاسخ های ساده انگارانه ای که به هر مسئله ای داده میشه (خوبه دیگه بریم بعدی. اینم خوبه باز بریم بعدی.) راضی نیستن و تلاش میکنن تو یه موضوع عمیق تر بشن. اگر محترمه اجازه بدید گسترش داده بشه ببینیم صحیح هم هست یا نه.
insert obligatory :d to mask contempt.
:d .

دیگه تقریبا در مورد نولان داره شورش درمیاد:d دیگه همه شاهد بودین که مدتی قبل معلوم شد ۷۰ سال بتمن اشتباهی بوده و نولان درستش کرده و اینا. من خودم یاد قضیه فراستی میفتم که برگشت گفت مالیک جوجه فیلم سازه:d برعکس این قضیه داره در مورد نولان رخ میده البته در مقیاس کم تر

من با خوندن این چند صفحه به این نتیجه رسیدم که نولان در عین اورریت بودن، اندرریت هم هست! :دی به نظر من که کارگردان واقعا خوبی هست، تازه من با Insomnia که خیلی ها خوششون نیومده هم حال کردم (هر چند از Inception خوشم نیومد)، ولی خب به نظرم داره بیش از حد بزرگ میشه. البته این کوچک جلوه دادنش هم خیلی جاها وجود داره که به نظرم کار درستی نیست :دی

من که با نولان حال نمیکنم.بجز TDK بقیه فیلمهاشو چندان دوست ندارم.
تو موقعیتی نیستم که نقد کنم ولی به شخصه چندتایی فیلم از کوبریک دیدم و خیلی بهم حال داده با اینکه قدیمی هم هستن.البته مقایسه نمیکنم.

نولان...:d یه کارگردان باید چی بسازه که ترول نشه، یا مخاظب کاراش رو پسند کنه(؟) این ننه مرده چی ساخته که بد باشه!

irony.jpg
اینجا که انقدر این هیپوکریسی "نظر هرکسی محترم است" جریان داره اصولا نباید خرده گرفت وقتی یه عده به پاسخ های ساده انگارانه ای که به هر مسئله ای داده میشه (خوبه دیگه بریم بعدی. اینم خوبه باز بریم بعدی.) راضی نیستن و تلاش میکنن تو یه موضوع عمیق تر بشن. اگر محترمه اجازه بدید گسترش داده بشه ببینیم صحیح هم هست یا نه.
insert obligatory :d to mask contempt.
:d .

شما مثل اینکه متوجه نشدی. منظور بنده این بود که بحث رو درست و حسابی دنبال کنیم نه که همه چی رو به تمسخر بگیریم و رد بشیم.

نولان خودش خوبه. ولی فن هاش یکم اعصاب ادمو خورد میکنن :d
PTA یه حرف باحالی زد که همه ی ما ( خودش و کارگردان های هم دوره اش ) بچه های کوبریک هستیم. ( We're all children of Kubrick, aren't we? )
کوبریک تاثیرش به حدی بود که یه نسل کارگردان درجه یک بعد خودش ساخت. با الهام از فیلم هاش. آیا نولان یا تارانتینو یا فینچر میتونن همچین تاثیری بذارن؟ باید ده بیست سال دیگه دید.

من زياد پست نميدم ولي بحث نولان شد.
من همه ي كارهاشو دوست داشتم(اينتراستلار كمتر) ولي واقعا اورويت شدس .طرفداراش كه ديگه مثل بت ميپرستنش و اين خيلي رو مخمه.
نولان با اينكه تا الان روند ثابتي داشته به نظرم هنوز اول راهِ و خيلي جا داره ولي الان مقايسش با كوبربك مسخرس:|
در ضمن من فينچرو هم ترجيح ميدم به نولان:d

خب واقعاً هم درسته نولان هنوز مونده تا به کوبریک برسه و خودشم اینو گفته که تازه اوله راهه، اما خب چیزی که نظر منه اینه که 20 سال دیگه نولان خیلی بزرگتر از کوبریک و .. هست، شاید
احتمالا ایفون 4 از بهترین کامپیوترهای زمان کوبریک بهتر و پیشرفته تر بوده و اونا با حداقل امکانات فیلم ساختن ولی الان..... :دی. نولان خیلی خوبه ولی هیچ وقت نمیتونه یه Jaws یا Wide eyes Shut یا Titanic یا Taxi Driver بسازه :دی.

تا اونجا که من میبینم فقط دارید نولان رو میکوبید
بسه دیگه:d
یه نفر تعریف کرد صد نفر خرابش کردن
همه کاراشو دوست داشتم memento و Dark knight رو بیشتر

دوستان که انقد بدِ نولان رو میگن خودشون یه فیلم بسازن رو نولانُ کم کنن که همه بفهمن اصن کارگردان خوبی نیست و شماها خوبید=;
با تشکر;;)
والا شاید یه سری از دوستان بدشون بیاد ولی ماشالا همه یاد گرفتن گند گنده حرف بزنن حالت روشنفکری به خودشون بگیرن بعد تیریپِ منتقدم به خودشون میگیرن!
من نمیدونم چرا هر سری یکی مثه نولان باید ترول بشه.فعلا که همه ی فیلم هاش راضی کننده و پرفروش بوده و کلی تعریف تمجید شده ازشون و مهمتر از اون جایزه های مختلف گرفتن
حالا باز یکی میاد مثه منتقدا کلی بدِ نولان رو میگه:))
من بخدا اصلا فن نولان نیستم ولی اینجور که دوستان میان نظره کارشناسی میدن میترسم چهار روز دیگه بیان lucas , scorsese , cameron , ridley scott , david lynch و... هم خراب کنن و ازشون ایراد های بنی اسرائیلی بگیرن:|
فقط خواهشا بیخیال کوبریک بشید اگه یه موقع خواستید ازش ایراد بگیرید بنده خدا تنش تو قبر میلرزه!

Star Wars فعلا تبدیل به دهمین فیلم پرفروش تاریخ شد :دی تا حالا در مجموع 1.161.000.000 دلار فروش داشته.

d17a1gf8651w7mlpbrqe.jpg

نوشته شده توسط Serial Killer;3938608[B:
]دوستان که انقد بدِ نولان رو میگن خودشون یه فیلم بسازن رو نولانُ کم کنن که همه بفهمن اصن کارگردان خوبی نیست و شماها خوبید=;
با تشکر[/B];;)
والا شاید یه سری از دوستان بدشون بیاد ولی ماشالا همه یاد گرفتن گند گنده حرف بزنن حالت روشنفکری به خودشون بگیرن بعد تیریپِ منتقدم به خودشون میگیرن!
من نمیدونم چرا هر سری یکی مثه نولان باید ترول بشه.فعلا که همه ی فیلم هاش راضی کننده و پرفروش بوده و کلی تعریف تمجید شده ازشون و مهمتر از اون جایزه های مختلف گرفتن
حالا باز یکی میاد مثه منتقدا کلی بدِ نولان رو میگه:))
من بخدا اصلا فن نولان نیستم ولی اینجور که دوستان میان نظره کارشناسی میدن میترسم چهار روز دیگه بیان lucas , scorsese , cameron , ridley scott , david lynch و... هم خراب کنن و ازشون ایراد های بنی اسرائیلی بگیرن:|
فقط خواهشا بیخیال کوبریک بشید اگه یه موقع خواستید ازش ایراد بگیرید بنده خدا تنش تو قبر میلرزه!

این بدترین نوع پیش بردن بحثه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or