u_2
کاربر سایت
تریپ کوبیدن فیلمای بزرگو برداشتین پست من اون وسط گم شد![]()
یکی ج بده!
به ترتیب سال ببین مثل همه مردم دنیا
تریپ کوبیدن فیلمای بزرگو برداشتین پست من اون وسط گم شد![]()
یکی ج بده!
خب هر آدمی دنیایی داره، و وقتی یه کارگردان بزرگ میگه من از کارهای فلانی خوشم میاد یا الهام میگیرم، خیلی ها فکر می کنن منظور از این حرف اینه که طرف کل روز رو به قبله ی الگوش قرار میگیره و همه کارهاش رو کپی برداری می کنه و بدون اون هیچی نیست، منظور فقط اینه که فضای کاری و ساختاری که اون کارگردان داره شبیه به چیزیه که نولان می خواد نشون بده، برای همین از کارهای کوبریک خیلی خوشش میاد و ...
ولی در کل به نظر من این نولان تازه اواسط راهه، هنوز به اواسط راه هم نرسیده و شروع طوفانی داشته، فک کنم تا چندین ساله دیگه اگه افت نکنه و سیر صعودی کارش رو به همین شکل ادامه بده، خیلی ها رو پشت سر میزاره، ولی به قول خودش هنوز خیلی مونده .. ولی خب همه دنبال اینن که به یه چیزی گیر بدن دیگه، یا یه چیزی رو با کله میارن رو زمین، یا میبرنش بالا، خلاصه تو این هیرو ویری سعی کنیم فقط از دیدن فیلم لذت ببریم.
نولان به خودیه خود یه نابغه است و به هیچ چیزی وابسته نیست، والا هیچ کارگردانی یهو از تو غار نیومده بیرون کارگردان بشه، اول دیدن فیلم و شناخت کارگردان های دیگه باعث شده که تجربه پیدا کنه. ممکنه یه روزی یه کارگردان بزرگ دیگه ای بیاد، 20 ساله دیگه و اون موقع بگن به سبک نولان کار می کنه، مطمئناً طرفدارهای نولان فقط به این اشاره می کنن که اگه نولان نبود اینم نبود! در حالی که ممکن اون آدم کارش خیلی بهتر از نولان باشه ولی نیاز به زمان داره تا بتونه طی یه مدت طولانی خودش رو نشون بده، چیزی که برای خود نولان داره اتفاق میافته.
خب هر آدمی دنیایی داره، و وقتی یه کارگردان بزرگ میگه من از کارهای فلانی خوشم میاد یا الهام میگیرم، خیلی ها فکر می کنن منظور از این حرف اینه که طرف کل روز رو به قبله ی الگوش قرار میگیره و همه کارهاش رو کپی برداری می کنه و بدون اون هیچی نیست، منظور فقط اینه که فضای کاری و ساختاری که اون کارگردان داره شبیه به چیزیه که نولان می خواد نشون بده، برای همین از کارهای کوبریک خیلی خوشش میاد و ...
ولی در کل به نظر من این نولان تازه اواسط راهه، هنوز به اواسط راه هم نرسیده و شروع طوفانی داشته، فک کنم تا چندین ساله دیگه اگه افت نکنه و سیر صعودی کارش رو به همین شکل ادامه بده، خیلی ها رو پشت سر میزاره، ولی به قول خودش هنوز خیلی مونده .. ولی خب همه دنبال اینن که به یه چیزی گیر بدن دیگه، یا یه چیزی رو با کله میارن رو زمین، یا میبرنش بالا، خلاصه تو این هیرو ویری سعی کنیم فقط از دیدن فیلم لذت ببریم.
نولان به خودیه خود یه نابغه است و به هیچ چیزی وابسته نیست، والا هیچ کارگردانی یهو از تو غار نیومده بیرون کارگردان بشه، اول دیدن فیلم و شناخت کارگردان های دیگه باعث شده که تجربه پیدا کنه. ممکنه یه روزی یه کارگردان بزرگ دیگه ای بیاد، 20 ساله دیگه و اون موقع بگن به سبک نولان کار می کنه، مطمئناً طرفدارهای نولان فقط به این اشاره می کنن که اگه نولان نبود اینم نبود! در حالی که ممکن اون آدم کارش خیلی بهتر از نولان باشه ولی نیاز به زمان داره تا بتونه طی یه مدت طولانی خودش رو نشون بده، چیزی که برای خود نولان داره اتفاق میافته.
والا منم نگفتیم کپی برداری میکنه وقتی میگه الهام گرفتیم و اینا. من گفتم که یا خودش داره مثل سگ داره دروغ میگه(اگه واقعا میگه) و صرفا یه gimmickـه برای اینکه یه سری هیپی جذب کنه سمت خودش، یا اینکه داره خودشو گول میزنه بنده خدا.
نولان واقعا هیچ نقطه ی اشتراک ملموسی نداره با کوبریک. نه ابزارهای داستانی و سینماییشون شبیهن. نه فازشون شبیهه. نه رنگ موهاشون شبیهه. نه نقطه نظراشون شبیهه. نه استیلشون شبیهه. واقعا هیچ چیز مشابهی به همدیگه ندارن.
جدا از میل و علاقه ی شخصیم که مایله نولان را با سر از اون مقام الکی والایی که براش ساختن بکوبونه زمین، این که بگیم اینتراستلار الهام گرفته از ادیسه ی فضایی بوده مثل اینه که بگیم اخراجیها الهام گرفته از paths of glory بوده صرفا چون ده نمکی از کوبریک خوشش میاد. بله نولان رو با ده نمکی مقایسه کردم.![]()
منم خیلی وقتا به نظرم میاد که نولان یه شباهتای کوچولویی با اکثر فیلمای تارکوفسکی (جدا از اون بخش هایی که تو آیینه شعر دکلمه میکنن البتهاینترستلار خیلی شبیه سولاریس بود. یعنی خیلی ها :d نمیدونم فقط منم که اینجوریم یا نه
الان نولان بهتر از کوبریک یعنی کار کرده؟.
نولان در بهترین حالت توی تاریخچه ی سینمای هالیوود یک کارگردان خوب میشه. نهایتش یه دیوید فینچر دیگه مثلاً.
الان واقعا انتظار داری با این حرف اینطوری که "نظر شخصی و محترمه" برخورد کنیم؟خب واقعاً هم درسته نولان هنوز مونده تا به کوبریک برسه و خودشم اینو گفته که تازه اوله راهه، اما خب چیزی که نظر منه اینه که 20 سال دیگه نولان خیلی بزرگتر از کوبریک و .. هست، شاید الان نباشه اما مسلماً میشه و اینم بگم که اینا هم از روی تعصب و دوست داشتن نیست، اینا چیزی که به نظر من واقعیت تمام و اتفاق میافته با وجود کارنامه و سابقه ی نولان همه چیز روشنه ... و می تونم قول بدم فیلم جدید جزو 5 فیلم برتر IMDB خواهد شد.
فینچر؟ واقعاً حالبه، اصلاً واسه من خنده دار مقایسه دو کار اخیر این دوتا کارگردان، GG خوب بود ولی عالی نبود.