Movie Center

Revenge of the Sith به نظرم بهترین قسمت سری هستش!داستان و اون پایان سیاهش -هر چند هممون می دونستیم چه اتفاقی قرار بیافته!- که کاملا با جو سری تناقض داشت به نظرم این قسمت رو بی همتا کردش.
جلوه های ویژه فیلم هم برای اون زمان خارق العاده بود!از نظر تکنیکی فیلم بی نقصی بود به نظرم;و در اخر تدوین انتهایی فیلم معرکه بود!
خداحافظی باشکوهی بود برای عمو جورج که گفته بود دیگه star wars نمیسازه!:دی

اپیزود یک و دو که کاملا سوهان روح بودن، یکسری اتفاقات و شخصیت های فوق احمقانه داشتن ادم اعصابش خورد می شد
اما اپیزود سوم Revenge of the sith خیلی اپیزود خوبی بود، خیلی هم خوب به نظر من ربطش داد به سه گانه اصلی و صحنه آخر فیلم هم با اون موزیکش فوق العاده بود

اما بیشترین چیزی که اعصاب منو خورد کرد تو این سه گانه دوم، این بود که Natalie portman تو هر صحنه ای یه مدل مو داشت :d واقعا نمی دونم چرا این مورد این قدر منو عصبانی می کرد موقع دیدن سه گانه دوم :d

من زياد تو جو SW ها نبودم اما حداقل دورادور داستان و فيلم هاشون رو ديده بودم ! ولي وقتي سه گانه دوم از لحاظ ساخت رو ديدم كلاً گيج شدم چون تا مدت ها نمي دونستم اين سه گانه درواقع اتفاقات ما قبل سه گانه اصليه :|:d

فكر مي كردم فيلم حالت اين جريان رو داره كه مي گه وقايع دنيا تكرار ميشن و مي گفتم اون دوتا بچه بعدا دوباره دارت ويدر و شاهزاده شدن :d

الان یه مطلب تو روزنامه خوندم در مورد اینکه میخوان پاپیون رو بازآفرینی کنند. ظاهرا قراره فیلم برداری فیلم رو سال آینده شروع کنند اما هنوز بازیگرهاش مشخص نشده.
به شخصه بیشتر از اینکه خوشحال باشم نگرانم از اینکه با این بازآفرینی گند بزنن به ذهنت کسایی که نسخه اصلی رو دیدند. به نظر من غیر ممکنه که رو بازی استیو مک کوئین و داستین هافمن تو این فیلم کسی بتونه بلند بشه، تو مطلبی که خوندم هم از نگرانی سازنده ها در مورد انتخاب بازیگر و مقایسه ــشون با بازیگرهای اصلی گفته بود.
به شخصه هیچوقت بازی خارق العاده مک کوئین تو این فیلم رو یادم نمیره....

الان یه مطلب تو روزنامه خوندم در مورد اینکه میخوان پاپیون رو بازآفرینی کنند. ظاهرا قراره فیلم برداری فیلم رو سال آینده شروع کنند اما هنوز بازیگرهاش مشخص نشده.
به شخصه بیشتر از اینکه خوشحال باشم نگرانم از اینکه با این بازآفرینی گند بزنن به ذهنت کسایی که نسخه اصلی رو دیدند. به نظر من غیر ممکنه که رو بازی استیو مک کوئین و داستین هافمن تو این فیلم کسی بتونه بلند بشه، تو مطلبی که خوندم هم از نگرانی سازنده ها در مورد انتخاب بازیگر و مقایسه ــشون با بازیگرهای اصلی گفته بود.
به شخصه هیچوقت بازی خارق العاده مک کوئین تو این فیلم رو یادم نمیره....
من واسه مک کویین, مایکل فسبندر رو توصیه مکینم! :d
به نظر من میخوره به مک کویین! البته هیچ کی استیو نمیشه ولی فسبندر خیلی بهش نزدیکه.
واسه داستین هافمن موندم! 8-|

اپیزودای اول و دوم SW رو دیگه بیش از اندازه زدید ترکوندید!:دی خصوصا اپیزود اول انقدراهم که میگید بد نبود. مخصوصا من اون مسابقه رو خیلی دوست داشتم! یه بازی هم از روش ساختن که انم بچه بودم خیلی دوست داشتم!:دی (اولین بازی بود که رو PC خریدم و فهمیدم مقوله ای به اسم Instal کردن وجود داره!:دی)

کلا Star Wars به نظر من خیلی لوسه. دوز این مسخره بازی ها تو سه گانه دوم هم یکم بیشتره. البته باز اپیزود 3 به نظر من بهترین قسمت مجموعس. حالا من خیلی امید دارم جی جی آبرامز یه SW خیلی جدی تری بسازه.

SW Old Style
ygfc6z99hiqdsrv9wnud.jpg

دوستان کسی هست اینجا 3d باز باشه . من می خوام چند تا فیلم که 3d ایشون تجربه ی خفن و جذابی میشه رو معرفی کنید

تا الان تو لیستم این فیلم ها هستن که قطعی اند

gravity -tron -life of pi-avatar-mad max -jurrassic park

درباره این ها هم دو دل هستم

avengers 2-pacific rim -terminator genesys -man of steel

مثل اینکه آرنولد هم می‌خواد فیلم هندی بازی کنه:

abd2_rajinikanth-arnold.jpg

آرنولد و راجينيكانت قراره در قسمت دوم روبوت همبازي شن و خبرش توسط هم كارگردان و هم ارنولد تاييد شده.

یاد بازیکنای معروف فوتبال افتادم وقتی پیر میشن...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or