Movie Center

آقا بحث هری پاتر شد من کلا هیچ قسمت این فیلم رو ندیدم حقیقتش فکر میکردم بچه بازیه الان دیدم انقدر طرفدار داره هوس کردم برم ببینیم :دی
میشه یکی از نسخه اول تا اخر رو لیست کنه؟ من یادمه یه نسخه که اسمش اگر اشتباه نکنم یادآوران مرگ بود رو 10 دقیقه دیدم قصدم این بود که اگر خوشم اومد برم کل فیلم رو بگیرم ولی حالم بهم خورد و کلا بیخیالش شدم :دی
البته اونی که من دیدم کیفیت پرده ای افتصاح بود شاید به خاطر این موضوع هم بوده باشه به هر حال اگر میشه یکی کل سری رو به ترتیب لیست کنه .... ممنون.
سنگ جادو
حفره اسرارآمیز
زندانی آزکابان
جام آتش
محفل ققنوس
شاهزاده دورگه
یادگاران مرگ

البته دو شماره اول یه مقدار بچگانه هست ولی از زندانی آزکابان (که به نظرم بهترین شماره سری هست)، واقعا فضای فیلم عوض میشه. داستان دو قسمت اول رو بخون و از شماره سوم شروع کن به نگاه کردن :دی

دوستان اين فيلم Suicide Squad ارتباطي با فيلم Justice League داره؟ يا كلا يه فيلم جدا هستش؟

يعني مثلا امثال هارلي كويين يا جوكر تو Justice League هم قراره حضور داشته باشن؟

بعد از عرضه قسمت پنجم Terminator یه سری از منتقدها جدیدا نسخه های قبلی رو نقد کردن و یه تغییراتی تو امتیازات فیلمها ایجاد شده.

6stg_256.jpg

نقدهای جدید قسمت دوم خیلی خوب بودن اونم 24 سال بعد از عرضه فیلم. البته همون طور که می دونید فیلمهای اکشن تاریخ مصرف دارن و بعد از چند سال تبدیل به آشغال میشن!!!

تو مملکتی که اخراجی ها بشه پرفروش ترین فیلم تاریخش اصلا و ابدا بعید نیست که بتمن و LOTR پا به پای Godfather پیش بیان. اول نتایجو دیدم ترجیح دادم شرکت نکنم...
نکته جالبترم اینه که شاهکاری مثل سه گانه ادگار رایت فقط 8 رای از 236 رای آورده، اونوقت جیمز باند 49 تا :))

آخرین ویرایش:
دوستانی که علیه پدرخوانده 3 موضع میگیرن میشه علتش رو توضیح بدن چرا از این فیلم خوششون نیومده؟ نمیخوام امتیازات فیلم و یا نظر منتقدها رو نقل قول کنید نظر شخصیتون رو میخوام بدونم.
فریاد خفه آلپاچنو برای مرگ دخترش به نظر من خودش به تنهایی شایسته اسکار هست

من خودم فیلم رو دیدم خوب بود اما در حد یک و دو نبود
یکی از دلایل کوبوندن فیلم گیر دادن به بازی سوفیا کاپولا دختر فرنسیس فرود کاپولا بود
خیلی صدا کرده بوده اون موقع و هیچکی راضی نبود از بازیش

سنگ جادو
حفره اسرارآمیز
زندانی آزکابان
جام آتش
محفل ققنوس
شاهزاده دورگه
یادگاران مرگ

البته دو شماره اول یه مقدار بچگانه هست ولی از زندانی آزکابان (که به نظرم بهترین شماره سری هست)، واقعا فضای فیلم عوض میشه. داستان دو قسمت اول رو بخون و از شماره سوم شروع کن به نگاه کردن :دی

شماره دوم ترسناک بود!
من بچه بودم میدیدم این قسمت رو میترسیدم D :

آخرین ویرایش:
به خصوص Mad Max. من نمی‌دونم ملت از چی این فیلم خوششون اومد. به زور نشوندنم پای فیلم گفتن ببین. از اولش معلوم بود آخرش چی می‌شه، دیالوگ و داستان هم که کشک. :d باز بتمن که اکشن بود دیالوگ داشت و همه‌اش انفجار و بزن‌بزن نبود. البته من چون کلا از فیلم اکشن بدم میاد همه رو به یه چشم می‌بینم. این فیلم‌ها تاریخ انقضا داره و چند سال دیگه نمی‌شه دیدشون. فیلمی که داستان خوب داشته باشه صد سال هم بگذره فراموش نمی‌شه.
شما انتظار داری ملت تو Wasteland مشکلاتشون رو با گفتمان برطرف کنن ؟! :d
================================================
اغلب این فرنچایزهایی که تو نظر سنحین شماره های جدیدترشون که میاد دچار افت شدن و میشن ولی این Beforeهای لینکلیتر لعنتی شماره به شماره بهتر و بهترتر (!) هم میشن :دی

هری پاتر برای کسایی شاهکار هست که با هری پاتر بزرگ شدن طرف سی سالش هست نشسته یکی یکی تا چهل سالگی هری پاتر ها رو نگاه کرده میاد میگه نسخه اول و دوم بچگانه هست یا یک نفر دیگه میاد کل هشت قسمت رو تو یک هفته نگاه میکنه میاد میگه فیلم meh هست معلومه دیگه ولی برای کسایی که از هفت هشت سالگی الی بیست دو سه سالگی هری پاتر رو دنبال میکردن بهترین فیلم های زندگیشون هست مخصوصا نسخه سینمایی که برای اولین با چارو پرواز میکردن و از تو دیوار رد میشدش اصلا رویایی بودش (درباره کتاب ها هم به شخصه موردی رو ندیدم تو تاریخ سینما که کسی بگه اقتباس سینمایی از کتابش بهتر شده باشه تو تمام مورد ها این مسله که میگن کتاب بهتره هست همین الانش هم طرفدار های گیم اف ترونز میگن کتابش بهتره سره ارباب حلقه ها همین بساط بودش ) . ضعیفترین نسخه هم یادگاران مرگ قسمت اول هست چون اون اتفاق بزرگ رو نداشتش البته اگر هم این قسمت ساخته نمیشدش قسمت پایانی اینقدر باز شاهکار نمیشدش . در کل برای سری فیلمی که تمام نسخه هاش هم از نظره منتقدین نمرات بالایی گرفتن همین الان میبینیم ترمیناتورش قسمت به قسمت افتضاح تر میشه و بخوایم پا فراتر بذاریم پیترجکسون هم از کتاب های تالکین بعد از شاهکار سه گانه ارباب حلقه ها هابیت نسخه به نسخه ضعیف تر میشدش عملا قسمت اخر تمام ویژگی های خوب قسمت های قبلی هم از دست داده بود خلاصه اینکه بتونید هشت قسمت از یکسری کتاب در بیارید واقعا خودش شاهکاری هست تکرار نشدنی تو تاریخ سینما اصلا فرانچایزی نداریم این همه نسخه قسمت به قسمت با همچین ثباتی بهتر بشه ! از نظر فروش هم تمام نسخه هاش جزه 50 تا فیلم پرفروش تاریخ هستند.

سلام
هری پاتر برای کسایی شاهکار هست که با هری پاتر بزرگ شدن طرف سی سالش هست نشسته یکی یکی تا چهل سالگی هری پاتر ها رو نگاه کرده میاد میگه نسخه اول و دوم بچگانه هست یا یک نفر دیگه میاد کل هشت قسمت رو تو یک هفته نگاه میکنه میاد میگه فیلم meh هست
هیچکدوم از مواردی که گفتید شامل حال یکی مثل من نمیشه .
کتاب " هری پاتر و سنگ جادوی " من از سری چاپ اولش تو کشوره . سال 1379 و از همون زمان کتاب به کتاب که میومد میخوندم و بعد از تمام شدن هر کتاب کلی تو کف کتاب بعدی میموندم ( 16 سالم بوده زمان خوندن کتاب اول )
با این حساب حتماً میتونید تصور کنید وضعیت دیدن فیلمها برای من چجوری بوده و همچنان هم فکر میکنم 2 شماره اول به دشت بچه گانه و ضعیف بودن .
خیلی هم نمیشه به بحث سن گیر داد .
کتاب کودکانه که نبوده . رده سنیش نوجوانه .

آخرین ویرایش:
سنگ جادو
حفره اسرارآمیز
زندانی آزکابان
جام آتش
محفل ققنوس
شاهزاده دورگه
یادگاران مرگ

من با فیلم دوم خیلی حال کردم، بچه بازی هم نبود!:دی یادش بخیر اوریجینال داشتمش(از این سی دی فروشی های گونی ـی(!)) خریده بودم 1000:دی

میشه یکم واژه "بچه گونه" رو واسه ما شرح بدین؟ به احد واحد اگه بدونم منظور چیه. طرف مثلا به فلان فیلم میگه بچه گونَست (!)، اونوَخ میشینه Brave نیگا میکنه. اینکه کارتونه خب. الآنم داره با خودش میگه نه نه، کارتون فرق میکنه!
= = = = = = =
قسمت سوم پدرخوانده هم نه تنها در حد شماره یک و دو نیست (که مقایسَش با اون دو تا توهین به ژانر گنگستری هم هست) بلکه اصلا فیلم خوبیم نیست. داستان فیلم یه چیز آب دوغ خیاریه، بازی ها من نمیدونم، عمدیه، بازیگردان نداره این فیلم، چیه نمی دونم، منتهی انگاری از عمد تک تک بازیگرا دارن تلاش میکنن که بد بازی کنن. فضا و جو کلی فیلم، یخ و بدون اون استرس دو شماره قبلیه. گرچه شما همچنان میتونی از این فیلم خوشت بیاد. کسی جلوتو نمیگیره.
نظر شخصی هم اینکه پدرخوانده دو، از یک که معرکست خودش هم فیلم بهتریه. سه هم ول معطل ـه.

تو مملکتی که اخراجی ها بشه پرفروش ترین فیلم تاریخش اصلا و ابدا بعید نیست که بتمن و LOTR پا به پای Godfather پیش بیان. اول نتایجو دیدم ترجیح دادم شرکت نکنم...
نکته جالبترم اینه که شاهکاری مثل سه گانه ادگار رایت فقط 8 رای از 236 رای آورده، اونوقت جیمز باند 49 تا :))
در این لحظه جایزه پیوند گوزن و شقایق به شما و دوستان میرسه
اولا مگه تو مملکت ما درست شده ؟ بودجه رو مملکت ما پرداخت کرده ؟
دوما کاری به ارزش هنری سه گانه رایت ندارم (خودم خیلی دوستشون دارم) ولی قطعا و با قطعیت 100 درصدی میگم عمر جیمز باند با به اندازه عمر پدر و پدر بزرگ خیلی از ماهاست و قطعا موفق بوده که بعد از نیم قرن هنوزم پابرجاست و خیلی ها منتظر قسمت جدیدش هستن
بعدش هم مجبورتون نکردن رای بدید که اینطوری شاکی میشید8-|
----------------------------
درباره ی اون دوستی که گفت مرد عنکبوتی هیج تاثیری نداشته همین بس که نولان گفته بود تو یه مصاحبه که فیلم اول و دوم مردعنکبوتی ریمی روی بتمن خودش خیلی تاثیر گذاشته

قسمت اول و دوم هری پاتر کجاش بچه گونه بودن؟ از نظر من که بهترین قسمت های هری پاتر همون 1 و 2 بودن :|

مطمعنم اگه کریس کلمبوس کارگردان دو قسمت اول نبود این سری به این اندازه موفق نمیشد... هیچکدوم از کارگردان های بعدی فیلم مثل کلمبوس درک بالایی از کتاب و داستان هری پاتر نداشتن

بدترین قسمت هم بنظرم قسمت سوم بود یعنی شبیه هر چیزی بود بجز هری پاتر... در واقع از این قسمت بود که زد به جاده خاکی

میشه یکم واژه "بچه گونه" رو واسه ما شرح بدین؟ به احد واحد اگه بدونم منظور چیه. طرف مثلا به فلان فیلم میگه بچه گونَست (!)، اونوَخ میشینه Brave نیگا میکنه. اینکه کارتونه خب. الآنم داره با خودش میگه نه نه، کارتون فرق میکنه!

دقیقا! منم موندم این بچه گانه یعنی چی؟ میدونی من خودم یکی از فنای خفن هری پاترم، اتفاقا فیلم اول و دوم کلومبوس رو خیلی دوست داشتم (البته به نسبت باقی فیلم ها!!). دقیقا به فضای فانتزی کتاب میخورد. چیزی که باقی دوستان بهش توجه نمیکنن اینه که هری پاتر تو شماره های آخرش خیلی جدی و تاریک تر میشه. وگرنه خصوصا دو شماره اول اتمسفر خیلی فانتزی تور و شادی داره. اصلا خودش رو جدی نمیگیره!

در کل ما فن بحث کردن،صحبت کردن با هم رو بلد نیستم.
قدیما جو طوری بود که یه بنده خدایی میخواست بیاد عنوان کنه که با یه فیلم اکشن به عنوان مثال Expendables حال کرده ملت مینشستن مسخره‌ش میکردن،الان جو طوری شده که یکی از هری پاتر بد بگه برچسب خفن بودن و روشن فکری روش میخوره(بله الان کلمه روشنفکری=فحش شده :دی).یعنی ما در هر دوره از زمان از اینور یا اونور بوم افتادیم،اعتدال برای ما چیز غریبیه :دی دقت کنید جنگ نیست که لازم باشه یک طرف از بحث پیروز ماجرا بشه،اینجا باید دیدگاه هامون رو به اشتراک بزاریم تا شاید به یه چیز مشترک «نسبی» برسیم نه مطلق،الان جای اینکه با هم صحبت کنیم داریم همدیگه رو مسخره می کنیم.

از این جمله «به سلیقه هم احترام بزاریم» هم الکی و بیجا داره استفاده میشه،به نظر من مهم ترین سد بحث کردن همین جمله است،طرف تا میاد نظر خودش رو بگه یهو یکی میاد میگه به سلیقه هم احترام بزاریم و بحث درجا در نطفه خفه میشه :دی

نقدهای جدید قسمت دوم خیلی خوب بودن اونم 24 سال بعد از عرضه فیلم. البته همون طور که می دونید فیلمهای اکشن تاریخ مصرف دارن و بعد از چند سال تبدیل به آشغال میشن!!!
دقیقا چیزی که باعث میشه این فیلم تاریخی باشه همینه که هر وقت میبینیش لعنتی تازس!ببین اون موقع دیگه چقدر از زمان خودش جلوتر بوده این!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or