Movie Center

بابا اینا رو اصلا پیشنهاد دادین که من نذاشتم ؟ =)) اومد مستقیم خر منو گرفت :دی باشه اینارم اضافه میکنم. الان شدن 18 نفر. بروس ویلیس هم صفحه قبل یه نفر گفت. با این میشن 19. یه نفر دیگه جا هست.
سلام.
اگه خواستین بذارین ، اون خانوم رو حذف کن :d! فعلا اکشن استار مرد رو مشخص کنید.
راستی چند سال اخیر یعنی کی ؟! 2010 به اینور ؟! یا قبلش هم هست ؟!
بروس ویلیس هم حتما بذار من رای بدم بهش.

آخرین ویرایش:
تو کلا بلد نیستی مثل آدم پست بدی نه؟ اینا پیشنهادهایی بود که ملت دادن و من از خودم هیچی ننوشتم. زیادی از حد داری پاتو فراتر میذاری دیگه، آقای خدای فیلم. اینکه با نظرهای تو هم همخونی نداره دلیل بر این نیست که نظرملت هم همین باشه. شما با همون Avenger تینیجریت بورو دلخوشی کن.

در ضمن اینم اضافه کنم که اینجا ملت داور آکادمی اسکار نیستن که بخوای بشینن مثل اونا نظرسنجی کنن. همه و حتی خود من هم یه سری آدم معمولی هستیم که شاید فقط بیشتر از دیگران فیلم دیدیم. دوست داریم دور هم یه نظرسنجی داشته باشیم و نظرات همدیگه رو بهتر بدونیم. اگه نمیتونی توی این با ما نووب ها کنار بیای خیلی راحت میتونی نیای اینجا و بری پیش حرفه ها و به ریش ماها بخندی.

فکر کن یه رنگی این فروم اینطوری صحبت کنه، از بقیه چه انتظاری میشه رفت :)
محض اطلاعتت، حرف من در خطاب تو نبود، بلکه کسایی که توی اون لیست هست. کسایی که این لیست هستن اکثرشون اکشن استار نیستن. بازیگرایی هستند که تو یک یا نهایت 2 تا بلاکباستر (مثل جکمن و بیل) بازی کردن. من Kevin Bacon رو هم به عنوان اکشن استار قبول دارم. لطفا بذارش توی لیست. میدونی، واسه دور همی :)

اون تیکه بولد هم تیکه خیلی جالبی بودش. تا اونجا که یادم میاد خودت میومدی پست های بدون اسپویل این تاپیک رو درو میکردی که مبادای یه موقع حتی اسم شخصیت هارو بشنوی، منتها الان شده تینیجری.

Scott Adkins و Tony jaa هم اگه فیلم های رزمی رو حساب کنیم هم میتونن باشن:d

اصلا یکی اول بیاد بگه تعریف ما از ژانر اکشن اینجا چیه بعد بیایم اسم بازیگر رو بگیم:d

عکس آرنولد روی موتور شبیه عکس اینهایی شده که زیر پل آزادی با موتور عکس میگیرن
عزیز شما هم منتظری یه خبر ساده از این فیلم بیاد کل تاپیک رو بکنی عکسهای زمان بدنسازی آرنولد
هر وقت ميام اينجا حس میکنم اومدم تاپیک بدنسازی
داداش به کسی ربطی نداره که چی میزاره همه چیزایی هم که [MENTION=102176]almoh2[/MENTION]گذاشته مربوط به فیلم های ارنولد یعنی بهترین اکشن بازیگر تاریخ هست

لیست رو عوض کنید به "بازیگران رزمی کار" که این بحث ها نباشه. 2 میلیون تا بازیگر میشه در آورد این تفاسیر.

Dwayne Johnson - Wrestler
Jason Statham - Brazilian Jiujitsu
Scott Adkins - Kick Boxing
Jackie Chan - Kung fu
Tony Jaa - Muay Thai
Steven Seagel - Aikido
Jean-claude Van Damme - Taekwondo/Kickboxing
Jet Li - Wushu

بروس لی رو هم نذارید که لیست منصفانه باشه.

این It Follows چقدر خوب بود:d
تو این قحطی فیلمای Horror همچین چیزی خداییش خیلی تحفه اس:dعلاوه بر اینکه یه احساس ناامنی کامل و استرس سرتاسر فیلم رو گرفته حرفای فلسفی خیلی خوبی هم داشت

لیست رو عوض کنید به "بازیگران رزمی کار" که این بحث ها نباشه. 2 میلیون تا بازیگر میشه در آورد این تفاسیر.

Jackie Chan - Kung fu
Tony Jaa - Muay Thai
Steven Seagel - Aikido
Jet Li - Wushu

کاراته-فول کنتاکت:d;)

Jackie Chan - Kung fu
Tony Jaa - Muay Thai
Steven Seagel - Aikido
Jet Li - Wushu

Iko Uwais - pencak silat

:d

والا اون ادکنیس که یه درجه ۳ ه باشه این بنده خدا نباشه :دی

بالاخره تریلرهای The Walk و Everest اومدن این دو تا از همون اولین عکساشون جزو Most Anticipatedـای امسال من شدم ، مخصوصا این اورست کست بازیگریش و داستانش خیلی خوبه ، واک هم که کار رابرت زمکیس Forrest Gump و Flight
ci34tb3s8mnzqedxhe6y.jpg

3cmg1d1j9g0tin7a8apu.jpg

Jackie Chan - Kung fu
Tony Jaa - Muay Thai
Steven Seagel - Aikido
Jet Li - Wushu

از این لیست چی درمیاد ؟ همون قبلیه بهتره

به نظرمنم استالون و آرنولدو وان دام نباید باشن , اینا دیگه دورشون تموم شده

آخرین ویرایش:
آقا من نمیدونم دیگه. هر کی نظری داره. خودتون یه جمع بندی بزنین و لیست نهایی رو بدین من که نظرسنجیش رو بزنم. حالا چطور کنار میاین با خودتون. من واقعا گیج شدم دیگه. نظر سنجی قبلی هم اینطوری قاراش میریش شد و به نتیجه نرسید. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or