Movie Center

من تنها کسی ام که از هالک خوشش اومده؟ :( کسی می دونه بازیگرش کیه؟
همین تو Avengers ؟
اگه اره مارک روفالو (Mark Ruffalo ) اسمشه
بازیگر خوبیه . تو این چند سال فیلمای خوبی بازی کرده . پارسال هم که Foxcatcher رو بازی کرد

Mark_Ruffalo_at_the_Toronto_premiere_of_The_Avengers_%28cropped%29.jpg

هنوز خیلی از سکانس هاش رو یادمه!

SA یه جادوی فوق العاده عجیبی داره که میشه بزاری پای ماورالطبیعه بودنش. برای اولین بار سوم یا چهارم دبستان بود که از طرف مدرسه بردنمون تا این رو تو سینمای فرهنگیان مخصوص آموزش و پرورش ببینیم. تا 3 الی 4 سال پیش اصلا نمیدونستم اسم انیمیشن چی هست ولی همیشه تک تک صحنه هاش جلو چشمام بود و که بعد پیگیرش شدم و پیداش کردم. اون موقع اسمش شهر ارواح بود.

فقط هم من نیستم و نبودم که همچین چیزی در مورد این انیمیشن ابراز میکرد :دی تقریبا هرکی که این انیمیشن رو دیده بود حتی بصورت گذری امکان نداره یه سری صحنه ها یادش نباشه :دی

SA یه جادوی فوق العاده عجیبی داره که میشه بزاری پای ماورالطبیعه بودنش. برای اولین بار سوم یا چهارم دبستان بود که از طرف مدرسه بردنمون تا این رو تو سینمای فرهنگیان مخصوص آموزش و پرورش ببینیم. تا 3 الی 4 سال پیش اصلا نمیدونستم اسم انیمیشن چی هست ولی همیشه تک تک صحنه هاش جلو چشمام بود و که بعد پیگیرش شدم و پیداش کردم. اون موقع اسمش شهر ارواح بود.

فقط هم من نیستم و نبودم که همچین چیزی در مورد این انیمیشن ابراز میکرد :دی تقریبا هرکی که این انیمیشن رو دیده بود حتی بصورت گذری امکان نداره یه سری صحنه ها یادش نباشه :دی

من 2 بار اواسطش رو توی شبکه دو برنامه کودکش (فکر کنم کلاس دوم دبستان اینا بودم) دیدم، تقریباً کامل یادم موند اون صحنه ای که مادر پدر بنده خدا چطور می شن:دی خیلی خوبه SA. ولی من The Castle In The Sky رو بیشتر دوست دارم:دی

Apocalypse و Wolverine 3 آخرین ساخته های برایان سینگر در یونیورس X-Men خواهد بود.

Source

+

چند تا Consept Art زیبا توسط برایان سینگر منتشر شدن که دیدنشون خالی از لطف نیست.

آخرین ویرایش:
Apocalypse و Wolverine 3 آخرین ساخته های برایان سینگر در یونیورس X-Men خواهد بود.

Source

+

چند تا Consept Art زیبا توسط برایان سینگر منتشر شدن که دیدنشون خالی از لطف نیست.

مگه فیلم بعدی Wolverine رو دوباره james mangold نمیسازه ؟ :-/

بله. منظور اون یونیورسی هست که سینگر خلق کرده. چون یونیورس الان ایکس من ها بر اساس اولین کار سینگر بوده و گرنه کارگردان همون هست:d
فقط خدا کنه نزنن بعد 4 یا 5 سال دوباره ریبوت کنن و همه شخصیت ها هم نوجوون باشن . اگه همچین اتفاقی بیوفته امیدوارم دیزنی حداقل بخره حق ساختشون رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or