Movie Center

من کسی ام معمولا در نگاه اول از چیزی خوشم نمیاد (بن افلک، جسی آیزنبرگ یا حتی هنری کویل) و هرچی بیشتر بهش توجه میکنم احساس میکنم که اشتباه کردم و انتخاب یا اثر خوبیه.

منتها این رو هرچی بیشتر میبینم بیشتر بدم میاد. تتو های بدنش کاملا اضافه اس. تتو tear drop؟ ماله کسایی که میرن زندان. دلقک و هاهاهاها؟ Damaged؟؟ این کارا چیه مگه فن آرته... هرچقدرم بخوان اوریجینال و از این حرفا بسازن این با عقل جور در نمیاد.

باقی چیزا خوبه.

کلا انگار مرلین منسون رو الگو قرار دادن از روش ساختن،از دندان هاش تا تتو هاش،خصوصا اون تتو damaged خیلی ضایع هست،مثل اینکه برای GTA جوکر ساختن،چیز بدی نیست ولی خب خوب بودن جوکر همش به بازیگرش نیست،باید فیلمش هم به بازیگر فرصت بده که بعید می دونم
manson_tophat1.jpg

من کسی ام معمولا در نگاه اول از چیزی خوشم نمیاد (بن افلک، جسی آیزنبرگ یا حتی هنری کویل) و هرچی بیشتر بهش توجه میکنم احساس میکنم که اشتباه کردم و انتخاب یا اثر خوبیه.

منتها این رو هرچی بیشتر میبینم بیشتر بدم میاد. تتو های بدنش کاملا اضافه اس. تتو tear drop؟ ماله کسایی که میرن زندان. دلقک و هاهاهاها؟ Damaged؟؟ این کارا چیه مگه فن آرته... هرچقدرم بخوان اوریجینال و از این حرفا بسازن این با عقل جور در نمیاد.

باقی چیزا خوبه.

یه همچین چیزی انگاری میخوان دربیارن:d

موردی که به نظر من تو جوکر نولان بشتر خودش رو نشون میاد قیافه ی پخته و کاربلدش بود (جدای بحث بازیگری) ولی این شبیه ایناست که از یـ دیونه خونه ای چیزی فرار کرده میخواد فقط همه جار به هم بریزه نمیدونم شاید من اشتباه میکنم 8-|

این جوکر نیست اسکین هده:| نگو میخان جوکر رو پانک بسازن چون جرد لتو پانک راکره!

sent from mobile
من به عنوان یه بیننده عادی که نه فن جوکره نه کامیک خونده و نه.... احساس خیلی افتضاحی دارم بهش ولی از اون طرف بتمن ـه BvS رو دوست میدارم. همینطوری بیخود و بیجهت ازش خوشم میاد نمیدونم چرا :دی.
ممکنه performance لتو چند برابر بهتر از هر جوکر دیگه ی باشه یا حتی همین افلکت خودمون آما (:دی) این اون چیزی نیست که من انتظارش رو داشتم با اون هایپی که راه انداخته بود.

در مورد بازی کردن که فعلا نظری ندارم ، کی میدونه شاید حتی بهتر از لجر بازی کرد(که احتمالش خیلی کمه:دی)
فعلا از نظر قیافه لجر>جرد
جوکر نولان از نظر قیافه خیلی خفن تر و پخته تر بود:دیاین هیث لجر یکاری کرد هر کسی رو هم بعدش بذارن جوکر بخوره تو ذوق ادم:|

مشکلتون اینه که بدون دیدن هیچ performance ـی (!) دارید میکوبید. همین قضیه کوبیده شدن سر رابرت داونی (ایرون من)، هث لچر و بقیه هم بود که بدون هیچ دلیلی ملت میکوبیدن و آخرش هم یه چیز خوبی دراومدن همشون. پس خواهشن صبر کنید تا نتیجه کار رو ببینید بعد تصمیم بگیرید.
ولی این شبیه ایناست که از یـ دیونه خونه ای چیزی فرار کرده میخواد فقط همه جار به هم بریزه
از دانشگاه فارق التحصیل نشده که، از دیوونه خونه فرار کرده دیگه :دی

به نظرم ظاهر NEW 52 رو برا جوکر می گذاشتن خیلی بهتر بود . هم مدرن تر بود و هم اون ظاهر یک جو سایکوپت وحشتناکی داشت که آدم رو یاد لیترفیس می انداخت . می تونستن راحت ته مایه های خشونتی و اسلشر (که مورد علاقه دیوید ایر کارگردانه ) رو بهش اضافه کنند . در هر حال که نمیشه نظر قطعی داد و باید صبر کرد دید چی در میارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or