Movie Center

Kevin Feige حرف های جالبی رو در رابطه با Spider-Man بعدی زده.
اول این که خبری از origin story نیست.کاستوم هم طراحی کردن که به گفته ی خودش شباهتی به فیلم های قبلی نداره و کلاسیک هست.

"There is a young kid [already] running around New York City in a homemade version of the Spider-Man costume in the MCU, you just don’t know it yet,"
-------------------------
تریلر جدید ANT-Man هم فردا میاد.

آخرین ویرایش:
Civil War Is Coming :دی

پ.ن : عکس مال قبل کنفرانس دیروز مارول برای اونجرز هست

مشکلش چیه؟:-/ کاملا میخوان یه چیز اریجینال بسازن.

این کلا هیتر مارول هست :دی (البته کلا با فیلما سوپر هیرویی مشکل داره ولی هیتش به مارول پر رنگ تره :دی )

من قبلا خبرش رو کار کرده بودم همین جا:d همون سورسی که اطلاعات رو لیک کرده بود گفته بود که دیگه خبری از اوریجین نخواهد بود:d

کاری به اریجین و چجوری اسپایدی میشه ندارم! بحث سر دبیرستانی بودن پیتر پارکر که خب خیلی هم خوب و عالیه!

Wild Tales 2014
آخرین باری که یه فیلم اینجوری گند بزنه به ایدآل های انسانی به این شکل رو یادم نمیاد خیلی فیلم ها خیلی جاها اعتراض کردن اما کم پیدا میشه تا این درصد به تمسخر گرفتن, بیشتر توو کتاب ها دیده بودم
خیلی خوب بود . حالا هر چی اسمش رو میخوایم بزاریم مثلا "هیتلر آدم بدی است"

Wild Tales 2014
آخرین باری که یه فیلم اینجوری گند بزنه به ایدآل های انسانی به این شکل رو یادم نمیاد خیلی فیلم ها خیلی جاها اعتراض کردن اما کم پیدا میشه تا این درصد به تمسخر گرفتن, بیشتر توو کتاب ها دیده بودم
خیلی خوب بود . حالا هر چی اسمش رو میخوایم بزاریم مثلا "هیتلر آدم بدی است"
خیلی خوبه این؛ ارزش دیدن داره

70803099126476590720.jpg

فروش یک هفته ی F&F 7 در برابر کل فروش فیلمای بالایی :| (تو یـ تاریخ اکران شدن)
Avatar تو 10 ماه 2.700 تا فروخته این قشنگ میتونه تو نصف این زمان رکوردش رو بزنه :|

منم وقتی اون تیتر رو دیدم همین احساس بهم دست داد : :-&
واسه چی آخه بچه دبیرستانی؟ چرا بازیگر 15، 16 ساله؟ با این وضع، اگر بازیگرش رو 100% نپسندم من یکی دورش رو خط میکشم!
در مورد ریبوت کردن هم به نظرم خودشون رو مسخره کردن، نسخه قبل رو یه طوری تموم کردن که باید ادامه میداشت، اینکه حالا ولش کردن به نظرم مسخره هست، من میخوام بدونم آخر اون داستان چی میشه ....

چون شما کوچکترین آشنایی با اسپایدرمن ندارید.

باشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or