فیلم جدید واچوفسکی ها بازم صفر و صدی نقد شده
مثل Cloud Atlas یا طرف خیلی خوشش میاد یا حالش بهم میخوره...
اخر فیلم.
وقتی که ماشین قاتل ها با پلیس تصادف می کنه چپ میکنند هر دو، کاراکتز اصلی میره میبینه (و میفهمه کسی توشه و زندست. بعد میره عقب و به دستیارش میگه برو فیلم بگیر و بعد قاتله دستیاره رو می کشه. و بعد میاد بیرون و در میره.
حالا 2 سوال برام پیش اومد. اولا چرا قاتله همون وقتی کاراکتر اصلی (لو بود اسمش فکر کنم) میره تو ماشینو سرک می کشه نکشتش؟
دوما چرا وقتی از ماشین اومد بیرون نکشتش؟
!
اون اولش که طرف تو ماشین حالت بیهوش منگ بود به خاطره تصادفوقتی دستیارش رسید هوشیار شده بود ولی اونجا که رو در رو شدن نکشتش رو من اینطوری برداشت کردم بنده خدا به این رحم کردش وقتی چهره وحشت زدشو دید
من بشدت عاشق cloud atlas شدم. یعنی واقعا واقعا واقعا کم رخ داده که از روی علاقه بشینم 2 بار پشت سر هم فیلمو ببینم. این فیلمو فکر کنم 3 بار دیدم و هر بار بیشتر خوشم اومد ازش. شاهکار بود.
این فیلم جدیدشون هم اگه همون طوری باشه قطعا خوشم خواهد اومد ازش. نظر منتقدین هم در این نظر اصلا برام مهم نیست!
وحشت زده؟؟ O_o اون هرچی بود بجز وحشت زده! تازه دستیاره هم خیلی وحشتزده تر بود! تازه اون قاتلهه وحشی تر از این بود که رحم کنه!
دلیلش وحشت زده شدن نبود ! دلیلش این بود که همون لحظه پلیس ها سر رسیدن و اون رفت سمت پلیس ها برای همین کاری با اون نداشت....
Neon Demon is about an aspiring model who is caught in a world of beauty and demise