Movie Center

شهاب این قضیه چنگال های ولورین رو توضیح بده که ببینم چی شد واقعا:d

فقط چنگال های ولورین بود که ذوب شد توی فیلم قبلی. منتها :دی، یکی از قدرت های مگنیتو اینه که میتونه آهن جامد رو تبدیل به مایع کنه. توی یکی از کمیک ها هم مگنیتو Adamatium رو از بدن ولورین کشید بیرون و به احتمال خیلی زیاد مگنیتو باعث شد که چنگالهاش دوباره تبدیل به آهن بشه.
البته به نظر من فیلم باید اینارو توضیح میداد. ماها متوجه میشیم، خیلی ها نمیرن دنبالشون و براشون ابهام میمونه.

Shocking_Moments_in_Comic_Book_History12.jpg

فقط چنگال های ولورین بود که ذوب شد توی فیلم قبلی. منتها :دی، یکی از قدرت های مگنیتو اینه که میتونه آهن جامد رو تبدیل به مایع کنه. توی یکی از کمیک ها هم مگنیتو Adamatium رو از بدن ولورین کشید بیرون و به احتمال خیلی زیاد مگنیتو باعث شد که چنگالهاش دوباره تبدیل به آهن بشه.
البته به نظر من فیلم باید اینارو توضیح میداد. ماها متوجه میشیم، خیلی ها نمیرن دنبالشون و براشون ابهام میمونه.

Shocking_Moments_in_Comic_Book_History12.jpg
اخه مسئله ای که هست اینه که این قضیه سفر در زمانشون خیلی پلات هول از نظر کمیکی ایجاد کرده. یعنی معلوم نیست که اون قدرت جدیدش رو اون موقع داشته یا نه و همچنین خیلی از شخصیت ها که نباید باشن تو گذشته هستن و یا یه سری نباید قدرت داشته باشن و قدرت دارن. باید تو ادامه اش توضیح بدن.

اخه مسئله ای که هست اینه که این قضیه سفر در زمانشون خیلی پلات هول از نظر کمیکی ایجاد کرده. یعنی معلوم نیست که اون قدرت جدیدش رو اون موقع داشته یا نه و همچنین خیلی از شخصیت ها که نباید باشن تو گذشته هستن و یا یه سری نباید قدرت داشته باشن و قدرت دارن. باید تو ادامه اش توضیح بدن.

کدوم قدرت جدید؟ Adamatium؟ چون خودِ فیلم گفت که فقط conscious ـت برمیگرده به بدن جوون ترت. من این چیزی رو که گفتی متوجه نشدم یخورده بیشتر توضیح بده :دی

کدوم قدرت جدید؟ Adamatium؟ چون خودِ فیلم گفت که فقط conscious ـت برمیگرده به بدن جوون ترت. من این چیزی رو که گفتی متوجه نشدم یخورده بیشتر توضیح بده :دی

فکر کنم تایم لاین فیلم با کمیک ها یکی نیست یا تغییر دادن توش. چون مثلا ولوراین تو کمیک ها و یا حتی اوریجین فکر کنم استرایکر رو اواسط جنگ ویتنام ملاقات میکنه اما اینجا بعد از اتمام جنگ. ضمن این که با توجه به این که دیگه قراره وارد آپوکالیپس بشیم:d بعد هم قضیه چنگال اینه که من یادمه دوباره چنگالاش استخونی شد و حتی چنگال هاش رو هم نشون داد. یه نکته دیگه هم این بود که مگه مگنتو به خودش سرم نزد و قدرت هاش رو از دست داد؟
در کل این قسمت رو نباید به بقیه فیلم ها ربط داد انگار.

فکر کنم تایم لاین فیلم با کمیک ها یکی نیست یا تغییر دادن توش. چون مثلا ولوراین تو کمیک ها و یا حتی اوریجین فکر کنم استرایکر رو اواسط جنگ ویتنام ملاقات میکنه اما اینجا بعد از اتمام جنگ. ضمن این که با توجه به این که دیگه قراره وارد آپوکالیپس بشیم:d بعد هم قضیه چنگال اینه که من یادمه دوباره چنگالاش استخونی شد و حتی چنگال هاش رو هم نشون داد. یه نکته دیگه هم این بود که مگه مگنتو به خودش سرم نزد و قدرت هاش رو از دست داد؟
در کل این قسمت رو نباید به بقیه فیلم ها ربط داد انگار.
خب به کمیک که ربطی نداره اصلا. خیلی چیزا توی کمیک منجمله کسی که توی زمان سفر میکنه فرق داره.
سرم یا همون Cure تاثیرش زمانی بود. آخر The Last Stand اریک تونست یه تکون کوچیک به مهره شطرنج بده یعنی اینکه درمان فقط برای یه مدت زمان کم هست. به خصوص اینکه Rogue توی این فیلم نقش داشت و قرار بود بعد از اینکه کیتی آسیب میبینه قدرتش رو بگیره و ولورین رو کنترل کنه. با اینکه اونم درمان کرد خودش رو توی سومی.
Some time after the attack, he extended his hand toward a metal chess piece and was able to move it a tiny bit, suggesting that the cure may not have been permanent and may not have rendered him completely powerless.
اتفاقا به نظر من این فیلم کاملا با سه گانه اصلی، ولورین و First Class میخونه و وقتی میبینی قشنگ میتونی حس کنی دنباله اون فیلماست. یه سری چیزا رو توضیح ندادن که بازم میگم ما ممکنه با سرچ و اینا بفهمیم ولی عموم براشون مبهمه.

اون لیستی که 301 فیلم بود رو دوستان هر چه سریع تر ببین فردا ***** میشه سایتش/:)(شانس نداریم که)
-----
واقعا عجب لیستی بود! یا اونا خیلی خوش سلیقه ان یا ما بد سلیقه!!!!
به نظرم خیلی از فیلم های دیگه باید رتبه های 1 تا 100 باشن.

آقا سلام.
ما یه مشکلی داریم فیلم Non Stop 2014 رو دانلود کردم زیر نویس هم دانلود کردم اسم ها هم یکه تو کامپیوتر زیر نویس رو نشون میده اما تو ریسور خیر نشون نمیده میدونید مشکل از کجاست. این مشکل هم برای اولین باره بوجود میاد. راستی من تاریخ کامپیوترم عقب بود 2011 بود تاریخ ساخت فیلم تو کامپیوترم 2011 هست اما دیدم تاریخ عقبه بردم جلو 2014 کردم زیر نویس مال 2014 هست به نظرتون میتونه مشکل از این باشه؟!
والا نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم شرمنده اگه بدجا مدیران بی زحمت پاک نکنن دوستان که جواب دادن پاک کنن.

درود.
من امروز B Begins رو بالاخره دیدم و چند تا سوال بوجود اومد، اولی شاید یخورده خنده دار باشه ولی
این یارو راس الغول، بالاخره اون مرد شرقیه بود یا اون مرده که در آخر فیلم به فنا میره؟ :d

دوم اینکه هدف اصلی راس الغول چی بود ؟
یعنی می خواستند گاتهام رو به فساد بکشونند بعد خودشون درست کنند ؟!

فعلا همینا :d.

سلام
کسایی که هر دو نسخه ی Oldboy رو دیدن لطفا یه مقدار کمک کنن
من‌فعلا فقط ریمیک ۲۰۱۳ رو دیدم، خیلی خیلی خیلی خوشم اومد ، فیلم آشغال هم معمولا خوشم نمیاد!
چرا انقدر وحشتناک فروش و امتیازاش پایین بوده؟!!
داستان و تفاوت های این نسخه و نسخه ی کره ایش رو هم خوندم
اصلا به نظر نمیاد اونقدر که تو سر فیلم زدن بد باشه
یکی‌راجع به این باهام بحث کنه خواهشا یه هفته ست مغزم درگیره :D
و اینکه هیچ‌ امیدی هست نسخه ی Director's cut که میگن حدود ۳ ساعته ریلیز شه؟!

درود.
من امروز B Begins رو بالاخره دیدم و چند تا سوال بوجود اومد، اولی شاید یخورده خنده دار باشه ولی
این یارو راس الغول، بالاخره اون مرد شرقیه بود یا اون مرده که در آخر فیلم به فنا میره؟ :d

دوم اینکه هدف اصلی راس الغول چی بود ؟
یعنی می خواستند گاتهام رو به فساد بکشونند بعد خودشون درست کنند ؟!

فعلا همینا :d.
راس الغول در اصل همون liam neeson بود و اون مرد شرقیه یه کاوری بود واسه پوشوندن هویت راس الغول اصلی
هدفش هم که خودش گفت، گفت ما به گاتهام فرصت زیادی دادیم واسه درست شدن و اصلاح شدن ولی گاتهام و مردمش اصلاح شدنی نیستن و باید از بین برن

سلام
کسایی که هر دو نسخه ی Oldboy رو دیدن لطفا یه مقدار کمک کنن
من‌فعلا فقط ریمیک ۲۰۱۳ رو دیدم، خیلی خیلی خیلی خوشم اومد ، فیلم آشغال هم معمولا خوشم نمیاد!
چرا انقدر وحشتناک فروش و امتیازاش پایین بوده؟!!
داستان و تفاوت های این نسخه و نسخه ی کره ایش رو هم خوندم
اصلا به نظر نمیاد اونقدر که تو سر فیلم زدن بد باشه
یکی‌راجع به این باهام بحث کنه خواهشا یه هفته ست مغزم درگیره :D
و اینکه هیچ‌ امیدی هست نسخه ی Director's cut که میگن حدود ۳ ساعته ریلیز شه؟!

نسخه‌ی اصلی اینقدر عالیه که به هیچ وجه نیازی به ریبوتش نبود
بازیگرهای خوب، کارگردانی عالی ( صحنه‌ی مبارزه‌ در راهرو ) و ...

Oldboy 2013 مشکلش اینه که ریبوت کاملا بی‌دلیل و بی‌طعمی بود

من اولین فیلم زبان اصلی ک دیدم این فیلمB begins بود:دیعاشق تن صدا و روش حرف زدن Liam Neeson شده بودم:دیاصن کلا تو اون فیلم من از این آدم بیشتر از خود وین و B خوشم میومد...بعدا توی بازار بازیشو دیدم برای PS2 و اونم اولین بازی‌ای بود ک نشستم بخاطر داستانش تمومش کردم،لامصب چقدر بازی خوبی بود اون زمان:دی...بجای کاتسین از صحنه‌های خود فیلم استفاده کرده بودند...الآن ک فکرمیکنم بهترین بازی B برا من همونه.راستی آشناییم با پدیده‌ی کامیک هم همین زمان بود:دی
پ.ن:همینجوری یه هوویی دلم خواست این خاطراتو بگم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or