Movie Center

Terminator: Genesis

نمیدونستم این دختره توش بازی میکنه! :| امیدوارم اینجا دیگه زیاد لب و لوچه ـش کِش نیاد! :|
کلاً داستان فیلم از چه قراره؟! Sarah Connor و Kyle Reese و John Connor همگی توی فیلم حضور دارن! :دی ادامه نسخه های قبلی هست و به خاطر رفت و برگشت های زمانی این طوری شده یا کلاً ریبوت هست؟!

سلام
من این ۶ تا فیلم سری x men رو یه جا همین چند روزه دیدم
فقط چند تا سوال داشتم
چون هیچ کدوم از کمیک هاشون رو ندیدم و فقط همین فیلمهاشون رو دیدم
اول اینکه تو first class هیچ اثری از جین نیست
ولی تو last stand وقتی مگنتو و اگزاویر میرن سراغش، اگزاویر هنوز فلج نشده
یعنی جین تو زمان فیلم first class حضور نداره یا فقط بهش اشاره نمیشه؟

دوم اینکه با اون گلوله ای که تو سر ولورین میخوره (توی origins) وحافظه اش رو از دست میده
چطور حوادث قدیمی رو به یاد میاره؟ منظورم قضیه ناکازاکی و یاشیداست
در صورتی که توی آخر فیلم اوریجینز هیچ چیزی رو به یاد نمیاره

سوم اینکه آخر فیلم ولورین 2011 چطور اگزاویر همچنان زنده است در حالی که تقریبا توسط جین پودر و خاکشیر شد؟
و ممکنه اسکات هم زنده باشه یا نه؟

این قسمت day of the future past زمانش ماله بعد از این چند قسمته یا داستانش از لحاظ زمانی مربوط به گذشته است؟
و به نظر من این قسمت آخرش (ولورین 2011) خیلی چرت بود یا واقعا چرت بود؟

دقیقا یکی از سوال های منم شامل سوالات این پست بالا میشه خوشحال میشم جواب بدین چون هرچی فکر میکنم یادم نمیفته یا یه نکته ای رو میندازم. اسپویلر از Days of Future past.

Xavier قبلا مگه توسط جین گری پودر نشد؟ چطور دوباره زنده شده؟

طبق معمول تو صحنه های بعد از کردیت توضیح میدن(تو ایکس۳)

تو بعد کردیت اوریجین ولورین هم هست که توش پروفسور با مگنتو میان پیش ولورین و ولورین تعحب میکنه و میگه تو چطور از مرگ برگشتی که پروفسور هم میگه فقط تو نیستی که موهبت داری:دی خلاصه اش این بود که قبل از مرگش اون ذهن خودش رو به بدن برادر دو قلوش که قبلا کشته شده بود منتقل میکنه. منتهی یه سوال پیش اومد که پس چرا این برادرش هم فلج هست. این جا این موضوع اومده که وقتی پروفسور سرم درمان رو به خودش تزریق کرد تونست راه بره پس نتیجه میگیریم که فلجیتش با میوتنت بودنش در ارتباطه. یعنی وقتی میوتنت هست فلج هم هست. اما هنوز برای این آخری دلیل از سوی کارگردان معلوم نشده. فیلم جدید رو هم ندیدم اگه توضیحی هست بدید:d

آخرین ویرایش:
دقیقا یکی از سوال های منم شامل سوالات این پست بالا میشه خوشحال میشم جواب بدین چون هرچی فکر میکنم یادم نمیفته یا یه نکته ای رو میندازم. اسپویلر از Days of Future past.

Xavier قبلا مگه توسط جین گری پودر نشد؟ چطور دوباره زنده شده؟

After Credits Scene ـه The Last Stand رو ببین.
اولین صحنه ای که اکسیویر توی فیلم سومی هست داره راجب انتقال دادن مغز یه نفر یه بدن یکی توضیح میده. توی همونجا یه صحنه از برادرش رو نشون میده که بدنش سالم کار میکنه، ولی مغزش کار نمیکنه. آخر The Last Stand حس و هوش اکسیویر منتقل میشه به بدن اون آدم.

هر سوالی راجب ِ DoFP بود من در خدمتم :دی

After Credits Scene ـه The Last Stand رو ببین.
اولین صحنه ای که اکسیویر توی فیلم سومی هست داره راجب انتقال دادن مغز یه نفر یه بدن یکی توضیح میده. توی همونجا یه صحنه از برادرش رو نشون میده که بدنش سالم کار میکنه، ولی مغزش کار نمیکنه. آخر The Last Stand حس و هوش اکسیویر منتقل میشه به بدن اون آدم.

هر سوالی راجب ِ DoFP بود من در خدمتم :دی

شهاب این قضیه چنگال های ولورین رو توضیح بده که ببینم چی شد واقعا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or