امسال صددرصد رکورد 2012 و 2013 از نظر فروش زده میشه. دیزنی 2 تا فیلم سوپرهیرویی دیگه داره و این 2 تا به اضافه Edge of Tomorrow هم حالا حالا ها میفروشن...
PART 1 نمیدونم کسی از دوستان اشاره کرده یا نه اما بالاخره سر و کله شماره 5 شرک هم پیدا شد. دریم ورکس صبرش تموم شد و اعلام کرده که شماره 4 سال 2010 پایان قصه نبوده. حالا باید منتظر خبرهای بعدی و تاریخ اکران باشیم
PART 2 واقعا بحث سر موضوعات بالا که رفقا پیش کشیدنش خیلی لذت بخشه از نظر من چون میتونه یه کلاس درس از همه نظر باشه حداقل واسه بنده اما چه کنیم که دست ما کوتاه و ...
رفقا نسخه با کیفیت1080 NO 2012 این هفته ریلیز شد
دوستایی که علاقمند تاریخ آمریکای جنوبی هستن حتما فیلم رو ببینن حتی اگه قبلا دیدن فیلم رو
فیلم راجب به تست دموکراسی پینوشه تو شیلی ــه!!
حالا که اینجام اگه این عنوان رو هم ندیدن حتما نسخه 2 قسمته فیلم CHE رو هم پیشنهاد میکنم ببینید واقعا تجربه آموزنده و قشنگیه هرچند مربوط به 6 سال پیش میشه
همیشه تاریخ آمریکای جنوبی خیلی لذت بخش بوده بررسی و به تصویر کشیدنش
یه چه دیگه هم این روزا بصورت فیلم بیرون اومده اون هم نسخه وطنیش
هرچند تا حالا موفق به دیدنش نشدم (البته میتونم حدس بزنم که چی میتونه از آب در اومده باشه!)
A playful and frantic science-fiction twister which mimics the best (Aliens, The Matrix, Groundhog Day) while offering something fresh and most importantly thrilling
فیلم Non-Stop 2014 با کیفیت بلوری 1080 و 720 منتشر شد.
واقعا فیلم قشنگی بود بازهم لیام نیسون با بازی فوق العادش گل کاشت.
برای کسایی که از ژانر های رازآلود اکشن خوششون میآد توصیه میکنم حتما این فیلم رو ببینند برای یک بار ارزش دیدن داره.
اما موسیقی و آهنگ سازی فیلم اصلا خوب نیست آهنگ های هیجان انگیزی نداشت نقطه ضعف همین فیلم رو میشه به آهنگسازیش اشاره کرد.
Batman Vs Superman : Dawn of Justiceـه که توی این شماره با هم دشمنن، آخرش متحد می شند و Justice League رو تشکیل می دن که فیلمش قراره دو سال بعد عرضه شه.
Batman Vs Superman : Dawn of Justiceـه که توی این شماره با هم دشمنن، آخرش متحد می شند و Justice League رو تشکیل می دن که فیلمش قراره دو سال بعد عرضه شه.