Movie Center

خدارو شکر ، ادگار رایت لیاقت و فازش بیشتر از ساخت Ant-man هست .

کلا دوست ندارم بره سراغ فیلم های اینجوری و بلاک باستر .
ادگار رایت رو که نمیشه خیلی indie ساز حساب کرد. فیلمای اخرشم بلاک باستر بود.
مطمئنم اگه ایده ی خوبی براش نداشت پنج شیش سال برا ساختنش تلاش نمیکرد. واقعا حیف شد. بدتر اینه که فیلم ساخته میشه و یکی دیگه کارگردانیش میکنه. این یعنی هیچ وقت Ant-Man ادگار رایت رو نمیبینیم.

آخرین ویرایش:
روبوسى ليلا حاتمى تو كن با اون اقا چقدر الكى الكى حاشيه ساز شده تورو خدا نگاه بكنيد چه حرفايى ميزننن دربارش ! متاسفم ...
چند وقت پیش توی صفحه‌ی اول یاهو نوشته بود...باز دم یاهو گرم آخرش نوشته بود ک بخاطر قوانین دینشونه ولی خب بازتابش توی ایران واقعا فاجعه‌است!

برای اولین بار بود که خودمو نگه داشتم و هیچ تریلری از مردان ایکس ندیدم واسه همین کل فیلم برام تازگی داشت و حال کردم :دی

شهاب بیا بگو ببینیم تو چطور دیدی فیلم رو. من که بدجور حال کردم. مخصوصا آخر فیلم! If you know what i mean :دی

فیلم همه چیش خوب بود! بالانس، pacing، شخصیت ها، اصلا این فیلم، فیلم سال بود برای من :دی
10 برابر بهتر از چیزی بود که انتظار داشتم.

انصافا الکی نبود این بازتاب ها.
رفته روبوسی کرده باهاشون. وقتی از طرف ملت میری اونجا به عنوان داور باید قوانین کشورت رو رعایت کنی چون از طرف همه ی مردم داری میری. آدم که نباید اومانیزمی یا سوسیالیستی زندگی کنه. بینا بینش خوبه. یعنی هم خودتو در نظر میگیری هم ملتت رو.
روبوسى كردن بين زن مرد اون هم بين اهل هنر و رسانه از عادى ترين رفتار ها در جامعه ى متمدن ! وقتى ميگيم اين روبوسى ممنوع ، يعنى اينقدر اون ملت منحرف هستند كه با همين روبوسى اغوا ميشن و يه بلايى سر هم ديگه ميارند ! حالا شما ميگى اين خانوم كه نماينده من هست برن اونجا و من رو يك انسان وحشى و بسيار منحرف ( هوسران ! ) نشون بدن كه از تمدن به دوريم ؟! ممنون هستم كه ايشون چنين كارى نكردند .

روبوسى كردن بين زن مرد اون هم بين اهل هنر و رسانه از عادى ترين رفتار ها در جامعه ى متمدن ! وقتى ميگيم اين روبوسى ممنوع ، يعنى اينقدر اون ملت منحرف هستند كه با همين روبوسى اغوا ميشن و يه بلايى سر هم ديگه ميارند ! حالا شما ميگى اين خانوم كه نماينده من هست برن اونجا و من رو يك انسان وحشى و بسيار منحرف ( هوسران ! ) نشون بدن كه از تمدن به دوريم ؟! ممنون هستم كه ايشون چنين كارى نكردند .

البته وحشی و به دور از متمدن نیست رو بوسی نکردن. از یک کشور با تگ اسلامی رفته خارج، پس عرف حکم میکنه بر اساس قوانین اسلامی عمل کنه. همونطور که وزیران یا ریس جمهور یا هر کسی از ایران که میره با سران کشور های خارجی دیدار می کنه اگر اونها زن باشن باهاشون دست نمیده و روبوسی نمیکنه. خارج از عرف هم یسنت چون نمایندگان یک کشور اسلامی هستند.

عقاید هر کس برای اون شخص مهمه و هیچ ربطی به وحشی بودن و منحرف بودن نداره.
در بیان رعایت نکردن ادب خیلی زشت تر از در عمل رعایت نکردن به یک سری به اصطلاح عرف هاست.

البته وحشی و به دور از متمدن نیست رو بوسی نکردن. از یک کشور با تگ اسلامی رفته خارج، پس عرف حکم میکنه بر اساس قوانین اسلامی عمل کنه. همونطور که وزیران یا ریس جمهور یا هر کسی از ایران که میره با سران کشور های خارجی دیدار می کنه اگر اونها زن باشن باهاشون دست نمیده و روبوسی نمیکنه. خارج از عرف هم یسنت چون نمایندگان یک کشور اسلامی هستند.

عقاید هر کس برای اون شخص مهمه و هیچ ربطی به وحشی بودن و منحرف بودن نداره.
در بیان رعایت نکردن ادب خیلی زشت تر از در عمل رعایت نکردن به یک سری به اصطلاح عرف هاست.
اون طرفی هم که از یه کشور با تگ مسیحی وارد ایران میشه، ایا عرف براش حکم میکنه که روسری سرش نذاره!؟:-/
هر کس، مخصوصا مقامات یا بالاخره هر شخصی که نماینده یه عده ای هست، وقتی وارد یه کشور دیگه میشه، بالاتر از عرف، ادب حکم میکنه بر اساس موازین اون کشور رفتار کنه. همونطور که انتظار میره خانوم X وقتی وارد ایران شد، یه چیزی بندازه رو سرش، اونجا هم انتظار میره طبق موازین اونجا رفتار بشه.

من که به شخصه خیلی خوشحالم که لیلا حاتمی یه چهره متمدن از ایران نشون داد، حتی برای یه مدت کوتاه.

مشکل اینجاست که یه اتفاق خیلی ساده رو اینقدر بزرگ میکنن انگار طرف رفته اونجا عملیات انتحاری انجام داده :دی یه حرکتی کرده، حالا درست یا غلط (به نظر من که خیلی مشکل خاصی نداشت حرکتش) تموم شد، ولی ماشالا تو ایران همچین چیزهایی تا مدت ها روی بورسه :دی

انگار جوابیه داده خودش البته( تایید شده؟)

اما در مورد آقای ژیل ژاکوب که با قریب نود سال سن آخرین سال حضورش در فستیوال را می گذراند باید توضیح دهم که ایشان به علت کهولت و از یاد بردن همه تاکیدات؛ که معمول این سن و سال است؛ ضوابط یادشده را فراموش کرد و اقدام پیشگیرانه من برای دست دادن با ایشان هم موثر واقع
نشد.مسلما ایشان برای من حکم پدربزرگ کهنسالی را داشت که میزبان من هم بود.

توضیح لیلا حاتمی درباره اتفاقات اخیر در جشنواره فیلم کن

ادگار رایت رو که نمیشه خیلی indie ساز حساب کرد. فیلمای اخرشم بلاک باستر بود.
مطمئنم اگه ایده ی خوبی براش نداشت پنج شیش سال برا ساختنش تلاش نمیکرد. واقعا حیف شد. بدتر اینه که فیلم ساخته میشه و یکی دیگه کارگردانیش میکنه. این یعنی هیچ وقت Ant-Man ادگار رایت رو نمیبینیم.

البته منظورم نبود که indie ساز هست پویا، کلا دوست دارم کار ها خودش رو بکنه و ایده های ساخت خودش رو درست کنه چون اینجوری دوستش دارم . اسکات پیلگیریم هم با اینکه از خیلی فیلم ها تینیجری بهتر بود و واقعا هم دوستش دارمولی نسبت به کار های دیگش به دلم ننشست .

انصافا الکی نبود این بازتاب ها.
رفته روبوسی کرده باهاشون. وقتی از طرف ملت میری اونجا به عنوان داور باید قوانین کشورت رو رعایت کنی چون از طرف همه ی مردم داری میری. آدم که نباید اومانیزمی یا سوسیالیستی زندگی کنه. بینا بینش خوبه. یعنی هم خودتو در نظر میگیری هم ملتت رو.
اگه عقاید هرکس برای خودش مهمه پس چرا برای یه روبوسی ساده بهش گیر میدن؟ عقیدش اینکه با یه پیرمرد 84 ساله روبوسی کنه احترامه بیشتری گذاشته تا اینکه مثله بعضیا در جواب دست دراز کردنه طرفه مقابل مثله هندیا دستشو بگیره جلوش ودسته طرف رو رد کنه این بدترین مدل و در اصل بی احترامی به طرفه مقابله...
من وقتی به خارج سفر میکنم شرتک میپوشم آیا منحرفم؟؟ چون خلافه عرفه کشورمه؟؟؟ وقتی یه خانوم دست دراز میکنه در جوابش محترمانه با لبخند دست میدم و احترام میزارم ایا با دست دادن اغوا میشم؟؟ آیا با دست دادنو روبوسی تحریک میشم؟؟!! وقتی توی تاکسی میشینم که یه خانومه محترم کنارمه سعی میکنم برخورد نکنم ولی اگرم شد ایا با یه شلوار یه شلوار زیرش(عادتمه خنده نداره!) یه شرته پاچه دار(!) ایا به جایی بر میخوره؟؟ آیا انقد عقده ای هستم که تحریک بشم؟؟؟ دوسته من اینا همون عواملیه که باعث شده جامعه به اینجا برسه و یه روبوسی ساده جنجال رسانه ای بشه هنوز یادمون نرفته بعضیا توی برزیل رفتن استخر و بچه مردمو...اخرشم شد اختلافه فرهنگی!! حالا این که بی منظور بوده رو ازش شکایت کردن که شلاقش بزنین حبس کنید!!! پس اون استخر باز! رو باید چیکار کرد؟؟ هیچی اومد وطن یه گلم بخاطر افتخاره کاری که کرده انداختن گردنش(دیدم که میگما)
توی کشوری مثله فرانسه عرف نیس که با حجاب باشی ولی اگرم بودی ایرادی نداره حالا چون عرفشون این نیس باید بهت گیر بدن یا محترمانه و با متمدن باهات رفتار میشه؟؟ بعد ما اینجا میخوایم همرو به بهشت جاری کنیم...هی ادم نمیخواد چیزی بگه نمیزارید که.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or