Justiciar کاربر سایت May 22, 2014 #29,611 فکر میکنم اگر همهی تغییرات جزئی رو هم در نظر بگیریم، بیشتر از 50 تا Bat Symbol داشته باشیم. این کاملتره: Bat Symbol فیلمهای Burton :bighug: طرح خیلی خوشفرم با پسزمینهی زرد روشن. عالی بود همچنان Iconic ـترین لگوی بتمنـه
فکر میکنم اگر همهی تغییرات جزئی رو هم در نظر بگیریم، بیشتر از 50 تا Bat Symbol داشته باشیم. این کاملتره: Bat Symbol فیلمهای Burton :bighug: طرح خیلی خوشفرم با پسزمینهی زرد روشن. عالی بود همچنان Iconic ـترین لگوی بتمنـه
K Kavigne کاربر سایت May 22, 2014 #29,612 IGN و ترتیب بتمن ها: Spoiler: 9 Batman and Robin Spoiler: 8 Batman Forever Spoiler: 7 Batman: The Movie Spoiler: 6 The Dark Knight Rises Spoiler: 5 Batman Spoiler: 4 Batman Returns Spoiler: 3 Batman: Mask Of The Phantasm Spoiler: 2 Batman Begins Spoiler: 1 The Dark Knight
IGN و ترتیب بتمن ها: Spoiler: 9 Batman and Robin Spoiler: 8 Batman Forever Spoiler: 7 Batman: The Movie Spoiler: 6 The Dark Knight Rises Spoiler: 5 Batman Spoiler: 4 Batman Returns Spoiler: 3 Batman: Mask Of The Phantasm Spoiler: 2 Batman Begins Spoiler: 1 The Dark Knight
Trunks کاربر سایت May 22, 2014 #29,613 ^^ یکی از بهترین لیست های IGN البته به نظر من Return of the Joker هم میتونست توی این لیست باشه از اونجایی که Mask of Phantasm هست. --- Days of Future Past بدون شک بهترین اکس منی هست که تاحالا ساخته شده.
^^ یکی از بهترین لیست های IGN البته به نظر من Return of the Joker هم میتونست توی این لیست باشه از اونجایی که Mask of Phantasm هست. --- Days of Future Past بدون شک بهترین اکس منی هست که تاحالا ساخته شده.
K Kavigne کاربر سایت May 22, 2014 #29,614 Days of Future Past بدون شک بهترین اکس منی هست که تاحالا ساخته شده. بیشتر... هنوز که ندیدم اینو ولی اگر بتونه جایی که "ایکس 2: اتحاد ایکس من" برای من داره رو بگیره، یعنی خیلی کارش درسته! آخرین ویرایش: May 22, 2014
Days of Future Past بدون شک بهترین اکس منی هست که تاحالا ساخته شده. بیشتر... هنوز که ندیدم اینو ولی اگر بتونه جایی که "ایکس 2: اتحاد ایکس من" برای من داره رو بگیره، یعنی خیلی کارش درسته!
xbox360 elite کاربر سایت May 22, 2014 #29,615 اصولا این مدلشه که به لوگو و مسائل جانبی فیلم های اسنایدر بیشتر از کانتنت خود فیلم هاش پرداخته میشه:d اینجوری فکر کنید که بهتر شد اینجوری شد. اگه چیز خوبی انتخاب میکرد و فیل میشد خوب بود؟:d بهترین اکس من مجموعه کارتونیش بود البته:d
اصولا این مدلشه که به لوگو و مسائل جانبی فیلم های اسنایدر بیشتر از کانتنت خود فیلم هاش پرداخته میشه:d اینجوری فکر کنید که بهتر شد اینجوری شد. اگه چیز خوبی انتخاب میکرد و فیل میشد خوب بود؟:d بهترین اکس من مجموعه کارتونیش بود البته:d
Trunks کاربر سایت May 22, 2014 #29,616 نوشته شده توسط Lavigne: هنوز که ندیدم اینو ولی اگر بتونه جایی که "ایکس 2: اتحاد ایکس من" برای من داره رو بگیره، یعنی خیلی کارش درسته! بیشتر... اکس2 تا قبل از این برای من بهترین بود ولی له حساب میشه در مقابل DoFP بهترین اکس من مجموعه کارتونیش بود البته:d بیشتر... منظور من بین فیلم هاش هست.
نوشته شده توسط Lavigne: هنوز که ندیدم اینو ولی اگر بتونه جایی که "ایکس 2: اتحاد ایکس من" برای من داره رو بگیره، یعنی خیلی کارش درسته! بیشتر... اکس2 تا قبل از این برای من بهترین بود ولی له حساب میشه در مقابل DoFP بهترین اکس من مجموعه کارتونیش بود البته:d بیشتر... منظور من بین فیلم هاش هست.
fifa 12 کاربر سایت May 22, 2014 #29,617 نوشته شده توسط Trunks: اکس2 تا قبل از این برای من بهترین بود ولی له حساب میشه در مقابل DoFP بیشتر... فکر کنم اواخر قرار داد فاکس هست نه؟
نوشته شده توسط Trunks: اکس2 تا قبل از این برای من بهترین بود ولی له حساب میشه در مقابل DoFP بیشتر... فکر کنم اواخر قرار داد فاکس هست نه؟
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 23, 2014 #29,618 آقا این گودزیلا عجب باحال بود.نیمه اول فیلم شاید ناامیدتون کنه اما نیمه دوم خیلی قشنگ میشه. از شانس من فردا روز اکران ایکس منه.
آقا این گودزیلا عجب باحال بود.نیمه اول فیلم شاید ناامیدتون کنه اما نیمه دوم خیلی قشنگ میشه. از شانس من فردا روز اکران ایکس منه.
™TyrioN کاربر سایت May 23, 2014 #29,619 نوشته شده توسط FaRd!N: آقا این گودزیلا عجب باحال بود.نیمه اول فیلم شاید ناامیدتون کنه اما نیمه دوم خیلی قشنگ میشه. از شانس من فردا روز اکران ایکس منه. بیشتر... خاور هستی یا وست فردین ؟:d شماهایی که اونور هستین ایشالا این فیلما از چیشاتون نره پایین :d
نوشته شده توسط FaRd!N: آقا این گودزیلا عجب باحال بود.نیمه اول فیلم شاید ناامیدتون کنه اما نیمه دوم خیلی قشنگ میشه. از شانس من فردا روز اکران ایکس منه. بیشتر... خاور هستی یا وست فردین ؟:d شماهایی که اونور هستین ایشالا این فیلما از چیشاتون نره پایین :d
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 23, 2014 #29,620 نوشته شده توسط ™TyrioN: خاور هستی یا وست فردین ؟:d شماهایی که اونور هستین ایشالا این فیلما از چیشاتون نره پایین :d بیشتر... باو اومدم ترکیه واسه کنکور. همه اینا خورد به شانس من سر اسپایدر من هم دو دلم فعلا
نوشته شده توسط ™TyrioN: خاور هستی یا وست فردین ؟:d شماهایی که اونور هستین ایشالا این فیلما از چیشاتون نره پایین :d بیشتر... باو اومدم ترکیه واسه کنکور. همه اینا خورد به شانس من سر اسپایدر من هم دو دلم فعلا
™TyrioN کاربر سایت May 23, 2014 #29,621 نوشته شده توسط FaRd!N: باو اومدم ترکیه واسه کنکور. همه اینا خورد به شانس من سر اسپایدر من هم دو دلم فعلا بیشتر... تو حدقه چیشات گیر کنه با این شانس :d
نوشته شده توسط FaRd!N: باو اومدم ترکیه واسه کنکور. همه اینا خورد به شانس من سر اسپایدر من هم دو دلم فعلا بیشتر... تو حدقه چیشات گیر کنه با این شانس :d
Trunks کاربر سایت May 23, 2014 #29,622 نوشته شده توسط FaRd!N: باو اومدم ترکیه واسه کنکور. همه اینا خورد به شانس من سر اسپایدر من هم دو دلم فعلا بیشتر... برو 3Dـش رو ببین. visual های فیلم فوق العاده اس آدم واقعا فکر میکنه داره از Empire Building میپره پایین.
نوشته شده توسط FaRd!N: باو اومدم ترکیه واسه کنکور. همه اینا خورد به شانس من سر اسپایدر من هم دو دلم فعلا بیشتر... برو 3Dـش رو ببین. visual های فیلم فوق العاده اس آدم واقعا فکر میکنه داره از Empire Building میپره پایین.
OMG کاربر سایت May 23, 2014 #29,624 میگم این Happy کحای Despicable Me 2 قرار داره؟ هرچی نگاه می کنم پیداش نمی کنم
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 23, 2014 #29,625 برای اولین بار بود که خودمو نگه داشتم و هیچ تریلری از مردان ایکس ندیدم واسه همین کل فیلم برام تازگی داشت و حال کردم شهاب بیا بگو ببینیم تو چطور دیدی فیلم رو. من که بدجور حال کردم. مخصوصا آخر فیلم! If you know what i mean
برای اولین بار بود که خودمو نگه داشتم و هیچ تریلری از مردان ایکس ندیدم واسه همین کل فیلم برام تازگی داشت و حال کردم شهاب بیا بگو ببینیم تو چطور دیدی فیلم رو. من که بدجور حال کردم. مخصوصا آخر فیلم! If you know what i mean