Movie Center

فکر می‌کنم اگر همه‌ی تغییرات جزئی رو هم در نظر بگیریم، بیشتر از 50 تا Bat Symbol داشته باشیم.
این کامل‌تره:

Bat Symbol فیلمهای Burton :bighug: طرح خیلی خوش‌فرم با پس‌زمینه‌ی زرد روشن. عالی بود
همچنان Iconic ـترین لگوی بتمنـه
88829993590594495975.jpg

^^ یکی از بهترین لیست های IGN :دی البته به نظر من Return of the Joker هم میتونست توی این لیست باشه از اونجایی که Mask of Phantasm هست.

---

Days of Future Past بدون شک بهترین اکس منی هست که تاحالا ساخته شده.

Days of Future Past بدون شک بهترین اکس منی هست که تاحالا ساخته شده.
هنوز که ندیدم اینو ولی اگر بتونه جایی که "ایکس 2: اتحاد ایکس من" برای من داره رو بگیره، یعنی خیلی کارش درسته!:دی

آخرین ویرایش:
اصولا این مدلشه که به لوگو و مسائل جانبی فیلم های اسنایدر بیشتر از کانتنت خود فیلم هاش پرداخته میشه:d

اینجوری فکر کنید که بهتر شد اینجوری شد. اگه چیز خوبی انتخاب میکرد و فیل میشد خوب بود؟:d

بهترین اکس من مجموعه کارتونیش بود البته:d

هنوز که ندیدم اینو ولی اگر بتونه جایی که "ایکس 2: اتحاد ایکس من" برای من داره رو بگیره، یعنی خیلی کارش درسته!:دی

اکس2 تا قبل از این برای من بهترین بود ولی له حساب میشه در مقابل DoFP
بهترین اکس من مجموعه کارتونیش بود البته:d
منظور من بین فیلم هاش هست.

آقا این گودزیلا عجب باحال بود.نیمه اول فیلم شاید ناامیدتون کنه اما نیمه دوم خیلی قشنگ میشه. :دی

از شانس من فردا روز اکران ایکس منه. :x

آقا این گودزیلا عجب باحال بود.نیمه اول فیلم شاید ناامیدتون کنه اما نیمه دوم خیلی قشنگ میشه. :دی

از شانس من فردا روز اکران ایکس منه. :x

خاور هستی یا وست فردین ؟:d

شماهایی که اونور هستین ایشالا این فیلما از چیشاتون نره پایین:| :d

برای اولین بار بود که خودمو نگه داشتم و هیچ تریلری از مردان ایکس ندیدم واسه همین کل فیلم برام تازگی داشت و حال کردم :دی

شهاب بیا بگو ببینیم تو چطور دیدی فیلم رو. من که بدجور حال کردم. مخصوصا آخر فیلم! If you know what i mean :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or