Movie Center

آریا بتمن های نولان رو چیشون رو واقع گرایانه دیدی که من نتونستم ببینم؟:d هر مدل سیاه نمایی که نمیشه واقعگرایانه دونست

به نظرم یه درام از بتمن بسازن خیلی بهتر میشه تا اکشن و درام و بقیه هم قاطیش بشه:d

آریا بتمن های نولان رو چیشون رو واقع گرایانه دیدی که من نتونستم ببینم؟:d هر مدل سیاه نمایی که نمیشه واقعگرایانه دونست

به نظرم یه درام از بتمن بسازن خیلی بهتر میشه تا اکشن و درام و بقیه هم قاطیش بشه:d
بود دیگه! :دی منظورم اون جو سیاه و اینا نیست، چون بتمن های برتون هم از اون نظر خیلی خوب بودن و همون Batman Returns خیلی تاریک بود به نظرم. :دی (البته مدل تاریک بودنش خیلی فرق داشت با کارهای نولان)
این رو حالا نمیدونم اسمش رو میشه واقع گرایانه گذاشت یا چیز دیگه، ولی کلاً بتمن های نولان سعی داشتن بیشتر شبیه دنیای امروزی باشن تا یه دنیای متفاوت. یعنی خبری از اتفاقات خاص یا villainهای عجیب غریب نبود و حتی کسی مثل Ra's al Ghul هم که یکی از تخیلی ترین دشمنان بتمن هست، هیچ قدرت ویژه ای نداشت. :دی یا مثلاً Batmobile به جای اینکه یه حالت فانتزی داشته باشه، یه وسیله نظامی تانک مانند بود. کلاً تریلوژی نولان یه جوری بود که آدم میتونه دنیای فیلم ها رو توی همین سال 2014 و وسط یکی از ایالت های آمریکا تصور کنه، در حالی که مثلاً فیلم های برتون این طوری نبودن و یه حال و هوای خاصی داشتن. یا عشق من یعنی سری انیمیشنی 92 حال و هوای نوآر محشری داشت که خیلی دوست دارم همچین چیزی رو توی فیلم های بعدی بتمن ببینم.
البته من خودم از طرفدارهای بتمن های نولان هستم در کنار برتون، ولی کلاً برای ایجاد تنوع دوست دارم فیلم های بعدی بیشتر شبیه اونا باشه. حالا نه اینکه یه دفعه سر و کله یکی مثل Clayface یا Man-Bat توی فیلم پیدا بشه، ولی یه نیمچه تخیل و فانتزی ای بدک نیست! :دی

1. تلویزیونم همه فرمت ها رو میخونه. اینم mkv است اما نمیتونه پخش کنه در حالی که همیشه mkv میبینم رو TV.
2. وقتی خود نوت بوک نمیتونه درست و حسابی پخش کنه ویدئو رو، پس چه فرقی داره که بخواد تصویر رو انتقال بده به TV؟ همون میشه دیگه :دی
3. میخوام ببینم :((

پ.ن: نکنه اینی که من دانلود کردم مشکل داره؟ :-؟
تو گوشی از MX Player استفاده کن و حالت S/W decoder رو انتخاب کن احتمالا مشکل حل می‌شه.
تو PC هم با Media Player Classic امتحان کن شاید مشکل حل بشه.

یه پیش بینی هم من بکنم:دی! بعد از حماسه ای که زک سنایدر قراره برای بتمن خلق کنه، راب مارشال یه بتمن درست می کنه، نقش جوکر هم میده به جانی دپ بازی کنه!:دی b-)

Channing Tatum is confirmed to play Gambit in future X-Men films

tatum-gambit.png

- - -ویرایش - - -

خب ظاهرا اخبار با گمبیت تموم نمیشه.

اولین تصویر از بن الفک در لباس بتمن:

BenAffleckBatmanBatmobile.jpg

BenAffleckBatmanBatmobile.jpg
=((
شاخ کوتاه به هیچ وجه به بتمن نمیاد. ضمنا انگار مثل کارتونای (( قدیمی )) بتمن شده. لباسش پارچه ایه و یه کمربند داره. البته نهایتا باید دید تو فیلم چجوری درمیاد ولی فعلا از تو این عکس اصلا جالب نیست:(

Channing Tatum is confirmed to play Gambit in future X-Men films

88054380409262222118.png

- - -ویرایش - - -

خب ظاهرا اخبار با گمبیت تموم نمیشه.

31682685858580319416.jpg
بَه بَه Gambit! :دی فقط مونده Cyclops. :(
-------------
لباس و لوگوی Batman و کمی هم هیکلش من رو بدجوری یاد The Dark Knight Returns میندازه! :دی
توی این عکس راحت تر میشه جزییات لباس رو دید:

اینم Batman توی TDKR:

آخرین ویرایش:
فقط عکس ها قابل دیدن نیستن. شهاب درستش کن:d

اینا مگه بازیگراشونو برای یونیورس ها یکی نمیکردن که تو همه فیلماشون باشن؟ پس چرا گمبیت رو عوض کردن بازیگرشو؟

داشتم چلنج مپ های بتمن: آرکام سیتی رو بازی می کردم این کاستوم Batman Beyond بدجوری قلقلک دهندست!:دی یعنی اگه من این زک سنایدر رو بزرگ کردم و میشناسمش، لباسی که تن بن افلک میکنه تو بتمن & سوپر من باید تا 80 درصد شبیه بتمن بیاند باشه، اولی از سمت چپ...:دی!

البته قطعا پوز بن افلک باید معلوم باشه!:دی

تقریبا تو همین مایه هاست دیگه!:d

بخصوص اگر این رو زوم کنین جزئیات لباس بتمن رو ببینین و مقایسه کنین!:دی

در واقع شنل رو برداری و رنگ قرمز بزنی به لوگوی این بتمن میشه همون دقیقا! ولی گوش کوتاه رو میپسندم خیلی! Like داره در کل...!:دی
پ.ن: هنوز برای توبه دیر نشده دوستان...!:دی

= = = =

لباس و لوگوی Batman و کمی هم هیکلش من رو بدجوری یاد The Dark Knight Returns میندازه! :biggrin1:
قولش رو داده بود قبلا خب!:دی
Ostad Zack Snyder confirms that Frank Miller's The Dark Knight Returns will inform Batman vs. Superman Batman Vs. Superman Will Be Influenced By The Dark Knight Returns - IGN

وقتی هر خبری از بتمن جدید رو میخونم روش سایه یه حسرت بزرگ افتاده که هیچ رقمه خبر نمیچسبه...
تو اون هالیوود درن دشت کارگردان قحطی بود!؟:|

درود
عزيزان كسى اينجا پيدا ميشه بِتونه دستگاه زير رو برام اكتيو كنه يه دستگاه براى دانلود فيلمها و سريال هاى 4K از سايت VIDEO DOWNLOADER شركت SONY هست كه فقط فعلاً تو USA فروخته ميشه.
SONY
FMP-X1
5une6asy.jpg

يه فرم 4 صفحه اى داده كه تو صفحه اولش خواسته سريال نامبر 4K TV رو بدم ولى چون 4K TV من ورژن آسياى پاسفيك هست،سريال نامبرش رو قبول نميكنه يعنى LUKE هست.
نميشه آنلاكش كنم؟
اينم نقشه نصبش
ejezy4as.jpg

حالا اگه اينجا كسى تو USA زندگى ميكنه ميتونه برام يه سريال نامبر مدل SONY 55X900A رو از فروشگاه SONY نگاه كنه و به من بگه.
به خدا بيش از 10 ماهه كه 4K TV گرفتم ولى دريغ از 1 ثانيه فيلم 4K ديدن. اين دستگاه رو هم 1 هفته هست گرفتم ولى اصلاً به فيلمهاى 4K داخلش هم نميشه دسترسى پيدا كرد.
ممنون

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or