Movie Center

آقا این هابیت رو 48 فریم دانلود کردم اما نمیتونم پخش کنم :| تصویر میریزه به هم. وقتی سرعت پخش رو دو برابر میارم پایین تصویر میاد اما خوب صحنه آهسته میشه. روی حالت نرمال تصویر نمیاد. کسی میدونه چیکارش کنم؟ :دی

آقا این هابیت رو 48 فریم دانلود کردم اما نمیتونم پخش کنم :| تصویر میریزه به هم. وقتی سرعت پخش رو دو برابر میارم پایین تصویر میاد اما خوب صحنه آهسته میشه. روی حالت نرمال تصویر نمیاد. کسی میدونه چیکارش کنم؟ :دی

فک کنم با PC نیگاه کردی .
نمیدونم چطوریه ولی همین هابیت 48 فریم رو روی دستگاه که پخش میکنم تصویر عادیه ولی روی PC خیلی تند و تیزه!
روی دستگاه پخش کننده یا تلویزیون اجرا کن ببین چجوریه!

فک کنم با PC نیگاه کردی .
نمیدونم چطوریه ولی همین هابیت 48 فریم رو روی دستگاه که پخش میکنم تصویر عادیه ولی روی PC خیلی تند و تیزه!
روی دستگاه پخش کننده یا تلویزیون اجرا کن ببین چجوریه!
زدم به TV فایلش رو اصلا نتونست اجرا کنه :دی دستگاه مدیا هم ندارم متاسفانه روی اون تست کنم :(

جالبه، ریختم روی گوشیم (Xperia Z1)، فایل رو اجرا کرد اما خوب نمیتونه تصویر رو روی 48 فریم نگه داره و با فریم خیلی پایین اجرا میکنه و اسلومو میشه :دی

زدم به TV فایلش رو اصلا نتونست اجرا کنه :دی دستگاه مدیا هم ندارم متاسفانه روی اون تست کنم :(

جالبه، ریختم روی گوشیم (Xperia Z1)، فایل رو اجرا کرد اما خوب نمیتونه تصویر رو روی 48 فریم نگه داره و با فریم خیلی پایین اجرا میکنه و اسلومو میشه :دی

یه 3 راهی جلوت هست :دی

1- سرچ کن ببین TVــت چه نوع فرمت هایی رو میخونه کانورت کن بعد ببین !
2- PC یا نوت بوک رو بردار... با کابل HDMI یا RGB یا DVI (البته اگه TVــت از اینا داره!:دی) به TV وصل کن راحت ببین! کاری که من کردم:دی
3- همون 25 فریم هم از سرت زیاده!:دی

ولی فیلم های 48 فریمی خیلی حال میده روی TV ببینی. از اون وقت همش دنبال فیلم های 48 فریمی هستم!:دی

3 ساعت فیلم رو میخواید از اول ببینید
:|

وقتی می بینی چه دردسرهایی واسش میکشیم جالبترهم میشه!:دی

آخرین ویرایش:
گفتین هابیت. فاز پیتر جکسون چی بوده 2 تا رویارویی خیلی خفن بیلبو با اسماگ رو به 1 رویارویی مسخره تبدیل کرده؟:| اصلا من هدفم از دیدن فیلم همون دومین رویارویی بیلبو با اژدها بود:| این جریان گاندالف هم به نظرم خیلی مسخرست:| گاندالف بعد از یه مدت میفهمه بیلبو حلقه داره، بعد نمیتونسته همون موقع ببره حلقه رو نابود کنه؟ اون که میدونسته سائرون داره قدرت میگیره:| جریانات شهر دریاچه هم کمی رو اعصاب بود. کتاب خیلی بهتر بود.

یه 3 راهی جلوت هست :دی

1- سرچ کن ببین TVــت چه نوع فرمت هایی رو میخونه کانورت کن بعد ببین !
2- PC یا نوت بوک رو بردار... با کابل HDMI یا RGB یا DVI (البته اگه TVــت از اینا داره!:دی) به TV وصل کن راحت ببین! کاری که من کردم:دی
3- همون 25 فریم هم از سرت زیاده!:دی

ولی فیلم های 48 فریمی خیلی حال میده روی TV ببینی. از اون وقت همش دنبال فیلم های 48 فریمی هستم!:دی

وقتی می بینی چه دردسرهایی واسش میکشیم جالبترهم میشه!:دی
1. تلویزیونم همه فرمت ها رو میخونه. اینم mkv است اما نمیتونه پخش کنه در حالی که همیشه mkv میبینم رو TV.
2. وقتی خود نوت بوک نمیتونه درست و حسابی پخش کنه ویدئو رو، پس چه فرقی داره که بخواد تصویر رو انتقال بده به TV؟ همون میشه دیگه :دی
3. میخوام ببینم :((

پ.ن: نکنه اینی که من دانلود کردم مشکل داره؟ :-؟

1. تلویزیونم همه فرمت ها رو میخونه. اینم mkv است اما نمیتونه پخش کنه در حالی که همیشه mkv میبینم رو TV.
2. وقتی خود نوت بوک نمیتونه درست و حسابی پخش کنه ویدئو رو، پس چه فرقی داره که بخواد تصویر رو انتقال بده به TV؟ همون میشه دیگه :دی
3. میخوام ببینم :((

پ.ن: نکنه اینی که من دانلود کردم مشکل داره؟ :-؟

1- چطور ممکنه ؟!:دی
2- Realy Fuc*ed Up !:دی
3- بیا خونمون بهت نشون بدم !:دی

من از سایت علی دانلود کردم !!

ظاهرا باید یکی دیگه دانلود کنم :(

اولین عکس از بت موبیل که توسط خود اسنایدر توی تویتر منتشر شده.

43927534542456899626.jpg

اینها واقعا قصد ندارند Wonder Woman و Cyborg و بقیه رو حداقل یک معرفی خشک و خالی کنند؟ :-/

ـــــــــ

CCO ـی Marvel، جو کوئسیدا، گفته سریال Daredevil که توسط Netflix در حال ساخته مثل یک فیلم 13 ساعته است.

470_2796823.jpg

H. R. Giger از دنیا رفت.
کسی که با طراحی های فوق العاده و عجیب غریبش معروف بود و Xenomorphهای سری فیلم های Alien هم به نوعی کار ایشون بود. همین طور Derelict و Space Jockey.
یه سری از کارهای Giger:

کارهای این مدلی زیاد داره، ولی خیلی هاشون منکراتی هستن و نمیشه اینجا گذاشت! :دی

ظاهرا باید یکی دیگه دانلود کنم :(

اولین عکس از بت موبیل که توسط خود اسنایدر توی تویتر منتشر شده.

43927534542456899626.jpg
از یه طرف شبیه Tumbler هست، از یه طرف هم به نظر میرسه جلوش باریک تر هست و حال و هوای Batmobile های قدیمی رو داره. این طوری باشه خوب چیزیه! :دی
ولی چقدر دلم هوس یه فیلم Batman با حال و هوای فانتزی رو کرده. فیلم های نولان کیفیتشون خیلی بالا بود و بعیده به این زودی ها کسی بتونه Batman واقع گرایانه با این کیفیت بسازه. به این فیلم جدید هم که امید زیادی ندارم. ولی در آینده که میخوان مثلاً یه تریلوژی جدید بسازن، دوست دارم یه حالت گوتیک و فانتزی داشته باشه. نه اینکه زیادی تخیلی و عجیب غریب باشه، ولی مثلاً شکل و شمایل Gotham و ظاهر Batmobile و کلاً حال و هوای فیلم شبیه فیلم های برتون یا سری انیمیشنی 92 و این جور چیزا باشه. یا مثلاً اگه Penguin رو وارد فیلم میکنن، قیافه ـش یه چیزی تو مایه های Batman Returns باشه نه مثل این سریال Gotham که Penguinـش یه آدم معمولی هست و فقط دماغش یه کوچولو بزرگه! :دی (هرچند خودم توی تریلر بیشتر از همه از همین کاراکتر خوشم اومد)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or