17 Again
تنها فیلم تینیجری که من خوشم میاد شرمنده![]()
آقا این هابیت رو 48 فریم دانلود کردم اما نمیتونم پخش کنمتصویر میریزه به هم. وقتی سرعت پخش رو دو برابر میارم پایین تصویر میاد اما خوب صحنه آهسته میشه. روی حالت نرمال تصویر نمیاد. کسی میدونه چیکارش کنم؟
![]()
زدم به TV فایلش رو اصلا نتونست اجرا کنهفک کنم با PC نیگاه کردی .
نمیدونم چطوریه ولی همین هابیت 48 فریم رو روی دستگاه که پخش میکنم تصویر عادیه ولی روی PC خیلی تند و تیزه!
روی دستگاه پخش کننده یا تلویزیون اجرا کن ببین چجوریه!
زدم به TV فایلش رو اصلا نتونست اجرا کنهدستگاه مدیا هم ندارم متاسفانه روی اون تست کنم
جالبه، ریختم روی گوشیم (Xperia Z1)، فایل رو اجرا کرد اما خوب نمیتونه تصویر رو روی 48 فریم نگه داره و با فریم خیلی پایین اجرا میکنه و اسلومو میشه![]()
3 ساعت فیلم رو میخواید از اول ببینید ![]()
1. تلویزیونم همه فرمت ها رو میخونه. اینم mkv است اما نمیتونه پخش کنه در حالی که همیشه mkv میبینم رو TV.یه 3 راهی جلوت هست
1- سرچ کن ببین TVــت چه نوع فرمت هایی رو میخونه کانورت کن بعد ببین !
2- PC یا نوت بوک رو بردار... با کابل HDMI یا RGB یا DVI (البته اگه TVــت از اینا داره!) به TV وصل کن راحت ببین! کاری که من کردم
3- همون 25 فریم هم از سرت زیاده!
ولی فیلم های 48 فریمی خیلی حال میده روی TV ببینی. از اون وقت همش دنبال فیلم های 48 فریمی هستم!
وقتی می بینی چه دردسرهایی واسش میکشیم جالبترهم میشه!![]()
1. تلویزیونم همه فرمت ها رو میخونه. اینم mkv است اما نمیتونه پخش کنه در حالی که همیشه mkv میبینم رو TV.
2. وقتی خود نوت بوک نمیتونه درست و حسابی پخش کنه ویدئو رو، پس چه فرقی داره که بخواد تصویر رو انتقال بده به TV؟ همون میشه دیگه
3. میخوام ببینم![]()
پ.ن: نکنه اینی که من دانلود کردم مشکل داره؟ :-؟
از یه طرف شبیه Tumbler هست، از یه طرف هم به نظر میرسه جلوش باریک تر هست و حال و هوای Batmobile های قدیمی رو داره. این طوری باشه خوب چیزیه!ظاهرا باید یکی دیگه دانلود کنم![]()
اولین عکس از بت موبیل که توسط خود اسنایدر توی تویتر منتشر شده.
![]()