Movie Center

ما هم نگفتیم حالا حتما فیلم خوبی می شه که، وضعیت زک سنایدر کاملا مشخصه!:دی
ولی این شور حسینی پشت این فیلم رو می بینم که کم مونده ننه بابای زک سنایدر کشیده بشه پیش خودم می گم What if این فیلم مشت محکمی بر دهان این جماعت باشه!:دی
خاک تو سر اسنایدر و جد و آبادش
این رو کجای دلم بذارم آخه؟!:دی

آخرین ویرایش:
funny-Ian-McKellen-Gandalf-Elijah-Wood.jpg

کیا مستند هالیوود و فراماسون کانال 3 رو دیدن ؟؟
ته خنده بودش یارو رو اوردن فیلمشناس فرانسوی بود فارسی صحبت میکرد میگفت هالیوود ضربه میزنه به خانواده و همش کمدی و جنایی من از مردم میخوام فیلمهای امریکایی نبینن و فیلمای ایرانی ببینن چون یه هدف توش نهفته است و به خانواده ضربه نمیزند :|
به انیمشین ها هم گیر داده بودن که فرماسونری هست و اینا . ما که با کل خانواده داشتیم میخندیدیم :d اسپایدرمن توی نیویورک رو نشون میداد میگفت اینم شیطان پرسته =))
در اخر هم گفت هالیوود به پایان خود رسیده است :|:d
پ.ن : من که دیگه کلا فیلم های خارجی رو گذاشتم کنار. برم یه چند تا فیلم ایرانی توپ ببینم :>

کیا مستند هالیوود و فراماسون کانال 3 رو دیدن ؟؟
ته خنده بودش یارو رو اوردن فیلمشناس فرانسوی بود فارسی صحبت میکرد میگفت هالیوود ضربه میزنه به خانواده و همش کمدی و جنایی من از مردم میخوام فیلمهای امریکایی نبینن و فیلمای ایرانی ببینن چون یه هدف توش نهفته است و به خانواده ضربه نمیزند :|
به انیمشین ها هم گیر داده بودن که فرماسونری هست و اینا . ما که با کل خانواده داشتیم میخندیدیم :d اسپایدرمن توی نیویورک رو نشون میداد میگفت اینم شیطان پرسته =))
در اخر هم گفت هالیوود به پایان خود رسیده است :|:d
پ.ن : من که دیگه کلا فیلم های خارجی رو گذاشتم کنار. برم یه چند تا فیلم ایرانی توپ ببینم :>
حالا تمام این مسائل جالب به کنار! کلی میان از فیلمای سوپر هیرویی مثل Spider Man ـو ... انتقاد میکنن و میگن فراماسونری و ... هست!
بعد بالافاصله تبلیغ میکنه مرد عنکبوتی 4 شنبه ساعت 10 شب :))

خود درگیری به تمام معنا :))

دوستان من یه مقاله خیلی خلاصه و basic راجب آینده و وضعیت فیلم های سوپرهیرویی نوشتم. این لینک اون بلاگی هست که دوستم قرار داده:
لینک

واقعا خوشحال میشم اگر بخونید و نظرتون رو راجبش بگید. ممنون

قبول دارم که مردم سومالی مشکل دارن خب. وقتی یه حادثه ای رو میاری رو رسانه اون چیز گنده تر از اون چیزی که هست بعد دیدن اون رسانه به نظر میاد. حالا کار چه ضعیف باشه چه قوی. اگه نمیخوان مفهومی القا کنن یا فیلمی در این مورد نسازن یا اگه میسازن مثلا بیان بسازن مثلا بگن که چند نفر آدم خوب بودن بعدش یه چند نفر از کشور خودشون اومده به خودشون حمله کرده. همونطور که ما هم همینکار ها رو میکنیم. از اتفاقات مستند میایم فیلم میسازیم. ولی نمیایم اینقدر طرف مقابل رو وحشی و آدم خوار نشون بدیم وقتی این کشور رو اینجور نشون بدی یعنی این کشور نیاز به کمک داره و ما کشورمون باید تو اون کشور اگه ضعیفه دخالت کنه. کلا دوستان بحث رسانه خیلی فرق داره با زندگی روزمره داره. کلا تاثیر غیر مستقیم میذاره اگه بگید کلا تاثیری روی ما نداره.
مثلا آمریکا میاد سریال هوملند رو میسازه بعدش میگه که القاعده برای ماست در حالی که ما میدونیم برای ما نیست ولی یکی تو ناکجا آباد که اخبار نمیبینه و فیلم میبینه بهش القا میشه که القاعده برای ماست.
شما هم چه گیری دادی به سومالیا؟ :| :دی
ملت بلانسبت گاو نیستن میفهمن اون تیکه ای که داره نشون میده قسمت دزد دریایی نشین سومالی هست نه کل سومالی! انتظارات بیجا هم نباید از کارگردان داشت! اینکه بگی کارگردان باید بیاد بگه اینا همه ملتشون دزد دریایی نیستن و فقط یک بخشش هستن انتظارات بیجا هست! خود اون تیکه اول فیلم دقیقا همینو نشون میده که یک عده دارن هماهنگ میکنن با هم تا به یک کشتی حمله کنن و دلیل نمیشه که همه کشورش دزد دریایی باشن! بعدشم ملت خودشون میفهمن کشتی آمریکایی داره مواد غذایی و کمک مردمی به سومالی میبره و مطمئنن دولت آمریکا بیکار نیست بیاد به دزد دریایی کمک مردمی برسونه! و مطمئنن میفهمن سومالییا آدمای بدی نیستن!

شما دیگه خیلی شلوغش کردی!
زیادی از این طرف حمایت نکن چون همین چیزی که من چند صفحه قبل مطرح کردم دقیق حرف تورو بازگو میکنه! تو میگی اگه یک نفر اخبار نبینه بهش القا میشه! خوب!
اگه یک نفر فیلمو ندیده باشه با این نقد مضخرف و آشغالی که اون شبکه در مورد کپتان فیلیپس داشت انجام میداد اون فرد فکر میکنه اون کشتیه واسه قصد خوش گذرونی داشته راه میرفته بعد یک سری دزد دریایی که از ذهن تخیلی کارگردان در اومدن اومدن کشتیه اینو گرفتن! حالا این بهش القا نمیشه؟؟ در صورتی که اگه یکم طرف اطلاعات داشته باشه میدونه این کشتی توی اون سال واسه چی رفته اونجا اون دزدای دریایی کی بودن و ...!

واقعا بحثو الکی کشش دادی! من در مورد یک چیز دیگه گفتم تو کلا زدی تو بیراهه :دی

دوستان من یه مقاله خیلی خلاصه و basic راجب آینده و وضعیت فیلم های سوپرهیرویی نوشتم. این لینک اون بلاگی هست که دوستم قرار داده:
لینک

واقعا خوشحال میشم اگر بخونید و نظرتون رو راجبش بگید. ممنون

خب خیلی جاهاشو متوجه نشدم چون زبانم در اون حد قوی نیست . ولی به طور کلی متن جالبی بود و خیلی خوب مضرات تعدد فیلم های سوپرهیرویی رو توضیح دادید . درسته هرچه بیشتر دوستداران هیجان زده تر می شن ولی خب متاسفانه این طوری کلیشه ای میشه و خیلی کم تو فیلم هاشون چیز های تازه می بینیم.

یک دوره ای از کمبود این فیلم ها شاکی بودیم حالا باید از زیاد بودشون . درباره چندتایی از فیلم های اشاره شده تو متن هم باهاتون کم و بیش موافقم (البته من هنوز اسپایدرمن رو ندیدم ولی از همون اول مطمئن بودم که تعدد کاراکتر های منفی به ضرر فیلم خواهد بود . اگه آونجرز اومد 6 تا سوپرهیرو رو تو یک فیلم کنار هم قرار داد باز قبلش تو 5 6 تا فیلم مختلف اون هارو معرفی کرد ولی این جا این گونه نبود و شنیده ها حاکی از اینه که تجربه ی هدر رفتن کاراکتر های اسپایدرمن 3 دوباره تکرار شده . درباره فنتستیک فور هم زیاد بهش امیدی ندارم . جاستیس لیگ هم که کلا تکلیفش مشخصه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or