The White Wolf
کاربر سایت
چه فیلمی؟فاک سِیک این فیلم دیگه از دست رفت، خاک تو سر اسنایدر و جد و آبادش
چه فیلمی؟فاک سِیک این فیلم دیگه از دست رفت، خاک تو سر اسنایدر و جد و آبادش
این رو کجای دلم بذارم آخه؟!خاک تو سر اسنایدر و جد و آبادش
حالا تمام این مسائل جالب به کنار! کلی میان از فیلمای سوپر هیرویی مثل Spider Man ـو ... انتقاد میکنن و میگن فراماسونری و ... هست!کیا مستند هالیوود و فراماسون کانال 3 رو دیدن ؟؟
ته خنده بودش یارو رو اوردن فیلمشناس فرانسوی بود فارسی صحبت میکرد میگفت هالیوود ضربه میزنه به خانواده و همش کمدی و جنایی من از مردم میخوام فیلمهای امریکایی نبینن و فیلمای ایرانی ببینن چون یه هدف توش نهفته است و به خانواده ضربه نمیزند
به انیمشین ها هم گیر داده بودن که فرماسونری هست و اینا . ما که با کل خانواده داشتیم میخندیدیم :d اسپایدرمن توی نیویورک رو نشون میداد میگفت اینم شیطان پرسته
در اخر هم گفت هالیوود به پایان خود رسیده است:d
پ.ن : من که دیگه کلا فیلم های خارجی رو گذاشتم کنار. برم یه چند تا فیلم ایرانی توپ ببینم![]()
شما هم چه گیری دادی به سومالیا؟قبول دارم که مردم سومالی مشکل دارن خب. وقتی یه حادثه ای رو میاری رو رسانه اون چیز گنده تر از اون چیزی که هست بعد دیدن اون رسانه به نظر میاد. حالا کار چه ضعیف باشه چه قوی. اگه نمیخوان مفهومی القا کنن یا فیلمی در این مورد نسازن یا اگه میسازن مثلا بیان بسازن مثلا بگن که چند نفر آدم خوب بودن بعدش یه چند نفر از کشور خودشون اومده به خودشون حمله کرده. همونطور که ما هم همینکار ها رو میکنیم. از اتفاقات مستند میایم فیلم میسازیم. ولی نمیایم اینقدر طرف مقابل رو وحشی و آدم خوار نشون بدیم وقتی این کشور رو اینجور نشون بدی یعنی این کشور نیاز به کمک داره و ما کشورمون باید تو اون کشور اگه ضعیفه دخالت کنه. کلا دوستان بحث رسانه خیلی فرق داره با زندگی روزمره داره. کلا تاثیر غیر مستقیم میذاره اگه بگید کلا تاثیری روی ما نداره.
مثلا آمریکا میاد سریال هوملند رو میسازه بعدش میگه که القاعده برای ماست در حالی که ما میدونیم برای ما نیست ولی یکی تو ناکجا آباد که اخبار نمیبینه و فیلم میبینه بهش القا میشه که القاعده برای ماست.