Movie Center

این فیلم (The Thing (1982 چجوریاس؟ ارزش داره ببینم؟؟ .. چندتا عکس چندش ازش دیدم بدجور بهم چسبیده!:d
23040405072721805655.jpg

حتماً ببین. یکی از مرموزترین Opening ها رو داره. این موجودات رو هم که با دست ساختن هزاربرابر ترسناک تر و واقعی تر از CGI و کامپیوتره. یه نسخه Remake مانند ازش سال 2011 اومده که لای جرز دیوار نمیخوره ولی این نسخه 1982 خیلی خوبه.

IMDB هم که 8.2 هست...

The Wolf of Wall Street 8/10

میتونم بگم فقط مربوط به اون خیابون های معروف نیویورک نمیشد و من نمونه عینی همچین آدمایی رو دور بر خودم دارم می بینیم. بخاطر همین ارزشش برام بیش از صرفا یه فیلم فکاهیه.
در پایان فقط میتونم به نیش آدم های ساده لوحی که تو کنفرانس های موفقیت شرکت میکنند یا DVDهاشو می بینن بخندم! که بازم نمونه های داخلی از این نوع زیاد داریم.

man of steel فیلمش چجوریه ؟
صحنه داره ؟ ارزش دیدن داره ؟
جلوه ویژه و اکشن میخوای نباید از دستش بدی :دی داستان میخوای کلا بیخیالش شو چون کلا داستان خاصی نداره و یک داستان خشک داره که 90% ـش اکشن هست! ولی در کل بد نیست!
از نظر اخلاقی هم هیچی نداره! هیچی :دی بیشتر جاهاش اکشنه اصلا وقت نمیکنن چیزی نشون بدن :p با خیال راحت بشین با خانواده نگاه کن :دی

حتماً ببین. یکی از مرموزترین Opening ها رو داره. این موجودات رو هم که با دست ساختن هزاربرابر ترسناک تر و واقعی تر از CGI و کامپیوتره. یه نسخه Remake مانند ازش سال 2011 اومده که لای جرز دیوار نمیخوره ولی این نسخه 1982 خیلی خوبه.

IMDB هم که 8.2 هست...
نسخه 2011 ریمیک نیست،یه پیش درآمد برا نسخه ی 1982 ه....
و درسته که اصلا به اون نمیرسه ولی اون قدرا هم بد نیست!

آخرین ویرایش:
1606226_10151989173111633_90547804_o.jpg

Ostad Zack Snyder confirms that Frank Miller's The Dark Knight Returns will inform Batman vs. Superman Batman Vs. Superman Will Be Influenced By The Dark Knight Returns - IGN

من خودم بازگشت دارک نایت رو خیلی دوس دارم شخصا.

Frank Miller’s Batman: The Dark Knight Returns is known for painting the darkest version of Batman, up until that time. In that story, a 50-something-year-old Batman has become a grizzled and militaristic vigilante, contrasted with Superman, who has become a “golden boy” and government pawn.

= = = = = = = = = = =

جون مادرت، این یکی دیگه فیلم خوبی از آب در بیاد! جون مادرت...

NEW Poster

70660753425878391772.jpg

آخرین ویرایش:
Ostad Zack Snyder confirms that Frank Miller's The Dark Knight Returns will inform Batman vs. Superman Batman Vs. Superman Will Be Influenced By The Dark Knight Returns - IGN

Frank Miller’s Batman: The Dark Knight Returns is known for painting the darkest version of Batman, up until that time. In that story, a 50-something-year-old Batman has become a grizzled and militaristic vigilante, contrasted with Superman, who has become a “golden boy” and government pawn.
ITS A F*CKIN SUPERMAN MOVIE. NOT BATMAN. SUPERMAN

1606226_10151989173111633_90547804_o.jpg

این همه تقابل زیبای بتمن و سوپرمن رو داریم بعد باید بیان از اون piece of sh!t الهام بگیرن ؟!
به نظر من The Dark Knight Returns هرقدر پارت اولش عالی و خوب بود پارت دومش افتضاح بود ! بتمن رو تبدیل به یک الگوی بی نقص کرده بود و سوپرمن هم یک اهرم برای مقاصد نظامی و دقیقا همون government pawn که ظاهرا هیچ کنترلی روی خودش نداره و یک روباته ! به صورت کلی هم که انیمیشن کلی شخصیت رو وارد داستان کرده بود و نتونست به هیچ کدومشون برسه و با یک پایان آبکی و یک مبارزه بی خود کار رو تموم کرد ! این Zack Snyder فک کنم کلا با DC دشمنی داره !

یکی از بهترین کمیک های تاریخ DC و یکی از بهترین کمیک های تاریخ Batman پیس اف شت هست ؟ :|

اون وقت شما اینا رو هم میخونین و چنین نظرات گهرباری میدید ؟ کمیکی که بهترین وجه سوپر رو نشون میده که حاضر برای اینکه همیشه یه Good Guy بین همه بنظر برسه وارد سیاست میشه . این کمیک هم اولین کمیکی نیست که سوپرمن رو چنین شخصیتی در نظر میگیرن و تو اکثر کمیک های معروف حتی خود سوپرمن هم ایشون یه کسی هستند که با دولت کار میکنند و سیاسی شده و کنترل شده هستند . لازمه برید کمیک Red Son رو بخونید تا مطلع بشید سوپرمن چه شخصیتی فرض میشه .

فعلا بهترین خبر موجود از این فیلم اش شوربا همین خبر هست !

من در مورد انیمیشنش نظر دادم و هنوز هم کامیک بوکش رو نخوندم ! من همکاری سوپرمن با دولت رو دیدم ولی هیچ جا ندیدم که مثل این انیمیشن نقش یک بازیچه رو داشته باشه و بی چون و چرا هرچی بهش بگن رو عمل کنه !
من فقط نظرم رو گفتم و فکر نمیکنم اون قسمت قرمز رنگ جواب مناسبی برای یک نظر باشه !

آخرین ویرایش:
این همه تقابل زیبای بتمن و سوپرمن رو داریم بعد باید بیان از اون piece of sh!t الهام بگیرن ؟!
به نظر من The Dark Knight Returns هرقدر پارت اولش عالی و خوب بود پارت دومش افتضاح بود ! بتمن رو تبدیل به یک الگوی بی نقص کرده بود و سوپرمن هم یک اهرم برای مقاصد نظامی و دقیقا همون government pawn که ظاهرا هیچ کنترلی روی خودش نداره و یک روباته ! به صورت کلی هم که انیمیشن کلی شخصیت رو وارد داستان کرده بود و نتونست به هیچ کدومشون برسه و با یک پایان آبکی و یک مبارزه بی خود کار رو تموم کرد ! این Zack Snyder فک کنم کلا با DC دشمنی داره !

یکی از بهترین کمیک های تاریخ DC و یکی از بهترین کمیک های تاریخ Batman پیس اف شت هست ؟ :|

اون وقت شما اینا رو هم میخونین و چنین نظرات گهرباری میدید ؟ کمیکی که بهترین وجه سوپر رو نشون میده که حاضر برای اینکه همیشه یه Good Guy بین همه بنظر برسه وارد سیاست میشه . این کمیک هم اولین کمیکی نیست که سوپرمن رو چنین شخصیتی در نظر میگیرن و تو اکثر کمیک های معروف حتی خود سوپرمن هم ایشون یه کسی هستند که با دولت کار میکنند و سیاسی شده و کنترل شده هستند . لازمه برید کمیک Red Son رو بخونید تا مطلع بشید سوپرمن چه شخصیتی فرض میشه .

TDKR سوپرمن رو دقیقا سگ دولت نشون میده. یه هیرو ضعیف که هم موشک های روسیه (یا هرچی دیگه که بود) سرویسش کرد، هم بتمن. در واقع TDKR داستان زیبایی در مورد بتمن و یه توهین به شخصیت سوپرمن بودش.

Action Comics یه شماره داشت که سوپرمن در نهایت هویت آمریکاییش رو ول میکنه و بی هویت میشه و دربرابر جکومت قدعلم میکنه. حیف که دوباره عوضش کردن.

البته کلا میلر زیادی از این مدل کارها خوشش میاد که با روح و روان ما بازی کنه:d. از اون صحنه ورود کت ومن با چادر تو افغانستان تا خیلی موارد دیگه..:d

این امپایر هم که به The Monuments Men یک
48329741709581972553.gif
ـه خوشگل داده. پیتر تراورز از رولینگ استون هم زیاد خوشش نیومده.

حیف شد خیلی منتظر فیلمش بودم.

/watch?v=zXTq5e2jzto
تریلر کامل Under the Skin ! :دی
برا اون دوستانی که به دنبال اون مسائل ان چیزی به اونصورت نشون نمیده !
اکران هم 14 مارچ
----------------------------------------
BBC News - Hollywood star Shirley Temple dies
اینم به ملکوت اعلی پیوست ؟
---------------------
Avengers : Age of Ultron هم رسما فبلم برداریش شروع شده .
http://www.darkhorizons.com/news/30852/-ultron-begins-filming-in-johannesburg

آخرین ویرایش:
این شیا لباف ! فعلا سوژه خنده شده. بعد از اینکه گفته شد میخواست فیلم یه کارگردان دیگه رو بدزده و به اسم خودش ثبت کنه ، با پاکت رو صورتش اومد برلین.
تو کنفرانس نیمفومانیا هم جالب بود که یه جمله گفت و پاشد رفت : When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown into the sea
بعد معلوم شد جملشم دزدی بوده و برا اریک کانتونا ست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or