Movie Center

The Better Angels که یه مقداری ازش منتظرش بودم ظاهراً یه جوریه که انگار کارگردان اومده ببینه اگه ملیک میخواست فیلم رو بسازه چی میشد، بعد فیلم رو ساخته (تهیه کننده‌ش ملیکه).
اینکه میگن خیلی خوب نشده اما عوضش A Girl Walks Home Alone at Night که ومپایر وسترن ایرانیه مثل اینکه خوب شده:دی من فقط Indiewire رو دیدم که بهش A- داده بود و کلی تعریف کرده بود.

اینکه میگن خیلی خوب نشده اما عوضش A Girl Walks Home Alone at Night که ومپایر وسترن ایرانیه مثل اینکه خوب شده:دی من فقط Indiewire رو دیدم که بهش A- داده بود و کلی تعریف کرده بود.
2 تا نقد دیگه هم دیدم ازش اونا هم مثبت بود. خیلی هیجان انگیزه واقعاً. فیلم خوراک ایناییه که دنبال نشانه شناسی هستن. از فیلمبرداری و موزیکش هم تعریف شده. با اینکه کامل تو آمریکا ساخته شده اما زبونش فارسیه که حس تو ایران بودنش درست باشه.

عاشق این جونا هیلم!:d

جونا هيل تو برنامه زنده هاوارد استرن:
عوامل فيلم گرگ وال استريت كمترين مبلغ ممكن رو به عنوان دستمزد به من پيشنهاد دادند ...اونا به من گفتند : 60 هزار دلار اين تمام مبلغيه كه ما ميتونيم بت پيشنهاد كنيم .
من گفتم، امضا ميكنم !!! همين امشب برگه ها رو براي من فكس كنيد ..همين امشب ميخوام امضاشون كنم تا قبل از اينكه نظرتون رو تغيير بديد...اصلا قبل از اينكه امشب بخوابم بايد اين برگه ها امضا شده باشن!امضاشون ميكنم تا كسي قانونا حق نداشته باشه من رو از اين فيلم بيرون كنه !!!
ابدا پول برام مهم نبود، اصلا بازي در فيلم اسكورسيزي با ماديات قابل مقايسه نيست . وقتي قرار باشه تو فيلم او بازي كنم من گه هم بار پول نميكنم!(:d)
همون اندازه برام مهمه كه خرج و مخارجم در بياد و يه پس اندازي بكنم تا شايد روزي تشكيل خانواده بدم ...من ميدونم هيچوقت نميتونم براي سينما درآمدي كه لئو ديكاپريو توليد ميكنه ، دربيارم ، اصلا قابل مقايسه نيست
60 هزارتا براي من مالياتيه كه من براي نامزدي SAG و اسكار پرداخت كردم.من حاضرم خونه ام رو بفروشم و هر چي دارم بدم تا درباره در فيلمي از اسكورسيزي بازي كنم!
من مثل چي ميخواستم در فيلم گرگ وال استريت باشم و تمام تلاشم رو براي خوب بودن كردم و حالا در نهايت شگفتي من نامزد اسكار هستم!

اونقدرا هم بدک نیست داستانش ظاهرا...

ولی اصلا به موموآ نمی خوره نقش آکوآمن . بابا آکوآمن به اون خوشتیپی این یارو خوراکش لوبو بود .

ببینیم لکس لوتر تازه چه شود .

یک تیکه اش رو هم که از انیمیشن justice league doom برداشتن .

فقط یک سوال این ها برای ادامه ی مرد پولادین ان همشون ؟؟؟ تو یک قسمت می خوان نشون بدن ؟؟

چون داستانش پتانسیل داره همین طوری بشه 3 فیلم

عاشق این جونا هیلم!:d

از حق نگذریم که جونا استعداد بسیار عالی و خدایی داره ولی وجدانا اگه منم بودم حاضر بودم حتی پول هم بدم ولی 5 دقیقه بعنوان یه سیاهی ارتش تو فیلم یکی از بهترین کارگردان های تاریخ باشم :d منظورم همینا هست که یه دفعه به مدت 5 ثانیه از جلو دوربین رد میشن :d

-Batman makes a "UN type" deal to stop Superman destroying another city.
-Lex Luthor buys The Daily Planet

اگه این دو تا شایعه فقط واقعیت داشته باشن واقعا عالی میشه. اولی که خب معلومه به خاطر اینه که دیگه سوپرمن داره میزنه همه جا رو میترکونه و این قضیه کاملن تو چشم بود تو فیلم قبلی.

دومی هم به خاطر که البته خیلی اسپویل نداره ولی خب باز شاید کسی نخواد بدونه:

بعد از مدتی که لکس میخره روزنامه رو ناپدید میشه و کمپانی کوئین میاد میخره روزنامه رو. یعنی Green arrow و اگه بخوان این موارد رو به هم ربط بدن یعنی میخوان کلا یونیورس دی سی رو مثل مارول هی سری فیلم بدن بیرون. فقط نمیدونم حق گرین ارو انحصاری کسی هست یا نه که این فرضیه درست باشه یا نه

اقا من بعد از ديدنه بلو جازمين،يه چيزى ذهنمو مغشوش كرده،چطور امى ادامز براى امريكن هاسل جايزه اى رو برد كه blanchett هم توش كانديد بود؟:|اصلا بقيه نامزدا رو جز يدونه فك كنم نديدم تو بخشه زن،اما همين يدونه مثال كافى بود تا بگم اين جشنواره اندازه گوشته ملخ ارزش نداره از نظر من:d امى ادامز به زوره كارگردان نقشه اول بود وگرنه به نظره من از نظر مدت بازى،جنيفر لارنس بيشتر يا مساوى بود زمانش با ادامز:d

دوستان Silver Lining Playbook کیفیت خوبش توی نت نیست؟! چند هفته پیش از یه کانال ماه وا ره ای داشت پخش می‌شد، فیلم رو کامل دیدم، پیش خودم گفتم حتماً کیفیت خوبش هست. خلاصه فیلم رو ضبط نکردم، ولی هر چی گشتم کیفیت خوبش رو توی نت پیدا نکردم.

پ ن : جنیفر لاورنس :bighug::x

دوستان Silver Lining Playbook کیفیت خوبش توی نت نیست؟! چند هفته پیش از یه کانال ماه وا ره ای داشت پخش می‌شد، فیلم رو کامل دیدم، پیش خودم گفتم حتماً کیفیت خوبش هست. خلاصه فیلم رو ضبط نکردم، ولی هر چی گشتم کیفیت خوبش رو توی نت پیدا نکردم.

پ ن : جنیفر لاورنس :bighug::x

چرا تمامی کیفیت هاش الان تو نت هست و فیلم مال پارسال هست و راحت گیر میاد .

اقا من بعد از ديدنه بلو جازمين،يه چيزى ذهنمو مغشوش كرده،چطور امى ادامز براى امريكن هاسل جايزه اى رو برد كه blanchett هم توش كانديد بود؟:|

کیت بلانشت تو بخش درام نامزد بود و برد. امی ادامز تو بخش کمدی.

====

آخرین ویرایش:
اقایون کاملا بدون شوخی و بسیار جدی ، فاز ادام سندلر و بقیه این اراذل از ساخت Grown Ups 2 چی بوده ؟

10 دقیقه اول فیلم رو که دیدم از خجالت داشتم میمردم ! خودمم تو اتاق نگاه میکردم ولی واقعا از خودم خجالت کشیدم ! کلا نگاه هم نکردم ! مورد دیگه در رابطه با سوالم اینه که Grown Ups اولی هم اشغالی بیش نبود ولی به هیچ وجه خجالت اور و انقدر مزخرف نبود .

اصلا نمیدونم چی بگم کلا ندیدم ادامه فیلم رو اصلا و شاید بگم اولین بار هست که همچین اتفاقی میوفته ! فیلم بیشتر میزنه یه شوخی باشه تا فیلم ! شات های چند ثانیه ای و بعد هم میپرن یه جا دیگه !

اقایون کاملا بدون شوخی و بسیار جدی ، فاز ادام سندلر و بقیه این اراذل از ساخت Grown Ups 2 چی بوده ؟

10 دقیقه اول فیلم رو که دیدم از خجالت داشتم میمردم ! خودمم تو اتاق نگاه میکردم ولی واقعا از خودم خجالت کشیدم ! کلا نگاه هم نکردم ! مورد دیگه در رابطه با سوالم اینه که Grown Ups اولی هم اشغالی بیش نبود ولی به هیچ وجه خجالت اور و انقدر مزخرف نبود .

اصلا نمیدونم چی بگم کلا ندیدم ادامه فیلم رو اصلا و شاید بگم اولین بار هست که همچین اتفاقی میوفته ! فیلم بیشتر میزنه یه شوخی باشه تا فیلم ! شات های چند ثانیه ای و بعد هم میپرن یه جا دیگه !

متاسفانه همین فیلم توی افتتاحیه زد Pacific Rim رو از نظر فروش له کرد و دقیقا این همون دلیلیه که میسازنش. فیلم خانوادگیه دیگه مثــــلــــا!

جدا این Adam Sandler و Kevin James رو جفتی باید باهم ببندنشون به یه وزنه 200 کیلوای و بندازنشون ته دریا. بی خود ترین و بی مصرف ترین کمدین های حال حاضر و چند سال گذشته.

متاسفانه همین فیلم توی افتتاحیه زد Pacific Rim رو از نظر فروش له کرد و دقیقا این همون دلیلیه که میسازنش. فیلم خانوادگیه دیگه مثــــلــــا!

جدا این Adam Sandler و Kevin James رو جفتی باید باهم ببندنشون به یه وزنه 200 کیلوای و بندازنشون ته دریا. بی خود ترین و بی مصرف ترین کمدین های حال حاضر و چند سال گذشته.

نه شهاب حالا نسخه اول افتضاح و اشغال و مزخرف بود ولی خب واقعا خانوادگی بود ولی این نسخه دومی اصلا به شکل عجیبی خجالت اور هست !

من اولی رو حداقل تا اخر دیدم ولی این رو اصلا نتونستم تحمل کنم !

بعدم این ......... ( واقعا نمیدونم چی جاش بزارم ! ) میاد فروش یه فیلم فوق العاده ای مثل Pacific Rim رو نابود میکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or