Movie Center

Rosemary's Baby

سلام
نام فیلم : Rosemary's Baby ( بچه رزماری )
کارگردان : رومن پولانسکی
نویسنده فیلمنامه : آیرا لوین
فیلمبردار : ویلیام فراکر
موسیقی : کرستوف کومدا
تهیه کننده : ویلیام کاسل ( پارامونت )
بازیگران : میا فارو - جان کاساویتس - روت گوردون - سیدنی بلکمر - پتسی کلی - رالف بلامی - موریس آیونز - آنجلا دوریان - الیشا کوک - چارلز گوردون
محصول 1968 آمریکا - 137 دقیقه - تکنی کالر
خلاصه داستان : شیطان . همسر یک بازیگر را باردار میکند .
+ برنده اسکار : روت گوردون
++ نامزد اسکار : رومن پولانسکی ( نویسندگی )
سیه فیلم 3 ستاره که فکر میکنم باید قشنگ باشه .

Scarface

سلام
نام فیلم : صورت زخمی ( Scarface )
کارگردان : برایان دو پالما
نویسنده فیلمنامه : آلیور استون ( بر اساس نسخه 1933 )
فیلمبردار : جان.ا.آلونزو
موسیقی :جورجیو مورودر
تهیه کننده : مارتین برگمن ( یونیورسال )
بازیگران : آل پاچینو - استیون بائر - میشل فایفر - مری الیزابت ماستر آنتونیو - رابرت لوژیا - میریام کولون - اف.موری آبراهام
محصول 1983 آمریکا - 170 دقیقه - تکنی کالر پاناویژن
خلاصه داستان : در میان مهاجریی که از کوبا به آمریکا میروند . عده ای دزد و جانی وجود دارند که 2 تن از آنان وارد کار قاچاق مواد مخدر میشوند و قدرتی بهم میزنند .
فیلم بسیا بسیار قشنگیه .
یه نسخه قدیمیتر داره که ماله 1933 هست و کارگردانش هم هوارد هاکز هست .

پوسترهای 2005 - بخش 6

o7vkfk.jpg

o7vklx.jpg

o7vkzm.jpg

o7vntf.jpg

o7vm8y.jpg

o7vo85.jpg

o7vok9.jpg

o7vp0k.jpg

دوستان نظرتون را راجع به پوسترهایی که دوست دارید بگید

۞۩ محمد ۩۞

natural born killers
فيلمي كه امروز ميخوام امروز براتون معرفي كنم قاتلين مادرزاد ساخته اليور استون كارگردان مشهور و صاحب سبك سينماي امريكاست كه در كارنامه خود اثاري همچون j.f.k- -جوخه هاي مرگ و...... است اين فيلن هم در زمان خود جاروجنجال بسياري به پا كرد و بسياري از منتقدين نسبت به ان موضع منفي گرفتند ولي استون در اين فيلم به بررسي اين ميپردازد كه چطور يك انسان به جايي ميرسد كه مانند يك حيوان وحشي به نابودي هم نوع خود ميپردازد فيلم محصول 1994 كشور امريكا ومدت زمانش 119 دقيقه است همونطوري كه گفتم كارگردان فيلم اليور استون و فيلمنامه اونو ديويد ولوتز-ريچارد راتووسكي و اليور استون به صورت مشترك نوشتن و بازيگراني همچون "وودي هارلسون" "جوليت لوئيس""رابرت داوني جونيور""تامي لي جونز"و........ در اين فيلم به ايفاي نقش پرداختن و حالا خلاصه اي از فيلم
"هارلسون"و"لوئيس"پسر و دختري كه ناهنجاريهاي خانوادگي انها را به موجودات روان بيمارو درنده خويي مبدل كرده . با هم ازدواج مي كنند.در يك كافه محلي چند نفر از جمله دو پليس را ميكشند و فرار ميكنند .پليس به تعقيب انها ميپردازد در حالي كه خشونت و ادمكشي براي انها به يك تفريح مبدل شده پس از ارتكاب 52 قتل . پليس موفق ميشود انها را در يك دراگ استور دستگير كند يك سال بعد "داوني جونيور" گزارشگر تلويزيون كه بيمارگونه به دنبال كسب شهرت است ترتيب مصاحبه اي تلويزيوني را با انها ميدهد و درطي مدت مصاحبه با انها به شهرت فراواني ميرسد ولي در زندان شورشي روي ميدهد و "هارلسون"و"لوئيس"با به گروگان گرفتن "داوني جونيور" از زندان فرار ميكنند و..................
داستان فيلم بسيار جذاب و ديدنيست روند روايت فيلم خيلي عالي از كار در امده و از ابتدا تا انتهاي فيلم بيننده را محو تماشاي خود ميكند پس حتما اين فيلم را تماشا كنيد
o8ffk8.jpg

آخرین ویرایش:
سلام...
من یه مدت بود خیلی وقت و حوصله فیلم دیدن نداشتم واسه همین کم میومدم اینجا.ولی دوباره شرو کردم!تو این اواخر تنها فیلمی که دیدم Crashبود اثر Paul Haggisکه دومین فیلم سینماییه که کارگردانی کرده و کلا بیشتر تو تلویزیون کار میکنه.
نظر شخصیم راجه به این فیلم:عالی، فوق العاده.در واقع من خیلی وقت پیش تو یه مجله یه مطلب خونده بودم به عنوان:آنگاه که خورشید سرد شد، و این فیلم برای من کاملا اون مقاله رو نشون داد.
از بازیه فوق العاده ی Don Cheadle که بگذریم(هر چند به نظر من به غیر این یکی بقیه بازیها یکم مشکل داشت(مخصوصا که من از ساندرا بولاک خوشم نمیاد)) نقطه قوت فیلم واقعی بودن اون بود.مخصوصا قربانی شدن یه کاراکتر که به هیچ وجه منفی نبود.یعنی فیلم به نظر من به هیچ وجه کلیشه ای نبود.فیلمنامه و دیالوگ ها و مونولوگ ها که خیلی عالی بودن مخصوصا اون اولش که میگه:ما اونقدر به تماس نیاز داریم که محکم به هم برخورد می کنیم تا ببینییم چه جوریه...
یه نقطه قوت دیگه ی فیلم این بود که Taglineاز مونولوگ ها بود:You think you know who you are?You have no idea.درسته که فیلم بیشتر فضای داخلی لوس آنجلس رو نشون میداد ولی به نظر من به هیچ وجه یه فیلم خاص لوس آنجلس نبود.تشابه های زیادی بین همین فیلم و تهران بود به خصوص اون بی اعتمادی هایی که نشون میداد(که تو تهران هم غوغا میکنه!)
یه نکته قوت دیگه ی فیلم فیلمبرداری و حرکت دوربین بود.به طوریکه حداقل منو جای کاراکتر میذاشت. ولی قاب بندی بعضی حاها اذیت میکرد.به عنوان مثال چند جا اگه از نزدیک روی صورت دون چیدل میرفت فکر میکنم خیلی قشنگتر میشد.
از نظر من فیلم به اون صورت نقطه صعفی نداشت.فقظ چند جا بین محیط ها بد جا به جا میشد.کلا فیلم چون چنتا داستان جداگونه رو دنبال میکرد باید به پریدن بین این داستانا بیشتر دقت میکرد چون درک فیلم رو آسون تر میکنه(هر چند یه جا خیلی عالی این کارو کرد).
قسمت بعدی کوتاه بودن فیلم بود!100 دقیقه واسه فیلمی که داستانش نسبتا پیچیده بود یکم کمه.اگه فیلم طولانی تر بود و یکم بیشتر رو موضوع مانور میداد فیلمش خیلی بهت میشد چون درکش بازم بهتر میشد.البته زبونشم خیلی سخته.پیشنهاد میکنم حتما با زیرنویس فارسیشو گیر بیارین چون سخت ترین فیلمی بود که من دیده بودم.
در مورد ایرانیهایی که تو فیلم بودن من به شخصه هیچ نکته ی منفی ای ندیدم.اونجا که میگه:ما بودیم که با 747 به روستاهای شما حمله کردیم؟کاملا دید جهان رو نسبت به ایران نشون میده و نباید انتظار داشته باشیم یه کارگردان عربی بیاد ایران رو تو ذهنیت جهانی درست کنه و فقط چیزی رو منعکس کرد که دنیا فکر میکنه.اون قسمتی هم که ایرانی شلیک میکنه به هیچ وجه ربطی به تروریسم و اینا نداره و کاملا طبیعیه.یعنی من فکر میکنم اگه جای کاراکتر ایرانی یه کاراکتر چینی میذاشت بازم این اتفاق واسش می افتاد.و تازه باید به خاطر این تشکر هم بکنیم:When did persian become arab?
موسیقی فیلم هم خیلی خوب بود و من بهش از ده میدم 8.
در کل من به این فیلم از 10 میدم 9.5!!
توصیج کوتاهم در مورد فیلم اینکه:این فیلم نشون میده که چطور یه سری آدم کاملا متفاوت ظرف 24ساعت زندگیشون به هم مرتبط میشه و قفضای فیلم یه فضای نژادپرستی و اختلاف طبقاتی و بی اعتمادی رو نشون میده.
در کل این فیلم رو به همه پیشنهاد میکنم و پیشنهاد میکنم حتما با زیرنویس فارسی و بدون سانسور گیرش بیارید.

سلام
نام فیلم : Rosemary's Baby ( بچه رزماری )
کارگردان : رومن پولانسکی
نویسنده فیلمنامه : آیرا لوین
فیلمبردار : ویلیام فراکر
موسیقی : کرستوف کومدا
تهیه کننده : ویلیام کاسل ( پارامونت )
بازیگران : میا فارو - جان کاساویتس - روت گوردون - سیدنی بلکمر - پتسی کلی - رالف بلامی - موریس آیونز - آنجلا دوریان - الیشا کوک - چارلز گوردون
محصول 1968 آمریکا - 137 دقیقه - تکنی کالر
خلاصه داستان : شیطان . همسر یک بازیگر را باردار میکند .
+ برنده اسکار : روت گوردون
++ نامزد اسکار : رومن پولانسکی ( نویسندگی )
سیه فیلم 3 ستاره که فکر میکنم باید قشنگ باشه .

ممنون پرهام جان از توضیحاتت این مطالبی رو که نوشتین میدونستم ولی برای دیگران حتما مفید هستش..;)
من فیلم رو دیدم و به دلیل اینکه فیلم هیچ نوع زیر نویسی نداشت اعم از فارسی-انگلیسی-عربی-میخی-و...
دو نکته رو متوجه نشده بودم که گفتم شاید کسی باشه تا باهاش گفتگو کنم و مثل اینکه کسی نیست.به هر جهت دیدن همچین فیلم هایی رو به همه توصیه میکنم خیلی خوبه ادم وقتش رو با دیدن فیلمهایی مثل Kingkong-F4-Mr-Mrs Smith تلف نکنه:cheesygri
چند جا خوندم که به خاطر ساخت همین فیلم بود که همسر پولانسکی (sharon tate) و جنین توی شکمش رو تیکه تیکه کردن ولی صحت این مطلب با همون جاها

سلام
بچه ها فيلم Dogday Afternoon--بعد از ظهر نحس رو حتما ببينيد فيلم بسيار زيباست و يک ماجراي واقعي رو روايت ميکنه که به همين شکل سال 1972 در بانک Brooklyne تو نيو يورک اتفاق افتاده.

فيلم محصول سال 1975 هستش به کارگرداني سيدني لومت و با بازي ال پاچينو کبير قبل از دوران افتش. دو دوست به نامهاي --سال و ساني-- که هيچ سابقه ايي در سرقت بانک ندارن تصميم ميگيرن به بانکي در نيو يورک دستبرد بزنن ولي گير مي افتن در اواسط فيلم متوجه ميشنن که ساني--ال پاچينو--همجنس باز هست و قصد داره تا باسرقت از بانک به يکي از دوستانش که ميخواد با تغيير جنسيت زن بشه پول جراحي بده تا با هم ازدواج کنن:((

بازي ال پاچينو مثل هميشه بي نظيره و فيلم سکانسهاي فوق العاده ايي داره اگه نديدين لايد بگم يکي از بهترين ها رو از دست دادين

ديروز بالاخره تونستم DVD با كيفيت آينه اين فيلم رو گير بيارم(خواهشنا نياين بگين اين DVD اصلش فلان روز مياد و ... نميدونم حتما از يه جا دزديدن ديگه)

فيلمش به نظر من خيلي خوب بود كاري به مسائل اخلاقي و... ندارم ولي واقعا يه فيلم خيلي خوبي بود بازي Heath Ledger هم تو فيلم خيلي عالي بود البته شايد خيلي ها با اين فيلم مشكل داشته باشن چه از نظر اخلاقي و ديني و ...

كارگردان: Ang Lee
نويسنده: E. Annie Proulx - Larry McMurtry
بازيگران: Heath Ledger -Jake Gyllenhaal - Randy Quaid - Anne Hathaway - Michelle Williams
ژانر: Drama - Romance

داستانشم كه احتمالا خيلي هاتون ميدونيد ولي من يه توضيح كوچيكي ميدم:
داستان از اينجا شروع ميشه كه دو تا كابوي ميرن يه كاري رو ميگيرن يكي از اونا Ennis Del Mar هست با بازي Heath Ledger كه ادمي كم حرف و جدي و خشكي هست اون يكي هم Jack Twist هست با بازي Jake Gyllenhaal
اولش رابطه اي اونا كاملا سرد و جدي دنبال ميشه بعد با هم دوست ميشن و به هم علاقمند ميشن و .... بعد از اينكه كار تموم ميشه هر كدومشون ميرن دنبال كار خودشون و 4 سال از اين ماجرا ميگذره اون موقع هر دوشون ازدواج كردن و بچه هم دارن تا اينكه جك يه نامه برا انيس مينوسيه و اين باعث ميشه زندگي جفتشون تغيير كنه ديگه بيشتر از اين نمينوسيم كه خودتون اگه مايل بودين فيلم رو ببينين.

در ضمن اينم بگه كه اين فيلم تو 8 رشته نامزد اسكار شده در Golden Globes هم تو 7 رشته نامزد شد و تونست 4 تاي اونو برنده بشه يعني:
1-بهترين فيلم درام 2 -بهترين كارگردان 3-بهترين فيلم نامه 4-بهترين موسيقي

سلام
مهدی جان دستت درد نکنه .
=====
امروز one TV داشت راسم بافتا ( اسکار انگلیس ) رو نشون میداد .
اونجا هم بیشترین جوایز رو بروکبک مانتین برد .
کارگردانی برای آنگ لی و بازیگر مکمل برای جیک جیلینگهام رو یادمه .
فیلیپ سیمور هافمن هم برا کاپوتی بهترین بازیگر مرد نقش اول شد .
جرج کلونی هم تو دو رشته کارگردانی برای شب بخیر و موفق باشید و بازیگر مرد مکمل برای سیریانا نامزد بود که هیچی نبرد .
والاس و گرومیت : نفرین خرگوش نما هم بهترین فیلم انگلیسی شناخته شد .
کراش هم چنتا نامزدی داشت که دن چیدل برا بازیگر مرد نقش مکمل بود و جنیفر اسپوزیتو هم برا زن نقش مکمل . یه چیزا دیگه هم داشت که یادم نیست چی بودن .
ممنون پرهام جان از توضیحاتت این مطالبی رو که نوشتین میدونستم ولی برای دیگران حتما مفید هستش..
خواهش .
منم به فیلمایه قدیمی بیشتر از فیلمایه جدید علاقه دارم ولی خوب این فیلما راحت گیر نمیاد .
همین الانم من 90% فیلمام قدیمی هستن .
=====
محمد جان دستت بابت پوسترا درد نکنه .

خوشحالم تاپیک داره رونق پیدا میکنه اگه بچه ها اکثرا فیلمها رو با هم میدیدن اون وقت میشه یک بحث درست حسابی راه انداخت ....

ميلاد جان كدم اينها ميارزه بخرم ؟

kill bill 1
kill bill 2
playing by heart
007 FROM RUSSIA WITH LOVE
war of world
صورت زخمي
orginal sin

درباره ي اين orginal sin و playing by heart هم توضيح مي دي ؟ راسته اين date movie چه فيلم هايي رو مسخره كرده ؟

اول ببخشید دیر رسیدم .... ولی به ترتیب : war of world - Scar Face - kill bill 1
kill bill 2 - orginal sin

این date movie هم مسخره فیلم های کینگ کونگ - کیل بیل - مستر اند میسیز اسمیت - ودینگ کرشرز - ملاقات با فاکر ها - ( ببخشید انگلیسی ننوشتم ) و مسخره یه فیلم دیگه هم میکنه که یادم نیست اسمش چیه؟
بقیش رو هم ندیدم که بخوام بتون توضیح بدم ....

سلام
به ترتیب : war of world - Scar Face - kill bill 1
kill bill 2 - orginal sin
میلاد کسی که kill bill 1 رو میگیره . حتما باید kill bill 2 رو هم بگیره .
=====
راستی یک دیگه از کاندیداهای فیلم Crash برا بافتا رو یادم اومد .
تو بهترین بازیگر مرد مکمل . مت دیلون هم نامزد شده بود .
=====
میلاد تو فیلم Crash رو دیدی ؟
اگر دیدی نظرت رو مفصل در موردش بگو .

فقط می خوام بگم که DVDهای سری جدید همشون اومدن.فقط یه سوال:تو Brokeback صحنه های سکسی رو نشون میده؟!!چون فکر نکنم Jake Gallynhal(درست نوشتم؟) و Ledgerواقعا گی باشن!چون تو خونه میگن بذار با هم ببینیم!می خوام ببینم خانوادگیه یا نه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or