Movie Center

مانکی را دوست داشتم. 🦢 :Gunner:

نقطه سرخط
انتهای فیلم جریان آخرالزمانی شده دیگه :D فکر کنم قسمت دوم هم داشته باشه.

این جیمز وان علاقه خاصی به عروسک داره انگار. میگرده هرچی فیلم که توش عروسک داره رو تهیه کننده ش میشه :D جیگساو، آنابل، مگان. حالا هم مانکی

این جیمز وان علاقه خاصی به عروسک داره انگار. میگرده هرچی فیلم که توش عروسک داره رو تهیه کننده ش میشه :D جیگساو، آنابل، مگان. حالا هم مانکی
فیلم Death Silence از جیمز وان

• Like
Reactions: Evil
تریلر کامل فیلم جدید پی‌تی اندرسون عزیز، One Battle After Another هم اومد.
ولی من نمی‌بینم! :D
حدس میزنم باز زیادی از فیلم رو لو بدن تو تریلرها مثل همیشه.
یه تیزر بیست ثانیه‌ای هفته پیش دادن، کافی بود برای من!
مشتاق تماشای فیلم هستم!

البته فیلم بر اساس داستان کوتاه «استیون کینگ» ساخته شده و من بیشتر متریال کار رو از اون می‌دونم تا صرفاً تهیه‌کنندگی «جیمز وان»

پایان فیلم هم یک پارودی از The Mist بود. :Gunner: 🦢

• Like
  • Cool
Reactions: Evil and Thundersky
🔥📣 فیلم لایواکشن Legend of Zelda در تاریخ ۲۶ مارس ۲۰۲۷ مورخ ۶ فروردین ۱۴۰۶ اکران خواهد شد!!

📌این لایواکشن توسط وس بال، کارگردان آثاری چون The Maze Runner (2014), Maze Runner: The Scorch Trials (2015), Maze Runner: The Death Cure (2018), Kingdom of the Planet of the Apes (2024) ، کارگردانی خواهد شد.

📌 آوی آراد، تهیه‌کننده آثاری چون Spider-Man: Across the Spider-Verse(2023), Uncharted(2022), Venom(2018) (و دیگر آثاری چون فیلم‌های Spider-Man, X-Men و...)، وظیفه تهیه‌کنندگی این اثر را بر عهده دارد و این اثر مشترکا با Sony تامین مالی می‌شود!

📌 درک کانلی، نویسنده سه‌گانه Jurassic World، وظیفه نویسندگی این اثر را بر عهده دارد.

🗓 تاریخ اکران: ۶ فروردین ۱۴۰۶

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or