Movie Center

ریدعلی :D خیلی بیخود کرد که گلادیاتور 2 رو ساخت.
پرونده اون فیلم تو همون نسخه اول بسته شد. خبر مرگش برای چی دست به پایان زد.
خب؛ ریدعلی جواب ما اینطوری داده که هرکی با «گلادیاتور 2» حال نکرد؛ جمع‌کنه و از سینما بره! :D 🦢

یه جنگ لفظی میان مخاطبان و مولفان ایجاد شده که تو ده سال پیش نبوده؛ اینکه حالا ما مقصر شدیم!:D

در این فیلم The Substance قسمت های بالا تنه همون مارگارت کوالی هم فیک بود . :D
من از خیلی وقت پیش این بانو رو به دلیل عدم وجود چنین ویژگی هایی از لیست نفراتی که بعضا آدم میزاره جلوش نگاه میکنه :دی خط زده بودم
برای همین وقتی Substance دیدم پیش خودم گفتم نکنه من در گمراهی به سر میبردم و این همه سال چنین نعمتی رو از دست دادم پس نگو فیک بودن.
هی روزگار

View attachment 356781

#پیشنهاد_فیلم

Magpie 2024

«زاغی» از همان فیلم‌هایی است که در بین گُنده‌لات‌ها و بولدها گم‌وگور می‌شه و متوجه نمی‌شویم که یک فیلم خوب را از دست دادیم. با اینکه اکثر فیلم‌ها در پایان‌بندی (Closure) مشکل دارند؛ این فیلم کم‌ادعا در پایان‌بندی عالی عمل می‌کند.

پ.ن: دیزی رایدلی با موهای کوتاه؟! عجبا! ^:)^ 🦢
ممنون دیشب این فیلم رو تماشا کردم.
تویست آخر داستان واقعا در نوع خودش جدید بود و باعث شد من مجددا فیلم رو ببینم.
از اولش هم مو کوتاه برازنده رایدلی بود ولی حیف که از نظر بادی خیلی نحیف هستش :دی یعنی اون قیافه جون میده برای...
فقط یک سوال از فیلم دارم:
مگه آلیشیا و بن با هم به خونه آلیشیا نرفتن و سلفی نگرفتن؟ و اون عکس رو آلیشیا برای بن نفرستاد؟ پس چجوری آنت اون مکاتبه رو از صفحه آلیشا کشونده به یک صفحه جدید؟ یعنی بن متوجه نشده که با یک یوزر جدید دارن بهش پیام میدن؟

ممنون دیشب این فیلم رو تماشا کردم.
تویست آخر داستان واقعا در نوع خودش جدید بود و باعث شد من مجددا فیلم رو ببینم.
از اولش هم مو کوتاه برازنده رایدلی بود ولی حیف که از نظر بادی خیلی نحیف هستش :دی یعنی اون قیافه جون میده برای...
فقط یک سوال از فیلم دارم:
مگه آلیشیا و بن با هم به خونه آلیشیا نرفتن و سلفی نگرفتن؟ و اون عکس رو آلیشیا برای بن نفرستاد؟ پس چجوری آنت اون مکاتبه رو از صفحه آلیشا کشونده به یک صفحه جدید؟ یعنی بن متوجه نشده که با یک یوزر جدید دارن بهش پیام میدن؟
خوشم میاد هم فیلمو تحلیل میکنی هم بدن ااا چیز اکت بازیگرارو :D

ولی جدا رایدلی سلیقه منم هست هم بازیش هم بازیش :D

دوستان یکی بیاد توضیح بده ببینیم آخر Smile 2 دقیقا چی شد؟! :دی

چرا یارو اینو توی سردخونه ولش کرد رفت؟! مگه داستان اینجوری نبود که این حتما باید در حضور یه میزبان باشه؟! چجوری یهو از سردخونه سر از کنسرت در آورد؟! :دی

کلا خیلی ضعیف تر از نسخه ی یکش بود به نظرم. مخصوصا 10 دقیقه ی آخر فیلم با اون جلوه های ویژه ی مسخرش :دی

دوستان یکی بیاد توضیح بده ببینیم آخر Smile 2 دقیقا چی شد؟! :دی

چرا یارو اینو توی سردخونه ولش کرد رفت؟! مگه داستان اینجوری نبود که این حتما باید در حضور یه میزبان باشه؟! چجوری یهو از سردخونه سر از کنسرت در آورد؟! :دی

کلا خیلی ضعیف تر از نسخه ی یکش بود به نظرم. مخصوصا 10 دقیقه ی آخر فیلم با اون جلوه های ویژه ی مسخرش :دی
کلا اون قسمت دکتر و سردخونه و... توهم بود
اگه قسمت قبل 6/10 بود این 3/10 بود افتضاح بود

Smile 2

کلا مثل اینکه فقط 10دقیقه از فیلم توی واقعیت بود. بقیه همه توهم بود :D اگر اشتباه نکنم آخرش که توی سالن کنسرت رفت هم مشخص شد مادر زنده است و کل اون ماجرای کشتنش و ... هم تو توهماتش بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or